Трахати дівчину жостко
|
|
girlorg | Дата: Четвер, 24.10.2013, 14:51 | Повідомлення # 1 |
| Притискай її зверху до ліжка в місіонерській позі, щоб її тілом ти повністю себе накривав. Потягни за волосся на потилиці. Більш жорсткий варіант - в позі догі-стайл намотати довге волосся на кулак. Укусити легенько за мочку вуха, за хрящик =) Якщо сподобається, кусай сильніше за плече, за шию. Що стосується попи і стегон - можна почати не відразу з ляпасів, просто міцно схопити, вщипнути всією долонею.При мінеті, тримати за волосся, за голову, рухатися самому. Укуси - це взагалі як наркотик. Моя недавно мене попросила покусати її всю. На стегнах навіть синці залишилися, де я занадто захопився і перестарався. А вона ходить радісна: Взагалі, подивися на тварин - всюди при статевому акті самець самку якось ущимляє. Лев кусає левицю за шию, півень пір'я вискубує на голові у курки. Тільки потрібно не перестаратися, помірна жорсткість дуже добре додає "перчики" =) Не забувай іноді гарчати і стогнати. Тільки стогнати треба правильно. ;] Уяви, що вона м'ясо. Перестань себе зупиняти.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 01:39 | Повідомлення # 2 |
| Є два варіанта це романтичний вечір. А другий це на питися і почати а там само собою дійде до сексу якщо ні це значить вона впевнена що ти не її ідеал з ким вона би хтіла мати більше як стосунки. Удачі Кіндер
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.09.2017, 12:58 | Повідомлення # 3 |
| Поняття жорсткий секс у всіх різне ... Перший раз був, коли від мене пішла дівчина, потім вона дізналася, що мені і без неї добре, "випадково" зустрілися, намагалася показати яка вона самодостатня ... Сказала, що вже трахалась з якимось там оленем ... Я поставив перед собою мету, розвести її на секс в той ж вечір. Після сексу вона мені сказала дослівно таке: "Так просто взяв і трахнув!" Їй сподобалось! У поняття "Жорсткий секс" я вкладаю силу, різкість, вміння вчасно щипнути, прикусити та інше ... Найбільший ефект досягається, якщо змінювати темп. їй подобалося!
Або :
Посварися з дівчиною, щоб вона на тебе була зла;)) Коли скаже типу не чіпай мене,, але та яка тебе любить, ну ти знаєш в принципі що вона тебе любить, а потім її силою візьми за шкірку на ліжко кинь, руки скрути, тільки не так щоб у неї лікті вилізли;))) тільки не потрібно злості, кусай її, за волосся як говорили тут теж можна тягти;)) Ну і обзивати там різними непристойними словами;))))) А ще краще типу вона тобі зрадила, тільки не відверто кажучи;)) А так ти в її мозок типу зрадила мені сучка, НУ І ВСЕ в ТАКОМУ ВИДІ
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 08.10.2017, 10:48 | Повідомлення # 4 |
| Моя любить жорсткість, і щоб її порадувати постійно вигадую щось нове, з недавнього - беру її за волосся, ставлю на коліна і кажу, що вона нікчема і для мене нічого не значить, що я кидаю її прямо зараз, якщо вона не зробить мені глибокий горловий мінет. вона в захваті, і я не ображений
|
|
| |