MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчина не хоче сексу які причини...
Дівчина не хоче сексу які причини...
girlorgДата: Неділя, 17.11.2013, 23:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Дівчина не хоче сексу які причини...
 
girlorgДата: Четвер, 05.06.2014, 23:54 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Що робити коли дівчина(15р.)не хоче сексу?радуватися що вона не озабочена школота.....
лайк
ремі
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:49 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
"Не зараз, у мене болить голова", - так раніше жінки відмовлялися від виконання подружнього обов'язку. Тепер щось схоже збентежено бурмочуть чоловіки, виснаженим на роботі.

Екологія погіршується, фастфуд теж б'є по здоров'ю, а ритм життя все швидше. Може, він справді дуже втомився - загалом, нормальна ситуація. Але що робити, якщо відмовки ти чуєш постійно? Що, якщо тобі потрібно більше сексу, ніж йому?

Чому він такий?

 
Якщо йому за тридцять, цілком можливо, дає про себе знати вік. Здоров'я починає підводити деяких вже після двадцяти з гаком років. Позначається неправильний спосіб життя: стреси, дефіцит фізичної активності і регулярні удари по печінці та нирках вечорами у вихідні. А може, він переніс яке-небудь захворювання, що вплинуло на потенцію. До того ж у чоловіків лібідо розвивається раніше, найбільше сексу їм потрібно в 18 - 20 років. А жінки досягають рацвета сексуальності приблизно до 35 років. У чоловіків до цього віку бажання починає згасати.

А може бути, ви просто різні? Важлива складова сумісності подружжя - їх статева конституція. Вона буває сильною, середньої і слабкою. Якщо конституція однакова в обох партнерів, їх влаштовує приблизно однакову кількість сексу, і вони живуть в гармонії.

У парах, де у обох партнерів сильна статева конституція - контакти щоденні; середня статева конституція - це 3-4 заняття сексом в тиждень, слабка - раз на тиждень або навіть на кілька місяців. Всі ці варіанти - норма для людей різних типів.

Змиритися, але не відступати

Психотерапевти і сексологи вважають, що навіть якщо один з подружжя потребує меншої кількості сексу, ніж інший, обидва цілком можуть бути задоволені і щасливі. Правда, обом для цього доведеться докладати зусилля.

Кидати один одному в обличчя звинувачення, що, мовляв, ти хочеш дуже рідко - найостанніша справа. Конфлікти на цьому грунті приносять тільки шкоду: скандалимо - напружуємося - притуплює бажання.

Знаменитий сімейний психолог Борис Новодержкин якось сказав, що "найрозумніше буде змиритися з посередньою інтенсивністю сексуального життя". Якщо задуматися, він правий! Чоловік хоче раз на тиждень? Будь ласка! Нехай буде раз на тиждень, але так, щоб запам'яталося і вистачило до наступного разу. Кожен буде готуватися до цього "події" і намагатися зробити одне для одного незабутнім цей вечір, цю ніч, це ранок. І ось, дивись, партнер повстав проти власного графіка і наполягає на бонус. Сподобалося ...

Повертаємо гарячі ночі

Якщо твій чоловік раніше виявляв на порядок більше ентузіазму в сексі, ніж тепер, то, можливо, щось розладналося у взаєминах? Про те, як відновити гармонію в такому випадку, розповіла фахівець з методів сімейної терапії Ірина Хажіліна.

Крок 1

Обидва партнери відчувають дискомфорт. Тому кращий варіант - обговорити, що відбувається, коли і з чого це почалося. Нехай кожен викладе свою версію подій. Така розмова допоможе зняти тривогу і роздратування. Негативні емоції - один з чинників, що знижують сексуальний потяг.

Крок 2

Якщо спільний аналіз показав, що сексуальне бажання пропало або слабке, по-перше, потрібно впевнитися, що ви обидва здорові. Зменшення потягу може бути частиною фізичної або психосоматичного захворювання. Наприклад, у стані депресії або при інших психосоматичних розладах людина відчуває апатію, тривогу. Стає дратівливою, образливим. Варто відвідати лікаря: терапевта або психотерапевта, дивлячись за симптомами.

Крок 3

Можливо, це з чоловіком показала, що в зниженні сексуального бажання винна одноманітність. Секс став нудним і нецікавим. У такій ситуації часто виникають думки, що, можливо, з кимось іншим могло б бути краще ... "занудьгував" партнеру необхідно терміново зайнятися вивченням позитивних рис своєї "половинки". Старанно збирати собі "колекцію" її достоїнств. І через деякий час у нього знову з'являться фантазії про обраниці! А її завдання - постаратися внести в спілкування елементи новизни та різноманітності, творчості.

Починайте дивувати один одного. Робіть сюрпризи. Намагайтеся бути один для одного трохи загадковими і таємничими. Придумуйте різні ігри. Бажання народжується в голові, і в наших силах надихати і захоплювати один одного!

Крок 4

Давайте один одному зворотний зв'язок. Сексуальні стосунки можуть бути гармонійними тільки у випадку, якщо партнери старанно вивчають один одного. Не потрібно розмов на цю тему: просто намагайтеся показувати, що вам подобається в сексі, а що не подобається.

Крок 5

Розвивайте свою емоційність. Гармонійний секс - це не тільки вміння одержувати щось від партнера, але й уміння віддавати йому свою енергію натомість. Вчіться доставляти щиру радість один одному.

Чуттєвості і вмінню отримувати насолоду цілком можна навчитися. І це необхідно робити, тому що секс - важлива частина життя будь-якої сім'ї. При цьому не можна бути щасливим у сексі, маючи проблеми у взаєминах.

Більшість "робить це" 2-3 рази на тиждень
 
knopaДата: Понеділок, 03.08.2015, 15:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 762
В мене не було інтимних стосунків вже 5 років, а все тому , що в мене груди різного розміру .
 
OlenkaДата: Середа, 27.07.2016, 17:44 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
В деяких випадках,причину можна не шукати.
Наприклад у моєї дівчин не такий темперамент характеру як у мене.Їй не потрібно стільки сексу як мені. Що я її насильно буду трахати?
 
OlenkaДата: Понеділок, 22.08.2016, 18:38 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Коли дівчина хоче сексу, вона сідає поруч зі мною, обіймає і каже, що їй сумно. Хитра, я ж знаю, що вона задумала, але і виходить, що ініціатор все ж я))
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.09.2016, 12:24 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Склалася в мене така ситуація, пів року назад зробив пропозицію свої дівчині, з якою зустрічаюся 3 роки. Секс в на супер, але 4 місяці назад з нею щось сталося і вона перестала робити мінєт і не хоче куні стала бути пасивною до сексу, одним словом не хоче. До того в нас все було. Я почав з нею про це говорити , і вона сказала що останім часом її взагалі не хочеться цим займатися цим.. Народ що робити мені і як далі може бути. А то за пів року весілля а потім почнеться подружнє життя а без сексу я не змому і не хочу її зраджувати....
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.09.2016, 12:25 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Сядь з нею поговори про це все... 
Може бути, що ти перестав їй задовольняти або щось у неї не так.. 
Бо неможе бути такого, що завжди хотіла, а тут бац і перестала хотіти... 
Щось значить не те.. 
Автор, можливо я тебе засмучу, але ваші почуття вже вичерпали себе і краще не буде. І не обов'язково думати, що виною цьому є хтось інший!!!!! Почуття вже не ті, пристрасть згасла, тому такий результат....або внось щось нове у ваші відносини, або буденність остаточно все зруйнує....щастя вам)))))))Задумайся над цим добре!
 
OlenkaДата: Середа, 18.01.2017, 12:16 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Мені страшенно не подобається, що моя дружина так рідко виступає ініціатором у сексі, тому я змушений завжди сам пропонувати секс.. Часом я знаю, що вона хоче мене, але все одно ніколи не зробить першого кроку. Оральний секс їй огидний. ніколи й не пробували займатись, я і не наполягав, але чим далі стає скучно в ліжку. весь час місіонерська поза, пасивність та беземоційність. Порадьте щось
 
OlenochkaДата: Неділя, 23.12.2018, 14:59 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4504
Значущість. Вона виносить мозок? 



Якщо дівчина відчула, що ти вже достатньо прив'язаний-це недобре.
Ти дійсно підсів на неї - це ще гірше.
Так як ти прив'язаний, то тебе вже можна і напрягати - тобто у твоєї дівчини з'явилося поле для куражу. 
І використано це поле буде:
- для прогину тебе;
- для дресирування тебе;
- для виносу мозку тобі;
- для викачування ресурсу з тебе;
ітд.
Саме жахливе, що це поступово призводить до втрати інтересу до тебе...."стаєш не цікавий".

Тут потрібно себе перепозиціонувати:
1. Перестати боятися її втратити (інакше 100% втратиш);
2. Не їсти гівно (навіть по чайній ложечці). Це означає, що ніякий негатив (недружні дії, не вигідні тобі рішення, дрібні наїзди ітд) не повинні залишатися без уваги. На будь-яке "Далі" завжди відповідаємо ще більшим "далі". Цей пункт виховання надважливий, але щоб його виконати, необхідний п. 1.
3. Перестати бути слабким. Спроби щось пояснити мовою несвідомого (емоцій) це слабкість (прирівнюється до випрошування). Сильний воліє діяти мовчки, а озвучує переважно команди і рішення. До речі, всі рішення слід приймати самому, навіть самі дрібні питання ("що на сніданок", "який фільм дивимося", "куди підемо") - дівчатам такий клімат повного зняття з неї відповідальності дуже подобається (за умови, що прийняті рішення влаштовують її хоча б частково).
4. Про свої почуття або не говорити взагалі, або робити це "правильно" - без найменшого хвилювання і тремтіння в голосі (по суті справи "на від'єбись"). Що б дівчина про це не говорила, наявність у тебе почуттів надає їй впевненість і дає сигнал до атаки.
5. У тебе має бути власне життя і власні інтереси-той простір, куди ти її не пускаєш. Це може бути робота, хобі, спорт, друзі ітд. В ідеалі вона тільки частина твого життя, причому помірна по розмірах - якщо втратиш, то ніякої катастрофи не станеться.
6. Поменше уваги їй, побільше собі і своїх справам.
Мета всіх цих пунктів - вона повинна боятися тебе втратити.
Цей страх блокує в дівчині хуйове і проявляє хороше:
- вона не буде виносити мозок по будь-якій надуманій хуйні;
- її не потягне на ліво;
- їй не буде нудно з тобою; 
- їй буде хотітися щось хороше для тебе зробити;
- вона стане частіше хотіти сексу і отримувати від нього більше задоволення;
і багато іншого.
Удачі.
Прикріплення: 1880760.jpg (20.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 29.12.2018, 14:16 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4504
Є така проблемка порадьте щось... Моя кохана, майбутня жінка не дає мені вже пів поку в чому підвог я вже неможу шочу її безумно бо люблю... Що робити...



1. маніпулює вагіною, чекає коли ти зробиш пропозицію. 2. Асексуальна. 3. Має відносини на стороні. 4. Ти не приваблюєш іі як чоловік (мало заробляєш, фізіологічні недостатки, мало романтики).
Вийобуєся бо походу ти їй не потрібен
Прикріплення: 2434079.jpg (60.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчина не хоче сексу які причини...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом