Мій хлопець каже, що я брєвно. Порадьте щось, хочу виправити
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 05.02.2015, 23:17 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець каже, що я брєвно. Порадьте щось, хочу виправитися
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.02.2015, 23:17 | Повідомлення # 2 |
| http://www.rutor.org/torrent....-dvdrip
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 28.12.2015, 15:11 | Повідомлення # 3 |
| Дуже часто чую як хлопці кажуть на дівчат "колода" Ну так і що, сам кінчив - і будь задоволений, подобається - трахай, не - вали нахер, все просто! Так, я колода, так я не хочу трахатись в жопу, та я не хочу вилизувати хлопцю очко і трахати його пальцем в жопу, так, я не можу скакати зверху на члені по 20-30 хвилин, тому що це важко і я втомлююся! Я маю повне право трахатись так як мені зручно, а якщо вам, хлопці, хочеться щоб вас обслужили по повній, то знайдіть повію, заплатіть за її послуги і трахайтесь як вам хочеться! А прості дівчата нічого вам не повинні, так що не нахабнійте!
|
|
| |
nadiakovtan | Дата: Четвер, 21.01.2016, 21:14 | Повідомлення # 4 |
| Відправ його подалі
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 16.10.2016, 23:02 | Повідомлення # 5 |
| Що необхідно робити, щоб не бути «колодою» у ліжку? Скажу одразу, щоб відвадити всіх кого обурять мої твердження, що виражаю свою особисту думку і на істину не претендую… Отже, не варто мучити себе цими нісенітницями, не існують жінки-колоди, існують чоловіки які не можуть викликати пристрасть у своїх партнерок. Можна і лежачи у звичайній місіонерській позиції так гаряче цілувати свого партнера, що йому більше нічого в цьому світі не буде потрібно. Звісно всі чоловіки люблять прояви ініціативи від прекрасної половини(бути ініціаторкою сексу, гаряче повалити на ліжко, пристрасно зірвати одяг та ін.), але найважливіше – це вогонь у прекрасних дівочих очах. Якщо партнер не викликає непереборного бажання робити йому мінет і займатися з ним усіма можливими збоченнями, це не Ви колода, це чоловік йолоп і не варто з ним займатися сексом взагалі. Тому просто відкиньте усю сором’язливість і усі табу та віддайтеся насолоді.
|
|
| |