Дівчина не хоче сосати що робити?
|
|
girlorg | Дата: Четвер, 31.10.2013, 12:47 | Повідомлення # 1 |
| Що робити? Як її заставити робити мінет?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 18.01.2018, 10:45 | Повідомлення # 2 |
| Порада: Значимість підвищувати.
А про мінет не треба розмовляти , тим більше не треба його випрошувати. Краще - безпосередньо в процесі сексу член їй за щоку засовувати незворушно. При цьому твоє мета повідомлення - "Це абсолютно нормально , ти звик до цього і нічого незвичайного в цьому для тебе немає".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 05.03.2018, 12:40 | Повідомлення # 3 |
| Психологічний аспект:
Треба їй спокійно, головне не тиснути і без різкості сказати що "ти зрозумій, якщо дві людини люблять одне одного, у них немає заборон, що робити і як робити в ліжку, ніяких обмежень. Тобто виходить що у нас не взаємна любов?". Уяви ситуацію коли дівчина закочує істерику, тільки навпаки. Нехай шукає вихід. Якщо не буде цього робити - кидай, егоїстка, з"їсть нерви в майбутньому.
Фізіологічний:
Може справа в гігієні, піди в душ перед сексом, поголи все чисто. Для початку під час сексу дай член їй в руку. Нехай звикне рукою для початку. Як казав один мій друг, Дівчата як діти, що їм не дай - все засунуть в рот. Ось і засунь руку для початку.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 28.10.2018, 12:49 | Повідомлення # 4 |
| Моя дівчина не любить робити мінет, їй огидно до нудоти. Місіонерські пози вже набридли. Як можна залучити її увагу до різноманітності?
Прив'язати і робити все, що хочеш. А потім тікати і дуже швидко
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 18.10.2020, 20:23 | Повідомлення # 5 |
| Дівчата такі дівчата... Один місяць разом, вчора вперше зайнялись сексом. Я попросив мінет, вона сказала, що не вміє. Я зробив їй куні. Відсмоктала потім так, що ледве ласти не завернув
|
|
| |