MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Оральний секс
Оральний секс
girlorgДата: Вівторок, 26.11.2013, 19:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Оральний секс
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Техніка орального сексу - це ціла наука, яка дозволяє навчитися доставляти насолоду оральними ласками. Треба брати до уваги, що різні зони статевого члена чоловіки по-різному сприймають ласки губ і язика. Найбільш чутлива частина чоловічого достоїнства - головка статевого члена. Значить, треба сконцентрувати увагу саме на цій частині делікатного чоловічого місця. Чоловіка можна довести до оргазму одними тільки дотиками мовою і губами головки пеніса. Пеніс по всі довжині не має таку чутливість, у зв'язку з цим ні ласки руками, ні оральні ласки не можуть змусити чоловіка «кінчити». 
Серед представниць прекрасної статі існує «повір'я», що чоловік виявляється на сьомому небі, коли жінка глибоко заковтує статевий член або сильними рухами стимулює його по всій довжині вгору і вниз. З вигляду такий оральний секс дуже збуджує, але при такому підході головка пеніса недостатньо стимулюється - все основне зусилля йде на стовбур члена. 
Чоловічі мошонка і яєчка, як правило, не беруться в розрахунок, коли мова йде про оральний секс, увага їм не приділяється, що, в принципі, неправильно. Звернувши свою увагу до перерахованих чоловічим статевим органам, можна доставити чоловікові незвичайне насолоду. Є й інші інтимні зоничоловіків, стимуляція яких призводить до сильного збудження. У багатьох чоловіків дуже чутливі соски і зона промежини. 
На жаль, дуже багато дівчат і жінок поняття не мають, як грамотно поводитися з делікатним чоловічим достоїнством, як привести пеніс в збудження. Як вже говорилося, чоловіки не відчувають неймовірного насолоди при стимуляції пеніса потужними міцними, трохи агресивними рухами. Перед тим, як приступити до активних дій, треба провести прелюдію, яка полягає в акуратних ласкавих дотиках до пеніса губами, мовою і зубами. Ротом необхідно ніжно погладити пеніс, зупинившись на його голівці. Обов'язково треба спостерігати за реакцією чоловіка, так як по його виразу обличчя можна визначити, подобаються йому ваші ласки чи ні. 
Для початку можна трохи облизати головку пеніса, після цього акуратно ввівши його в рот. Губи при введенні повинні перебувати в напрузі, створюючи для пеніса невеликий прохід. Коли пеніс виявився в роті, почати трохи нахиляти голову вниз, потім вгору. Тим самим здійснюється прекрасна стимуляція і без того вже порушеної статевого члена. Зовсім необов'язково, щоб член входив в глотку якнайглибше. Техніка глибокого заковтування пеніса при оральному сексі доступна не всім жінкам, і якщо належного досвіду в цій справі немає, то ставити експерименти не варто. Головою можна рухати то швидше, то повільніше, орієнтуючись на міміку партнера. Такі рухи потрібно повторювати, поки у чоловіка не трапиться еякуляція, тобто він не «скінчить». 
Можна міцно обхопити пеніс рукою, відсунути з головки шкіру і почати лизати голівку, як-ніби ви лижіть морозиво або льодяник. Мовою можна водити по голівці по-різному: ніжно погладжувати, стосуватися поштовхами, трохи покусувати, ласкаво смоктати. Коли жінка відчує, що розрядка у чоловіка близька, треба взяти член в рот, щоб спермою не забруднити постіль чи одяг. 
Збуджений пеніс треба занурити в рот, але губами НЕ зживати його. Головою треба робити кругові рухи таким чином, щоб пеніс довільно рухався в роті. Витягувати пеніс з рота слід дуже акуратно і повільно. Трохи покусуючи його зубами і облизуючи язиком. Такі ласки краще дарувати чоловікові, коли він стоїть, а жінка перебуває перед ним на колінах. Або, якщо чоловік лежить на ліжку, звішуючи ноги, а жінка стоїть між його ногами на колінах. Наприкінці варто відзначити, що оральний секс набагато інтимніше, ніж просто сексуальні зносини
 
OlenkaДата: Понеділок, 07.11.2016, 14:17 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
блін народ.. ну як можна любити оральний секс?мене аж передьоргує, це огидно і противно!ну як можна одне одному піськи вилизувати а потім цілуватись? я проти куні і мінетів.особливо я проти мінетів.наскільки це огидно і принизливо стояти на колінах перед членоносцем і вилизувати йому...дівчина 20 р.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Оральний секс
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом