MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як стати ідеальним партнером для сексу
Як стати ідеальним партнером для сексу
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 23:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285




Знайди для СЕБЕ відповіді! ( ПСИХОЛОГІЯ )

Yesterday at 11:41 pm

Як стати ідеальним коханцем, або чого насправді жадають жінки

У пам'яті кожної жінки добре зафіксовано ім'я того чоловіка, який подарував їй в ліжку найбільше справжнього задоволення. Але яким чином прекрасна половина людства вибирає чемпіонів серед коханців?

Ми провели своє міні-розслідування, результати якого відкривають завісу багатьох жіночих таємниць і спростовують масу вельми поширених міфів.

Одна з наших респонденток змогла не роздумуючи назвати ім'я свого кращого коханця. За її словами, цей чоловік подарував їй зовсім нові, ні з чим не порівнянні, запаморочливі і повноцінні відчуття, завдяки чому вона зрозуміла, яким чарівним насправді може бути світ сексу. Більше того, дівчина змогла легко назвати параметри, за якими він був кращим з кращих.

Але вся сіль у тому, що кожна людина унікальна. Що обожнює одна жінка - категорично не виносить інша, і навпаки - те, до чого байдужа одна, викликає дике збудження в іншої. Природа подбала про те, щоб кожен з нас міг знайти максимально відповідну нам половинку, а тому у кожної жінки будуть свої методи визначення ідеального сексуального партнера.

кращий коханець
На питання: "Який чоловік найкращий в сексі?" абсолютна більшість дівчат відповіли одноголосно: "Той, хто в першу чергу принесе задоволення партнерці, а вже потім буде піклуватися про власні бажання і відчуттях". І це не егоїзм, а справжнісінька мудрість. Адже кожен з партнерів, який намагається дати, а не отримати, буде винагороджений подвійним насолодою - задоволенням від своєї віддачі і отриманої натомість сексуальної щедрості.

Секс-параметри
Тоді як чоловіки свято вірять у те, що розмір грає в сексі найважливішу роль, жінки практично не загострюють увагу на параметрах партнера. Так, великий член здатний викликати у партнерки захоплення, естетичне задоволення і стане додатковим плюсиком в твоєму "резюме". Але, як показує практика, вирішальну роль зіграє той фактор, наскільки якісно чоловік вміє користуватися під час сексу настільки щедрим подарунком природи.

Природно, у світі не так уже й мало жінок, для яких основну цінність становить саме цей формальна ознака. Настільки цікавий факт легко пояснюється з точки зору фізіології. Якщо жінка розпливається в мрійливої усмішці при одній думці про великий члені партнера, значить довжина і діаметр органу доставляють їй набагато більше задоволення, ніж найвитонченіші оральні ласки.

галантність
Виявляється, хороші манери коханця здатні зіграти йому на руку, скрасивши навіть самий посередній секс. Але картина може бути і протилежною - від яскравих і незабутніх сексуальних вражень не залишиться й сліду, якщо чоловік не спроможеться приділити партнерці достатньо уваги. Наприклад, широко поширена ситуація, коли після пристрасного феєричного сексу хлопець ставить дівчину перед фактом, що до ранку вона у нього не залишиться. В результаті бідолаха змушена ловити таксі на холодній і темної незнайомій вулиці. Повір, її пам'ять збереже не кількість оргазмів, подарованих їй вмілим коханцем, а бридке відчуття, що нею покористувалися і викинули за непотрібністю.

Потрапивши в подібну ситуацію кілька разів, дівчина розуміє, наскільки цінна ввічливість чоловіки, незалежно від якості сексу з ним. І коли вона зустріне абсолютно посереднього в сексуальному плані партнера, який повноцінно оточить її увагою і турботою, проведе до самого будинку і подарує букет улюблених ромашок - вона, не замислюючись, скаже про нього: "Він найкращий з усіх коханців, які у мене були" .

техніка сексу
Чоловіки, які гіпертехнічни в сексі, також можуть викликати у жінок як дикий захват, так і повне нерозуміння. Але більшість все ж стверджують, що партнер, який, як герой німецького порно, зосереджено й беземоційно займається сексом протягом кількох годин - як мінімум, дратує. Жінці починає здаватися, що вона виконує роль такого собі тренажера. А якщо немає емоцій, то навіщо тоді потрібен чоловік, коли його легко можна замінити хорошим вібратором?

Звичайно ж, в природі існують жінки, яким до душі саме такий підхід. Але попереджаємо тебе заздалегідь, що шукати таку ти можеш дуже і дуже довго. А тому настійно рекомендуємо вчитися чуттєвості і романтичності в ліжку, адже технічність ти при бажанні зможеш освоїти в будь-який момент.

"А поговорити?"
На превеликий жаль всієї прекрасної половини людства, далеко не кожен ідеальний коханець є хорошим співрозмовником. Лише лінивий не чув про жарт, в якій чоловік після сексу відвертається до стінки і хропе, коли жінці так хочеться поговорити. А адже в реальності найчастіше сюжет схожий! Не забувай, що всі без винятку жінки люблять вухами - ця догма повинна міцно віддрукуватися в твоїй пам'яті. Хочеш зачарувати партнерку - обсипай її приємний комплімент!

Ось чому балакучий коханець часто цінується жінкою набагато більше, ніж більш витончені і технічні, але мовчазні суперники. Пам'ятай, жінка завжди з чарівністю і особливою повагою буде згадувати про чоловіка, з яким у неї були не тільки феєричні оргазми, але ще й задушевні розмови між сексом. Бути приємним співрозмовником - це незаперечна перевага!

любити секс
Існує категорія чоловіків, яких сміливо можна зараховувати до фанатів сексу. Вони завжди готові експериментувати, самовдосконалюватися в сексуальному майстерності, їх надихає практично будь-яка партнерка. У таких чоловіків можна сміливо брати уроки, вони здатні додати впевненості та розкріпачити навіть саму недосвідчену і закомплексовану дівчину.

Так, зразковим сім'янином уявити таку людину вкрай складно, але зате звання "Ідеальний коханець" він заслуговує частіше за інших. Секс треба щиро любити - тільки в цьому випадку він буде приносити справжнє задоволення і тобі, і партнерці.

сексуальна гармонія

Часто буває так, що коханці мають зовсім різні політичні погляди, музичні смаки і життєві інтереси, але в ліжку вони - одне ціле. Іншими словами, в сексі вони цінують однакові речі - пози, варіанти попередніх ласк, тривалість статевого акту. Якщо така одностайність проявилося раптово - можна вважати пару абсолютними щасливчиками, адже це надзвичайна рідкість.

У випадку, якщо гармонія в сексі збігається з гармонією в душі, партнери мають всі шанси прожити разом щасливе життя. Якщо ж крім сексуального єдності немає ні єдиної об'єднуючої їх деталі, в такому випадку залишаться лише солодкі спогади про ідеальний секс і впевненість: "Цей коханець - найкращий з усіх".

"Це щось особливе!"
Хоча в сексуальному житті кожної жінки обов'язково буває перший чоловік, він далеко не завжди буде вважатися найкращим. Від моменту вступу в секс до моменту його істинного пізнання може пройти багато часу. Іноді жінці доводиться чекати роками, поки вона зустріне чоловіка, який відкриє перед нею двері у світ справжньої насолоди.

І в той момент, коли вона зрозуміє, що до цього партнера вона поняття не мала, якісь чуттєві межі в ній приховані - її сексуальне життя стане якісно іншою. Повір, кожний наступний чоловік буде на підсвідомому рівні порівнюватися саме з цим першовідкривачем, якого, до того ж, удостоять звання "Мій кращий коханець".

ніжність
Запитавши у одній з респонденток, кого вона може назвати своїм кращим коханцем і що вона має на увазі під поняттям "ідеальний коханець", ми отримали досить несподівану відповідь. Дівчина назвала ім'я і, подумавши, сказала: "Він повністю огорнув мене ніжністю". "А як же відточена техніка, незабутні оргазми і сексуальні хитрощі?" - Запитали ми, дивуючись. "Не знаю, в цьому плані він був абсолютно звичайним, але він дарував мені стільки ніжності, що я могла купатися в ній. Це робило мене такою щасливою ... Оргазми тут і поряд не стояли".
 
OlenkaДата: Субота, 04.02.2017, 18:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Потрапив на якесь відео, там теорію висунули, типу коли хлопець
починає спати з багатьма дівчатами то його одразу називають
ловеласом, бабніком , а коли дівчина починає спати з багатьма
хлопцями то її клеймують шлюхою . Мова йшла про те що, багато
хто вважає що це не справедливо але в теорії то не так, бо бачте
шлюхою бути легко, навіть не обов'язково бути сімпотною а хлопцеві
треба добре постаратись і жирний, стрьомний тип не має багато
шансів бути казановою
 
OlenkaДата: Понеділок, 29.05.2017, 09:21 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я хлопець, 20 років.
Не можу повноцінно возбудитися до того моменту, поки не возбужу свою дівчину. Не отримую практично ніякого задоволення, якщо відчуваю, що вона його не отримує. Для цього готовий пестити її протягом декількох годин, робити їй куні, цілувати найчутливіші точки її тіла (Благо, шукати їх практично не приходиться, вони майже не змінюють місця розташування), або просто говорити приємне їй на вушко. Тримаюся позиції, що в першу чергу я повинен принести задоволення їй, ну, а якщо їй буде добре, то і в мене все в порядку буде.)
Можливо багато хто не погодиться, але нічого вдіяти з цим не можу.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як стати ідеальним партнером для сексу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом