MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Ти любиш секс у трьох?
Ти любиш секс у трьох?
girlorgДата: Четвер, 10.10.2013, 17:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Ти любиш секс у трьох?
 
OlenkaДата: Середа, 14.09.2016, 06:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Був секс утрьох .... але найцікавіше що це були не МЖЖ або ЖММ..а всі троє жіночої статі .... і знаєте було прикольно і не забиваємо ...)))))) ми живемо один раз, спробувати треба все в житті: *
 
OlenkaДата: Середа, 14.12.2016, 18:44 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Маленька вступна рецензія:

Тут багато говорять про любов, але чомусь мало про секс. Але ж ця спільнота молодіжна, іколи як не зараз нам цікавитись сексом відкрито і неприховано.

Не знаю, чи витримає цей допис критику творців спільноти, але творчість це така штука – її пишуть під враженнями, а не на замовлення. Тому відразу попереджаю: вразливим і ханжам читати далі не рекомендується. От і все. Версія відцензурована.

! Закиди на рахунок “вульгарно” або ж “сексуальностурбовано” приймаються з радістю )

Урочиста і до сліз зворушлива картина: священик (неприємний свіжовибритий кабан і фіскал), стоїть перед публікою і з колосально серйозним виглядом повчає двох винуватців свята: молодят. Річ іде про те, який важливий крок вони зробили у житті, і як їм слід жити на далі…Все в подробицях, все манірно, все під схлипування гостей і дзвін вітражів.

І ті так уважно дивлятсья йому в рот і піднімають сповнені урочистого пізнання оченята в купол святої церкви, ніби це не вони вчора займались сексом з маленькою худою шльондрою, яку знайшли по оголошенню:

“Шукаю подружню пару для сексу втрьох”.

Ніби це не вони, ці дві милі чесноти в білих костюмах, вчора запихали їй в рот вібратор і силіконові анальні кульки в задній прохід, по одному, поки вона не розрядилась буйним сквіртом прямо на зелене покривальце софи.
А потім, на цьому ж обкінчаному покривальці, сиділа почесна і заплакана мати нареченої, благословляла молодих образами і вигладала так чисто, радісно і святково, так блаженно пускала материнську сльозу (ах, як це мило), ніби це не вона вчора, випивша і з червоним рилом, посилала кардинальним матом сусідів з шостого поверху, проклинала їх рід до сьомого коліна і обіцяла сотворити з їхніми геніталіями такі чудеса, про які не відав ні Девід Блейн, ні Ісус Христос, за те, що вони затопили перед самим доньчиним весіллям стелю на кухні.

Перші десять хвилин вона в тій благословенній суєті непомітно йорзала, відчувши своїм материнським задом, що сіла у щось мокре, але було не до того, ехехе, якби ж вона знала, як майбутній зять кінчав прямо в рот її донечці, а вона зригувала сумішшю шампанського і сперми.

Потім дружки, такі осяйні, такі ефемерні, як два рожеві метелики, весело пурхали над прекрасною процесією, попроавляли зачіску нареченій і галстук молодому, і старші гості перешіптувались між собою: “Які гарні дівчатка!”, і хтось додавав, що біленька дружка – аспірантка і дуже розумна, а чорненька талановита співачка, і це викликало такий захват і такі приємні райдужні емоції, аж хотілось плескати в долоні.

І ніхто не здогадувався, що аспірантка в рожевому атласі (чотириста доларів за метр) тільки що стояла в незручній позі, втопивши одну прекрасну ніжку в чужій сечі унітазу, і розмазувала пудру зі щік по туалетному дзеркалі – так несамовито її позбавляли цноти двоє чи троє гостей зі сторони молодого.

А брюнетка запросто візьме в рот в тамади, зайчекайте пару годин, коли весілля буде в самому розпалі, і в тамади пробудиться його недюжинний стояк.

Священник причастив молодих і благословив їх шлюб.
За цікавим збігом обставин, цього вечора він витягне силіконові кульки з дівчинки, яку ці блаженні і урочисті молодята тільки вчора знайшли по тому ж, що й преподобний отець, оголошенню. Яка іронія!
 
OlenkaДата: Середа, 29.03.2017, 09:29 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Живемо з чоловіком 3 роки. Є дитина. Секс різноманітний настільки, наскільки може собі дозволити пара з дитинкою і важкою роботою у чоловіка. Якщо немає сил на секс - завжди мінет (до слова, мінет взагалі у нас через день, а іноді й щодня, мені не важко і я стараюсь).
До чого веду... Чоловік запропонував спробувати свінг. Блін. Не те, що б я була категорично проти, може колись, коли "наживемся-наїбемся" одне з одним, але не зараз. Я не готова поки ділити його з кимось і самій комусь давати (є свінг і без обміну партнерами, але все рівно стьрмно це все)...
Так вот, не знаю як тепер до цього всього відноситись. Він говорить типу хоче спробувати щось нове. А я говорю, що ми як би і одне з одним ще не все перепробували, щоб кидатись уже в такі пригоди.
Ніби тема закрита на даному етапі, але все рівно кожен раз якби помічаю цю надію в очах, коли десь хочь капельку подібна тема заходить в розмові чи дивимось щось... Не хочу сваритись, але й піддаватись на це не можу.
 
OlenochkaДата: Середа, 16.08.2017, 11:30 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
Прикріплення: 7399436.jpg (22.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.06.2018, 09:25 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
Ми з чоловіком одружені 10 років, 4 з яких він мене просить стати сексвайф. Він знає наскільки я негативно до цього ставлюся, вже був не один скандал, але після чергового конфлікту він як ні в чому не бувало знову мені це пропонує, просить, щоб я йому розповідала, як мене інші раніше трахали, це його дуже збуджує. Таке відчуття, що йому плювати на мене, і його хвилює тільки те, що йому хочеться. Більше він ні в чому не зацікавлений. Звичайно, це аж ніяк не вульгарна історія, але сподіваюся мені хтось допоможе розібратися в чому причина таких бажань і як мені йому в голову втовкмачити, що займатися подібними речами я ніколи в житті не буду? Або розлучитися і жити спокійно.

Якщо тобі це неприємно,тоді так і скажи що розлучишся з ним.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Ти любиш секс у трьох?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом