Как уговорить девушку заняться сексом в машине?
|
|
girlorg | Дата: Пятниця, 29.11.2013, 22:33 | Повідомлення # 1 |
| Как уговорить девушку заняться сексом в машине?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 20.10.2016, 20:47 | Повідомлення # 2 |
| Ніколи не був прихильником сексу у машині, незручно і розслабитися важко. Але нині перед роботою прощаючись з моєю малою я поняв,що мій друг стоїть. Ясне діло, що прощалися поцілунками. Вона перелізла на задню сідушку я перейшов до неї,вікна у мене затемнені, адреналін в крові зашкалював. Мій член просто вилетів з джинсів як натягнута пружина. Вона так класно забацала мені мінетик,що я аж прозрів. Сосала так, що мене трусило. Вроді не зелений пацан і разом 3 роки, але таких нових відчуттів не було давно. Настрій суперовий забезпечений на цілий день. Тепер думаю як то здивувати мою чарівницю у вечері за такий подаруночок зрання) Всім гарного дня!
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 18.04.2017, 16:43 | Повідомлення # 3 |
| Відкрив для себе секс в автомобілі. Порада всім початківцям, презервативи тримайте поруч, краще в щілині між подушками дивана, звідти можна дістати з будь-якого становища. А то блін, поліз у бардачок, всю романтику похєрив)) Відразу ще одна порада, візьми ганчірку, потім скло протерти, бо жоден кондер не впорається з тим, що ви надихаєте. І так, універ і хетчбек-тема, такий диван ззаду вийде, при бажанні в усіх позах можна спробувати. Коротше рекомендую)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 17.09.2017, 19:56 | Повідомлення # 4 |
| Ділюся досвідом.... Пару років тому був кілька разів у мене секс в машині, тоді це був Москвич 2141. Головна проблема сексу в машині - комусь по-любому буде незручно (якщо звичайно в тебе не мікроавтобус). Але незручності це не головне, тому що якісний секс в машині надовго знесе дах у тебе, та у твоєї подруги. Пам'ятаю, як мені і тій дівчині ця справа дуже сподобалася незважаючи на обмежений простір та потерті коліна, ми потім ще не раз повторювали )) З приводу місця - якщо навколо буде темно, тобі потрібно просто заїхати в тихе безлюдне місце. Краще десь серед дерев. Постарайся продумати все так, щоб навколо не було випадкових перехожих і тим більше поліції. І не забудь заблокувати двері, а то мало що )))
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Субота, 17.02.2018, 20:22 | Повідомлення # 6 |
| Розвод на мінет в автомобілі
Структура дуже проста.
1. Проводиш з дівчинкою вечір. Як? Це опціонально. 2. Зупиняєшся в зручному місці. З приводу зручних місць, це окрема тема. 3. Переходиш до поцілунків. 4. Збуджуєш дівчину. 5. В процесі кладеш її руку собі на член. 6. Через якийсь час виймаєш член і даєш їй в руку. 7. Далі залишається тільки взяти рукою дівчину за потилицю і злегка нахилити в потрібну сторону. 8. Отримуєш задоволення...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 12.03.2018, 10:46 | Повідомлення # 7 |
| Займалися з дівчиною сексом в машині перший раз, все відбулося спонтанно і з собою не виявилося презервативів. Я, ледве не кінчаючи в неї, дістав член і відразу ж кінчив куди попало: на груди, волосся, живіт. Було забавно чути її істерику: "козел ненавиджу тебе і т.д" але найголовніше у мене в тачці не виявилося серветок і їй довелося витиратися своїми трусиками які вона потім викинула й одяглася без них
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.02.2019, 21:50 | Повідомлення # 8 |
| Вчора з мч трахались в машині, я була зверху, так ось: я скачу на ньому, і мені захотілося щоб він був зверху (ну ви зрозуміли як це), зупиняюся і говорю "Може тепер ти", а він мені з такими ангельськими очками видає "А я вже кінчив". Ну от, разом посміялися, перепочили, і знову почали.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 08:42 | Повідомлення # 9 |
| Цитата В будь-якому місці (крім, мабуть, центру міста) в машині з добре тонованими стеклами. Якщо навколо люди - це надає додаткову пікантність.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 13.08.2021, 10:07 | Повідомлення # 10 |
| Цитата ...САМЫЙ ЛУЧШИЙ СЕКС — НЕ В ПОСТЕЛИ, А В АВТОМОБИЛЕ! ЛИБО НА АВТОМОБИЛЕ
|
|
| |