girlorg | Дата: Четвер, 10.10.2013, 17:42 | Повідомлення # 1 |
| Ти любиш секс у трьох?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 14.09.2016, 06:11 | Повідомлення # 2 |
| Був секс утрьох .... але найцікавіше що це були не МЖЖ або ЖММ..а всі троє жіночої статі .... і знаєте було прикольно і не забиваємо ...)))))) ми живемо один раз, спробувати треба все в житті: *
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 14.12.2016, 18:44 | Повідомлення # 3 |
| Маленька вступна рецензія:
Тут багато говорять про любов, але чомусь мало про секс. Але ж ця спільнота молодіжна, іколи як не зараз нам цікавитись сексом відкрито і неприховано.
Не знаю, чи витримає цей допис критику творців спільноти, але творчість це така штука – її пишуть під враженнями, а не на замовлення. Тому відразу попереджаю: вразливим і ханжам читати далі не рекомендується. От і все. Версія відцензурована.
! Закиди на рахунок “вульгарно” або ж “сексуальностурбовано” приймаються з радістю )
Урочиста і до сліз зворушлива картина: священик (неприємний свіжовибритий кабан і фіскал), стоїть перед публікою і з колосально серйозним виглядом повчає двох винуватців свята: молодят. Річ іде про те, який важливий крок вони зробили у житті, і як їм слід жити на далі…Все в подробицях, все манірно, все під схлипування гостей і дзвін вітражів.
І ті так уважно дивлятсья йому в рот і піднімають сповнені урочистого пізнання оченята в купол святої церкви, ніби це не вони вчора займались сексом з маленькою худою шльондрою, яку знайшли по оголошенню:
“Шукаю подружню пару для сексу втрьох”.
Ніби це не вони, ці дві милі чесноти в білих костюмах, вчора запихали їй в рот вібратор і силіконові анальні кульки в задній прохід, по одному, поки вона не розрядилась буйним сквіртом прямо на зелене покривальце софи. А потім, на цьому ж обкінчаному покривальці, сиділа почесна і заплакана мати нареченої, благословляла молодих образами і вигладала так чисто, радісно і святково, так блаженно пускала материнську сльозу (ах, як це мило), ніби це не вона вчора, випивша і з червоним рилом, посилала кардинальним матом сусідів з шостого поверху, проклинала їх рід до сьомого коліна і обіцяла сотворити з їхніми геніталіями такі чудеса, про які не відав ні Девід Блейн, ні Ісус Христос, за те, що вони затопили перед самим доньчиним весіллям стелю на кухні.
Перші десять хвилин вона в тій благословенній суєті непомітно йорзала, відчувши своїм материнським задом, що сіла у щось мокре, але було не до того, ехехе, якби ж вона знала, як майбутній зять кінчав прямо в рот її донечці, а вона зригувала сумішшю шампанського і сперми.
Потім дружки, такі осяйні, такі ефемерні, як два рожеві метелики, весело пурхали над прекрасною процесією, попроавляли зачіску нареченій і галстук молодому, і старші гості перешіптувались між собою: “Які гарні дівчатка!”, і хтось додавав, що біленька дружка – аспірантка і дуже розумна, а чорненька талановита співачка, і це викликало такий захват і такі приємні райдужні емоції, аж хотілось плескати в долоні.
І ніхто не здогадувався, що аспірантка в рожевому атласі (чотириста доларів за метр) тільки що стояла в незручній позі, втопивши одну прекрасну ніжку в чужій сечі унітазу, і розмазувала пудру зі щік по туалетному дзеркалі – так несамовито її позбавляли цноти двоє чи троє гостей зі сторони молодого.
А брюнетка запросто візьме в рот в тамади, зайчекайте пару годин, коли весілля буде в самому розпалі, і в тамади пробудиться його недюжинний стояк.
Священник причастив молодих і благословив їх шлюб. За цікавим збігом обставин, цього вечора він витягне силіконові кульки з дівчинки, яку ці блаженні і урочисті молодята тільки вчора знайшли по тому ж, що й преподобний отець, оголошенню. Яка іронія!
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 29.03.2017, 09:29 | Повідомлення # 4 |
| Живемо з чоловіком 3 роки. Є дитина. Секс різноманітний настільки, наскільки може собі дозволити пара з дитинкою і важкою роботою у чоловіка. Якщо немає сил на секс - завжди мінет (до слова, мінет взагалі у нас через день, а іноді й щодня, мені не важко і я стараюсь). До чого веду... Чоловік запропонував спробувати свінг. Блін. Не те, що б я була категорично проти, може колись, коли "наживемся-наїбемся" одне з одним, але не зараз. Я не готова поки ділити його з кимось і самій комусь давати (є свінг і без обміну партнерами, але все рівно стьрмно це все)... Так вот, не знаю як тепер до цього всього відноситись. Він говорить типу хоче спробувати щось нове. А я говорю, що ми як би і одне з одним ще не все перепробували, щоб кидатись уже в такі пригоди. Ніби тема закрита на даному етапі, але все рівно кожен раз якби помічаю цю надію в очах, коли десь хочь капельку подібна тема заходить в розмові чи дивимось щось... Не хочу сваритись, але й піддаватись на це не можу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 16.08.2017, 11:30 | Повідомлення # 5 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.06.2018, 09:25 | Повідомлення # 6 |
| Ми з чоловіком одружені 10 років, 4 з яких він мене просить стати сексвайф. Він знає наскільки я негативно до цього ставлюся, вже був не один скандал, але після чергового конфлікту він як ні в чому не бувало знову мені це пропонує, просить, щоб я йому розповідала, як мене інші раніше трахали, це його дуже збуджує. Таке відчуття, що йому плювати на мене, і його хвилює тільки те, що йому хочеться. Більше він ні в чому не зацікавлений. Звичайно, це аж ніяк не вульгарна історія, але сподіваюся мені хтось допоможе розібратися в чому причина таких бажань і як мені йому в голову втовкмачити, що займатися подібними речами я ніколи в житті не буду? Або розлучитися і жити спокійно.
Якщо тобі це неприємно,тоді так і скажи що розлучишся з ним.
|
|
| |