Як найкраще довести дівчину до оргазму?
|
|
Olenka | Дата: Субота, 07.02.2015, 12:30 | Повідомлення # 1 |
| Як найкраще довести дівчину до оргазму?
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 02.03.2015, 21:29 | Повідомлення # 2 |
| Чи дійсно оргазм від анального сексу є сильнішим від класичного?
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 26.02.2016, 19:14 | Повідомлення # 3 |
| Те відчуття коли ти доставив їй оргазм, вона мало не втратила свідомість, а потім сказала, що втомилася і завалилась спати -.-
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 30.07.2016, 16:57 | Повідомлення # 4 |
| Не розумію, чому коли дівчата пишуть "не можу досягти оргазму з хлопцем" одразу йдуть коментарі типу "міняй партнера", "це не твоя кохана людина", "з іншим буде краще" і бла бла бла. Ми з хлопцем перші одне у одного. Статеве життя ведемо близько 8 місяців, з яких перші 5 я нічого не відчувала. І звісно, про зміну партнера не могло бути і мови, адже любимо одне одного. Було багато розчарувань і питання в голові "Невже так буде завжди?"- від якого ставало сумно. Лише потім, після багатьох спроб та старань, завдяки величезній терпеливості та довірі, я почала отримувати приємні відчуття від сексу і нарешті оргазм. Тепер отримую його щоразу, все чудово і ми з коханим ще більше зблизилися та стали довіряти одне одному. Розумію, що не проміняю свого хлопчика ніколи і нізащо. А тим, хто досі розчаровується скажу, що ніколи і ще раз ніколи не кидайте своїх коханих через "нічого не відчуваю, напевно, не моя людина". На мою думку, в будь-якої проблеми є спільне вирішення. І якщо ви кохаєте одне одного і готові довіряти, йти на компроміси, то все вийде.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 01.08.2016, 07:06 | Повідомлення # 5 |
| Я розумію що ти не відчуваєш такого задоволення як я. Але, не розчаровуйся раніше часу. У нас ще буде багато часу. Ми не будемо соромитися а експерементувати. )
|
|
| |