MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » 9 поширених сексуальних помилок Ми відкриємо таємницю про 9
9 поширених сексуальних помилок Ми відкриємо таємницю про 9
OlenkaДата: Субота, 07.02.2015, 15:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
9 поширених сексуальних помилок

Ми відкриємо таємницю про 9 найпоширеніших сексуальних помилок

Існує безліч любовних міфів, що заважають жінкам знайти довгоочікуване щастя.Труднощі полягають в тому, що нам здається, що про кохання ми знаємо все. Це і є найбільша помилка, з якої, як наслідок, випливають всі інші. Спробуємо розібратися хоча б у дев'яти з безлічі наших сексуальних помилок.

- Відповідати сексуальним стереотипам, про те, що всі чоловіки люблять пристрасних і, неприборканих в сексі, жінок.

Якщо, надивившись фільмів, типу "Еммануель", тобі буде здаватися, що в ліжку ти, ПОВИННА вести себе як "темпераментна тигриця", ти помиляєшся. Багатьом сучасним чоловікам екстриму вистачає в повсякденному житті і в ліжку їм хочеться м'якості і ласки. Будь природньою. Якщо ти дійсно темпераментна, будь такою. Але, якщо темперамент ти граєш, розумний чоловік швидко відчує це інепомітно "зійде з дистанції".

- Чоловіка збуджує красива білизна на його партнерці.

Безумовно, красива білизна, що добре підкреслює твої принади, має значення, але далеко непершорядне. Навряд чи чоловік згадає про неї вранці, в той час, як оголене жіноче тіло буде сприйматися ним, як більш бажане. Так, що красива білизна швидше треба тобі самій.

- Ти зациклена на думці про те, як ти виглядаєш під час сексу.

Помилка турбуватися про те, що під час сексу чоловік звертає увагу на твоє волосся, манікюр або шкіру. За рідкісним винятком, не звертає. Психологи запевняють, що чоловіки сприймають образ жінки в цілісності і, якщо ви опинилися разом у ліжку, то твій образ цілком відповідає його критеріям краси.

- Цілуватися після орального сексу не варто.

Оральний секс вимагає абсолютної довіри. За якісно виконаний мінет основна маса чоловіків носитиме свою партнерку на руках. Для багатьох пар поцілунки після орального сексу виглядають цілком природними, як подяку за доставлене задоволення, можливість стати ще ближче один до одного. Але, ще раз повторюся, все має бути абсолютно природньо, за обопільним бажанням, а не тому що "так треба".

- Думати про безпеку сексу буде чоловік.

Якщо ти думаєш, що про безпеку сексу повинен турбуватися чоловік, ти глибоко помиляєшся. Такий чоловік швидше рідкісне і приємне виключення. Тому дбай про контрацепцію сама, адже вся відповідальність у підсумку впаде на твої плечі.

- Що ти ПОВИННА відчувати оргазм, а якщо ти його не відчуваєш, значить з тобою "щось не так".

Сексуальні стосунки настільки тонка сфера, на їх якість в даний поточний момент може впливати стільки зовнішніх чинників, що далеко не кожна жінка відчуває оргазм під час кожного сексуального контакту. Навіть дуже пристрасні жінки часом оргазм не отримують. чудово, якщо ти відчула оргазм з цим партнером, але, якщо немає, теж не трагедія, особливо, якщо в цілому ти отримала задоволення.

- Якщо ти не отримуєш оргазм з цим партнером, ні в якому разі не варто йому про це говорити, простіше прикинутися, що все "як треба".

Дійсно, якщо ці відносини "разові", простіше не пояснювати що і як, а просто зробити вигляд, що все добре. Але, якщо в майбутньому ви плануєте будувати якісь відносини, то краще поговорити, розібратися разом і відразу. Розповісти партнеру, що ти любиш в сексі, чого ти від нього очікуєш. Тому що з часом все одно доведеться зізнаватися, що оргазму немає, а це означає побічно підтвердити, що всі минулі твої запевнення, що "все відмінно", було суцільне удавання і акторство з твого боку.

- "Закохатися" в випадкового партнера і чого то від нього чекати.

Над нами, жінками, "домокловим мечем" висять наші глибинні, генні "закони виживання". Раз був секс, значить є можливість завагітніти. Якщо є така можливість з цим чоловіком, значить треба створювати сім'ю. Ці, закладені в нас "програми", страхують від самотнього материнства, змушують закохатися, "хоч на годину", в того, з ким жінка має сексуальний контакт.

-Використовуючи інтим гелі та інші косметичні засоби, ти більше приваблюєш партнера.

Повинна тебе розчарувати, більшість чоловіків взагалі не розрізняють тонкі аромати. Хоча, талановиті "нюхачі", що створюють чудові парфумерні аромаити, дійсно, в осоновному,
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » 9 поширених сексуальних помилок Ми відкриємо таємницю про 9
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом