MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » У скільки років найбільше хочеться сексу?
У скільки років найбільше хочеться сексу?
girlorgДата: Субота, 02.11.2013, 23:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
До 20чи після?
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ранній секс, рання вагітність
Рано чи не рано? 

У 13-16 років всередині все вирує, кипить, стріляє. Все в житті хочеться дізнатися і спробувати. Ми хочемо все випробувати на собі. Дізнатися, що і як. Особливо приваблює те, що заборонено. Дорослі дяді і тьоті постійно норовлять сказати: «Це не можна, ти ще маленька! Ось підростеш - дізнаєшся! А про це так взагалі і заїкатися не варто! ». Коли мова заходить про питання сексу, то у відповідь можна почути лише критику або ж найсуворіше табу. Але ж так хочеться любити.

Так хочеться, щоб коханий зрозумів, наскільки сильно ти їм дорожиш. Подарувати йому всю себе. А вони так несправедливо навіть думати про це не дають. Але чому? Ранній секс, а надалі і рання вагітність - це сильний психологічний стрес для молодого організму. Що може серйозно вплинути на подальший розвиток наших розумових здібностей. 

 Що таке інтелект 

Отже, інтелект - це, в першу чергу, потенційна можливість людини до пізнання. Інтелект, як одна з здібностей, виражається за допомогою інших умінь. Таких, як здатність до навчання, здатність до аналізу інформації, розумових здібностей. Під цим поняттям, розуміють можливість людини вирішувати якісь виникають перед ним завдання. 

З віком наш інтелект розвивається. Протягом всього життя ми вдосконалюємо свої знання. Спочатку - це школа, потім - університет. Всі знання, які ми отримуємо від батьків, друзів, вчителів - все впливає на рівень наших розумових здібностей. 

Замкнуте коло 

На сьогоднішній день випадки раннього початку статевого життя у дівчаток зустрічаються дуже часто. У 13-16 років ми не думаємо про наслідки якихось наших вчинків. В основному керуємося лише почуттями та емоціями. Це час, коли дівчинка ще не жінка, але вже не дитина. І поведінка залежить від рівня тих знань, які підліток отримує. Тобто те, що дають вчителі в школі, батьки вдома, друзі, знайомі - все це впливає на формування особистості. Погодьтеся, що життя в неблагополучній сім'ї, спілкування з важкими підлітками може залишити свій відбиток на розвитку дівчинки. 

Якщо в тому середовищі, де вона росте, секс в 13 років вважається нормальним, а навчання стоїть далеко позаду, то це і стане нормою. Саме через відсутність належних моральних принципів, через небажання вчитися, з-за низького рівня розумових здібностей і прагнення стати дорослою, дівчинка починає вести статеве життя. А це в свою чергу гальмує розвиток інтелекту. Що пояснюється і фізіологічними, і моральними причинами. Коли в 15 років метою в житті стає не навчання, а отримання сексуального досвіду, інтелекту просто не від чого розвиватися. Виходить своєрідне коло - низький інтелект - ранній секс - зупинка інтелектуального розвитку. 

Біда привалила - розуму не вистачило 

Ранній секс може в результаті привести до вагітності. Що значить виношувати дитину в 13-16 років? Це однозначне переривання навчання в школі. Тобто знову ж виходить, що розвивати розумові здібності буде ніде. У ці роки дівчинка сама ще ні до кінця сформована людина. Вона абсолютно не готова до народження дитини. 

Саме зачаття в 13-16 років - показник недалекого розуму. А процес вагітності посилить отже низький рівень інтелекту. Все той же замкнуте коло. Навіть багато дорослі жінки скаржаться на погіршення пам'яті та розумової діяльності під час вагітності. А що ж говорити про дівчинку? 

Трохи в цифрах 

На доказ, можна навести дані досліджень Сполучених Штатів з приводу сексуальної активності підлітків. Отож результати показали, що сексуальне життя звичайного підлітка (будь-якої статі) з низьким показником IQ (до 70) починається набагато раніше, ніж у їхніх інтелектуальних (IQ 70-110 і вище) однолітків. 

Деякі сексологи з тих же США вважають, що регулярний секс у ранньому віці гальмує і розумовий, і фізичний розвиток підлітка. У Швеції проводився моніторинг на подібну тему. І результати показали, що здатність інтелектуального розвитку у рано завагітніли дівчаток знижується від 20 до 95%. 

Всяк своїм розумом живе 

Крім впливу на розумові здібності, ранній секс і рання вагітність несуть і більш страшні проблеми. Такі, наприклад, як захворювання, що передаються статевим шляхом або психологічні відхилення. Хоча й інтелекту цілком достатньо, щоб перш, ніж зробити - подумати. 

У кожної дівчинки є свої мрії. Усі без винятку хочуть любові. І вона обов'язково трапиться. І, якщо є голова на плечах, то ви знаєте, що проявляти любов можна по-різному! А життя одне і 15 років буває тільки раз. Ще наші прабатьки говорили: «Всяк своїм розумом живе». Так давайте жити з розумом!
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » У скільки років найбільше хочеться сексу?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом