Сьогодні хлопець робив мені куні і... заснув. ЗАСНУВ блять!
|
|
Olenka | Дата: Пятниця, 23.01.2015, 15:27 | Повідомлення # 1 |
| Сьогодні хлопець робив мені куні і... заснув. ЗАСНУВ блять! Як??? Як можна заснути з язиком в пизді??? В когось щось таке було? Бо я в ахуї...
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 20.03.2015, 15:53 | Повідомлення # 2 |
| Дівчата, питання до вас, чи правильно під час кунілінгусу вимальвувати язиком англійський алфавіт на вашій квіточці? можливо є якісь ще способи робити це
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 23.09.2016, 21:59 | Повідомлення # 3 |
| нам доречі по 23, тут він робить мені вперше куні і я керуючи процесом (кажу вверх, вліво, вправо, ну ..........дівчата зрозуміють) ... і тут.....................................цей юний натураліст починає щось шукати в своїх речах, коли я підняла голову і зі сміхом побачила у нього в руках включений телефон з ліхтариком, Я ОХУЄЛА!!!! Шахтьор , єбаааааааааааать....(ви нічого не думайте, там все гладко, чікі-пікі, але ж бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя, натураліст)....
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 11.11.2016, 12:43 | Повідомлення # 4 |
| Обожнюю робити куні незайманим. У них гарна дірка і там ще не було члена, у зв'язку з цим я і віддаю їм перевагу. Але от якщо попалася порвана дівчинка, то бажання доставити їй таким чином задоволення пропадає.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 07.12.2016, 16:20 | Повідомлення # 5 |
| Анон пліз! Щойно займався з дівчиною сексом, хоча це важко назвати сексом. Проснувся, почав приставати до неї, вийшло шось майже міньєта(вона була дуже сонна), потім вона сказала ввійди в мене, тільки помалу, я увійшов...ось я трахаю її трахаю і шо чую! Сука, вона хропе! Я розбудив, зробив вигляд шо нічого несталось, коли знову збирався вставити їй, вона сказала тільки ніжно, Я увійшов у неї, трахаю...вона знову уснула! Я пробув на ній хвилин 15 напевно з членом всередині, зліз неї вона прокинулась спитала куди ти, я нічо невідповів пішов на кухню їсти будерброт, судячи що минуло пів години як я накухні, а вона неприйшла мабуть знову спить...
|
|
| |