MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як виглядає жіноча спіраль для піхви! (Фото)
Як виглядає жіноча спіраль для піхви!
girlorgДата: Пятниця, 09.01.2015, 20:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 20:02 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Спіраль Мірена - одне з популярних засобів контрацепції у жінок. Що пишуть жінки про використання спіралі Мірена?

Відгуки про спіраль Мірена
А у мене кровотеча вже 1,5 місяці відтоді як її поставили. І дуже болять яєчники. Це так і має бути?

а я в принципі задоволена, скоро 3 роки як поставіла.Во час місячних користуюся одноденними прокладкамі.Только за тиждень до місячних груди трохи болючою стає, але зате живіт більше не болить, поки все влаштовує

У мене з Мірену вийшло два в одному - пройшов ендометріоз (хто з ним знайомий радість мою зрозуміє) плюс не треба думати про те, щоб вчасно прийняти таблетки.
Про побочки знаю, лікар довго розмовляв на цю тему. Поки ніяких - нічого не болить, не тягне, і до чоловіка потягу не поменшало :))
Так що я в таборі прихильників.

Поставила Мірену 29.03. 2010.Первие дні все було супер, нічого не боліло, 12.04 10 пішла мазня, вже тривати 21 день і не проходить, болю немає, відразу дуже стала боліти груди, лікар призначив лікування ... Лікуюся ... Сподіваюся, що через час все прйдет.

Поставила півроку тому, лікар радив в лікувальних цілях (міома). Хочу відзначити, що лікареві дуже довіряю, вела всю вагітність, була на пологах, встановлювала Мірену. Про побічні попереджала, але без особливих страшилок. Сама я заздалегідь начиталася відгуків сумніви були ... Та й ціна немаленька - при моїй зарплаті 10 тисяч купила в аптеці за 10200, установка 800. Майже 3 місяці звикала: ПОСТІЙНА ДЕПРЕСІЯ, часто боліла голова, мазня, боліли очі, німіли ноги, нудота , сексуального потягу нуль, поправилась на 3 кг ... Вобщем, почуття неповноцінності якесь ... Після 3-х місяців ніби все нормально але місячні пропали. Почала звикати. І раптом, починаються справжні рясні місячні і на 6 день Мірена "благополучно" виходить в унітаз. (Вибачте за подробиці), заплутавшись у товстий згусток. Сказати, що я засмутилася, та є - грошей шкода! Але як камінь звалився з плечей! Чесно - дихати легше стало ... Більше - ні за що!

Може тому що я просто для оберігання поставила?? Взагалі я здорова (може вік мені 24), але у мене
1.Не додався вагу
2.Ні прищів ні випадіння волосся
3.Ніче не болить ні груди ні живіт
4.мажет трішки раз на місяць - а тут такі стрішілкі!
5.стоіт 3 роки
6.пол роки тому була на узі варто добре яєчники такі ж.
6.Когда ставити не чуствовала нічого
7.Молочніца правда буває, але й раніше вона в мене була.

З Мірену вже три роки живу повноцінним життям!. поставила в лечебнихцелях (міома з рясними кровотечами, ендометріоз). У порівнянні з тим, що я відчувала раніше, побічні ефекти це повна нісенітниця! Із зайвою вагою і жором можна боротися! прищі пройшли самі собою, болі були тільки в першому місяці після установки.

міоматозний вузол зменшився в розмірах, кровотечі стали помірними, а іноді і мізерними, болю ісчезлі.Я дуже задоволена! Дякуємо тим, хто її придумав!

Мірена коштує 1,5 года.Показанія-гіперплазія ендометрію і лейоміома маткі.Набрала 20 кг.веса, що не їсти хорошо.Кроме того 5 місяців тому діагностували рак молочної желези.Прішлось зробити радикальну мастектомію (ампутація ю молочної залози з довколишніми лімфовузлами). Зараз на інвалідності.Может, Мірена тут і не при чому, але дуже вже терміни збігаються ... Коли таке трапляється причину шукаєш в чим завгодно ... Так що, краще не ризикуйте.

Вчора виписалася з лікарні. Потрапила туди з кровотечею, робили вискоблювання. Діагноз міома матки, метрорагія. Лікарі рекомендують ставити Мірену, але я щось побоююсь, якось не дуже хочеться, щоб чужорідне тіло в матці було присутнє. Пишуть про Мірену звичайно ж добре, але почитавши відгуки, напевно все-таки ставити не буду, принаймні в даний момент.

Мірену поставила 2 роки тому. У перший місяць болі були такі, що хоч на стіну лізь. Звернулася до лікаря - направили на УЗД, все ОК. Лікар сказала, що все має пройти. Кровотеча сильна тривало 3 місяці, ще 3 мазня. Знову звернулася до лікаря, направили на УЗД, все ОК. До речі, кажучи, узіст-гінеколог, сказала, що у неї є пацієнтка, у якої мазня не припиняється ось уже 3 роки. Головні болі присутні, груди перед місячними болить - просто кошмар. Останнім часом стали рости волосся там, де не треба (на стегнах, на обличчі), що з цим робити не знаю .. а з голови волосся не перестають облітати як восени листя. Але кажуть, це може бути на гормональному фоні, плюс до цього перестала що-небудь відчувати вступаючи з чоловіком в інтимні взаємини. (Просто фригідність якась). Все, звичайно, індивідуально - але якби я знала про такі наслідки низачто б не стала ставити Мірену. Швидше за все піду її видаляти.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як виглядає жіноча спіраль для піхви! (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом