Вагіна пукає під час сексу?
|
|
knopa | Дата: Субота, 07.03.2015, 16:29 | Повідомлення # 1 |
| Коли ми з моїм хлопцем займалися сексом вдруге, я в мене стався вагінальний пук. Мені було ніяково, але він сказав, що це ОК. Але нещодавно ми займалися цим знову, і все повторилося. Це нормально?
Це абсолютно нормально для вас, і не має нічого поганого в тому що ви видаєте "вагінальні звуки" або "смішно пукаєте піхвою" під час сексу. Одже коли пеніс входить всередину вас, повітря виштовхується ним назовні і потім, коли він витягує повітря буде швидко входити назад, викликаючи звук. Деякі сексуальні пози можуть бути причиною цього. Наприклад, догі-стайл (коли хлопець заді), де ваша піхва більше відкрита,це може спричиняти втягування більшої кількості повітря,яке входить і виходить під час сексу. Кращий спосіб боротьби з цим регулярним явищем, (це абсолютно нормально!), полягає в тому,щоб переводити все на жарт та сміятися з цього. Якщо хлопець каже що все в порядку, ви не переймайесь стосовно цього.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 09.11.2015, 11:19 | Повідомлення # 2 |
| я вмію пердіти вагіною. продемонструвала це своєму хлопцеві) він випав)
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 20.10.2016, 00:01 | Повідомлення # 3 |
| Це досить поширене явище. Це просто результат коли виходить повітря з піхви. Ви напевне знайомі зі стадіями збудження та оргазму. Коли доходить до оргазму, стінки піхви стають наче повітряна куля, та трохи засмоктуючи повітря. Коли піхва повертається у свій нормальний стан, то повітря виходить. Повітря може потрапити в піхву і під час певних видах спорту.
Незалежно від причини, це не шкідливо, мабуть трохи неприємно тільки.
Немає нічого, аби цього запобігти, але деякі кажуть, що допомагають "вправи Кегеля", допомагає в посиленні м'язів. Практикуйте кілька разів в день, коли ви йдете в туалет або навіть коли сидите в автобусі–ніхто не буде знати!
Удачі.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 13.09.2017, 20:17 | Повідомлення # 4 |
| Піхва має здатність розтягуватися залежно від того, який розмір члену вона в собі вміщає. Окремі рухи м"язами геніталій (стискання тазових м"язів) роблять піхву більш тіснішою і виходить так, що піхва сильніше обтягує член (що приносить хлопцям більше задоволення)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 21.03.2018, 12:35 | Повідомлення # 5 |
| Спробуй зменшити амплітуду рухів. Не входь у неї дуже глибоко. Можеш використовувати техніку Фенікса (начебто так ця байда називається): починаєш з 10 неглибоких поштовхів, потім один по всій амплітуді, далі - 9 коротких, один довгий, потім 8 ітд. Доходиш до 1-1 і починаєш все по новій.
А що стосується "в одній позі це є, а в іншій немає" - так це значить, що у другій позі їй не так сильно подобається.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 27.07.2018, 09:52 | Повідомлення # 6 |
| Мала секс з хлопцем. Все чудово. Але після того, як він мене відтрахав раком, і поліз робити куні, моя "машка" почала видавати звуки типу "пукає" і виходило повітря. Мені стало соромно. Він зробив вигляд, що нічого не сталося. А я не знаю, що то було. Таке вперше
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.06.2019, 14:34 | Повідомлення # 7 |
| Не варто лякатися, це всього навсього повітря.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.05.2020, 11:36 | Повідомлення # 8 |
| Цитата Подскажите,если во время куни постоянно пукаешь, это норм? нормально
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.06.2021, 09:45 | Повідомлення # 9 |
| Пукає, але не у всіх
|
|