А скільки у вас триває секс?
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 09.11.2014, 16:03 | Повідомлення # 1 |
| В нас секс триває не більше 5-7 хв Це нормально? Тому що подружки розказують шо їхні хлопці годину можуть займатись.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 16.11.2014, 23:17 | Повідомлення # 2 |
| Нормальний секс триває доти, доки усі його учасники не насолодяться досхочу. З досвіду, на це потрібно від 15 до 60 хвилин. Менше то не секс а перепихон, а більше, як правило, починає утомляти
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 14.03.2015, 14:43 | Повідомлення # 3 |
| Секс з хлопцем 1 раз все добре, але відносно швидко, тому 2 захід, під час якого в нього може впасти, знову відпочиваємо, ще одна спроба і знову падає...Без жартів будь ласка, може хтось підкаже в чому може бути проблема?
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 29.07.2015, 12:44 | Повідомлення # 4 |
| Після годинного сексу, хлопцю вдалося мене так затрахати, що на наступний день у мене боліло все тіло: зад, стегна, ікри, прес, руки шия, спина. Але найбільше мене здивувало що боліли легені (глибоко дихати було боляче) і щоки, саме щоки, а не віски.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 12.10.2015, 11:45 | Повідомлення # 5 |
| Зі своєю дівчиною займалися сексом, як раптом на піку процесу вона різко попросила мене зупиниться, потім близько хвилини плакала і після цього ще хвилину сміялася. Сама не зрозуміла з чого все це сталося. Мав достатньо інтимних контактів, але такі перепади зустрічаю вперше.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 07.06.2016, 12:26 | Повідомлення # 6 |
| Не розумію, як можна займатися сексом більше години. Мені нецікаво влаштовувати такі марафони. Для мене нормально хвилин 10-15, без прелюдії. Доставив дівчинці кайф і сам кінчив, а далі вже нудно. Краще на мене так 5 разів по 15, ніж 1 на дві години.
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 14.07.2016, 22:52 | Повідомлення # 7 |
| Почнемо з того, що я аж ніяк не "скоростріл" і моя дівчина звикла, що акт, як правило, триває від 40 хвилин до години. І вот в черговий раз вона сказала: "даю тобі 15 хвилин, потім-все". Вона там типу грандіозні плани вистроїла, а я ж не знав. Я почав так старатися, що кінчив через дві хвилини. Така незручна пауза, і я, дивлячись на неї, вимовив: "ну що, нежданчик?". Потім я просто впав поруч і заржав ...
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:11 | Повідомлення # 8 |
| Вчора з хлопцем був секс(15 хв поки шла реклама), він мене не задовільнив зрозуміло, а все тому що мій коханий хотів подивитися "Сам удома". Така зла на нього була, що приснилося, що я його зрадила з якімось хлопцем. Сон настільки був провдоподібний, що ледь не втратила свідомість від задоволення. Уявляете яке було моє розчарування коли я прокинулась і зрозуміла, що це лише сон? Соромно за свій сон, адже кохаю свого хлопця Всім довготривалого сексу
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 10.10.2017, 09:42 | Повідомлення # 9 |
| Сьогодні був секс з коханим, а так як він напередодні добряче випив, то дуууже довго не міг кінчити! І це піпєц якийсь! Не розумію людей, які тупо довбають годину і більше (це не рахуючи прелюдії). Ми обидва втомилися, мокрі, спітнілі, мені там натер не фігово, тому що я кінчила, а потім просто допомагала йому фінішувати! Один плюс - кілька поз!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.03.2018, 14:11 | Повідомлення # 10 |
| Згадую я свого колишнього хлопця і розумію: який нудний був секс. Тому що він ну дуууже довго не кінчав через низьку чутливість, хоча і зваблювала досить-таки сильно. Міг трахати до півтори години без всяких прелюдій. Я постійно думала про те, щоб він швидше закінчив, але секс закінчувався на тому, що я ставала сухою. Зате у нинішнього хлопця з цим все нормально, без прелюдій хвилин 15, волога з мене біжить просто відрами. І мені це подобається набагато більше. Так що, хлопці, не комплексуйте, якщо швидко кінчаєте, головне це зробити яскраво
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 12.03.2018, 17:54 | Повідомлення # 11 |
| Чи не існує така проблема: жінки часто скаржаться на короткотривале чпокання, мовляв, хотілося чпокатися три години, а чпокалося тільки три хвилини?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.04.2018, 10:38 | Повідомлення # 12 |
| Не розумію, як можна займатися сексом більше години. Мені нецікаво влаштовувати такі марафони. Для мене нормально хвилин 10-15, без прелюдії. Доставив дівчинці кайф і сам кінчив, а далі вже нудно. Краще на мене так 5 разів по 15, ніж 1 на дві години.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 06.04.2018, 12:54 | Повідомлення # 13 |
| Цікаво, чи бувало у Вас таке, що після сексу хочется ще,і ще? Таке відчутя, нібито в спеку ти неможеж бриборкати спрагу, і неможеш напитися, скільки б ти невипив води, а тобі все хочеться, і хочеться...! Ось і в мене так, в плані сексу, маю кохану дівчину,секс регулярний, по декілька разів на день, але мені цього невистачає, навіть незнаю, що робити в такому випадку
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 09.04.2018, 09:49 | Повідомлення # 14 |
| Я коли наприклад довго не трахався,то дрочу перед цим,щоб секс був довгим і швидко не кінчав.Або кажу дівчині щоб мені відсосала або подрочила своєю рукою мені,а я її до повної розрядки моєї і потім приступаємо до траху.Щоб не бути егоїстом!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 22.04.2018, 14:11 | Повідомлення # 15 |
| Чи не існує така проблема: жінки часто скаржаться на короткотривале чпокання, мовляв, хотілося чпокатися три години, а чпокалося тільки три хвилини?
|
|
| |