MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс за розрахунком Давайте скажемо прямо: жінки не завжди х
Секс за розрахунком Давайте скажемо прямо: жінки не завжди х
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Секс за розрахунком
Давайте скажемо прямо: жінки не завжди хочуть сексу. Але, тим не менш, погоджуються на нього.

Секс за розрахунком. Він трапляється навіть частіше, ніж ти думаєш. І зовсім не з тієї повногруда моделлю та її 90-річним бойфрендом-мільйонером, і не з тієї розважливої кар'єристкою та її владним шефом, а саме з тобою - милої і люблячою. Розрахунок - справа тонка, особливо в сексуальних відносинах всередині пари. Як часто дівчата займаються сексом не заради сексу, а заради ... чого?

Щоб «відстав»

Як люблять говорити жінки, «є чоловіки, з якими легше переспати, чим пояснити, чому ти цього не хочеш». Справа в тому, що після твоїх слів «Милий, у мене щось болить голова, коле в боці (потрібне підставити)» не кожен милий визнає свою поразку.

Тому що деякі чоловіки відрізняються рідкісним впертістю. Вони будуть тебе вмовляти, вимагати або просто ігнорувати твої спроби звільниться від їх обіймів. Зрештою ти, зітхнувши капітуліруешь: «Ну, гаразд, від мене ж не убуде, потерплю трохи, заодно подумаю про ремонт».

Так, до речі, надходять не тільки дівчата, які знаходяться в стабільних відносинах, а й ті, кому простіше погодитися на домагання випадкового кавалера, ніж відповісти йому «ні».

«Мені іноді шкода стає якогось Васю, - сміється Ольга, - ну, не розумний він, не цікавий, але у нього ж все одно має бути сексуальне життя, ну хто, якщо не я, йому в цьому допоможе?»

Оля сміється, тому що чоловіки в таких ситуаціях зазвичай відчувають себе спокусниками, в той час як жінкою рухають жалість і байдужість.

Щоб не дивився в бік

Неможливо хочеться спати (тобто, працювати), але в голові сидить думка - відмовляти чоловікові не можна, раптом він очей на сторону скосить ...

І не можна сказати, що вона не є раціональною. Чоловіки досить часто заводять більш-менш тривалі інтрижки тільки тому, що вдома їм катастрофічно не вистачає сексу. Не всі готові компенсувати його нестачу риболовлею, футболом і пивом.

Але всередині цієї схеми криється один важливий момент. Секс як факт може в чоловічому житті бути присутнім, але не особливо його задовольняти.

Не потрібно думати, що всі чоловіки - бездушні колоди, що діють за принципом "отримав своє і відвалився". Вони теж хочуть бачити живий жіночий відгук на їх бажання.

Щоб заспокоїти

Немає надійніше способу повернути чоловікові втрачену бадьорість духу, ніж нагадати йому про те, який він класний коханець.

Але якщо стрес в чоловічому житті носить хронічний характер, то заспокоїти його за допомогою сексу навряд чи буде можливо, тому що тривалі проблеми б'ють в першу чергу по здатності відчувати сексуальне бажання. І більше шансів допомогти в цьому випадку є у професійного психолога.

Якщо ж стрес не великий або сильний, але одномоментний, то можна спробувати. Для початку нагодувати, вислухати, а потім зайнятися коханням.

Секс розслабляє чоловіка, змушує повірити у свої можливості, тому що в самому його процесі лежить ідея володіння. Потім спокійний сон - і пробудження з новими силами.

Щоб домогтися свого

Шуба, п'ять суконь, он то колечко. Нова посада, більша зарплата. Фі. Не так банально, звичайно. Але в розслабленому стані схилити чоловіка до необдуманих обіцянок і рішень найпростіше. Не даремно вони навіть в любові визнаються найчастіше саме в ліжку.

«Може бути, не поїдемо до твоєї мами на вихідні? - Ласкаво щебече Інна - Тим більше, що вона все одно не дасть тобі подивитися футбол ».

«А чому б нам не ходити на уроки сальси разом?» «А давай одружимось, ось у Іванових яке весілля була гарна!»

«Театр замість риболовлі, шампанське замість пива і смокінг замість спортивного костюма, звідки все це?» - Дивуються друзі.

А просто права народна приказка: «Нічна зозуля завжди денну перекукует».

Найцікавіше, що чоловіки самі визнають, що в ліжку торг доречний: ти мені сьогодні мінет зробиш, а я завтра погуляю з дитиною.

Щоб помститися

Сподобалося? Запам'ятав? Тепер будеш знати, чого ти позбувся. Жінки на стежці сексуальної помсти ще й не на таке здатні.

Використовувати ліжко як зону бойових дій - не новий винахід.

Сексуальна помста не завжди буває такою страшною, як, наприклад, одного разу в Америці. Був там такий випадок, коли одна громадянка заманила в ліжко свого невірного коханця і відкусила йому його основна перевага.Мабуть, щоб надалі бути в ньому впевненою.

Але найпростіший спосіб помститися чоловікові за допомогою сексу - одночасно самий затребуваний серед жінок і найефективніший. Для цього достатньо просто сказати йому, що він поганий коханець: «І оргазму в мене з тобою ніколи не було, і довжина в тебе щось підкачала, і цей животик виглядає абсолютно не сексуально, загалом, ти мене зовсім не порушуєш, дорогий ».

Де тонко, там і рветься, де боляче, там і бей. Чоловік згоден бути поганим учнем, поганим сином і поганим працівником. Але поганим коханцем він бути категорично не готовий.

Він не хоче, щоб під оглушливий сміх колег недавня подруга ділилася подробицями їхнього інтимного життя, залишала його фото «ню» на сайтах певної спрямованості і ділилася з його новою дівчиною виписками з відвідувань уролога.

Ось таким буває секс з розрахунку. Це не означає, що він не принесе жінці задоволення. Просто раніше бажання в її свідомості народилася думка про те, чим це вигідно.


 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.08.2017, 11:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
основним компонентом задоволення . Деякі навіть стверджують, що людина потребує в роботі по дому і вихованні дітей, інакше не було б хорошого сексу. /////не обмежити секс до тілесного досвіду соціального і культурного контексту для сексуального задоволення.////// Це був стан соціалізмів відповідь на баланс між роботою і життям://// навіть кращої стимуляції вони стверджували, не допоможе домогтися задоволення, якщо жінка підкреслює важливість соціальних і культурних контекстах за сексуальне задоволення, якщо не допоможе, для досягнення задоволення, якщо жінка наголосив, або перевантажені , турбуються про її майбутнє та фінансової стабільності. У всіх країнах Варшавського договору введення однопартійної осаджують широкий перегляд законів, що стосуються сім'ї.

Прикріплення: 1658883.jpg (91.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.04.2018, 09:33 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Ну щось всі дивляться на шлюб по розрахунку як тупо на секс рабство... Шлюб по розрахунку це коли хлопцю підберають достойну йому пару не дивлячись на стосунки між ними, можливо навіть незнайомих людей, але так коли в цьому є сімейний чи матеріальний +, тобто це повноцінний шлюб, чоловік зобовязується бути чоловіком а не йобарем і все, для цього заміж брати не потрібно...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.12.2018, 21:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Прочитавши стільки постів задумалась,хоча б у когось є нармальний секс?мінєт в день народження,куні дівчата не хочуть,одна поза в темноті?хочу трішки поділитись досвідом та вселити надію у дівчат які не получають задоволення,у мене чудовий люблячий хлопець,неймовірний секс,ми затрахуєм один одного до такого стану що й словами описати важко,різні пози,мінєт,куні кожного разу перед сексом,я обожнюю це робити,заглотувати його член майже по саме горло,лизати яйця,смоктати їх і усе інше,він так божествено робить куні ммм..секс в різних позах,з 69 майже кожного разу усе починаєм,звязуєм один одного,завязуєм очі,еротична білизна,оральна смазка і все інше,більше фантазії,майже кожна жінка та дівчина можуть получати оргазм,якщо захотіти та постаратись,не бійтесь експерементів,це заводить ще більше,оргазм перш за все в голові,спробуйте мінєт і в житті не зможете відірватись від любимого члена,соленої сперми у роті,це відчуття коли він володіє тобою,ти вся його,спробуйте анальну пробку,якщо сподобається,тоді і анальний секс,підбирайте правильні пози,говоріть багато на цю тему з партнером,і дівчата ніколи не потрібно лежати поки партнер старається над вами,закиньте свої ноги йому на спину,тримайте за сідниці,керуйте процесом,цілуйте в шию,кричіть на вухо,показуйте як вам добре,ніколи не приховуйте емоцій,і старайтесь і тоді усе вийде!
 
OlenochkaДата: Четвер, 10.12.2020, 09:59 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Обожнюю, коли мій хлопець лежачи на ліжку, обіймає мене ззаду і притягує до себе. Моя попа притискається до його члену, він засовує руку мені в труси і починає ніжно входити в мене пальцями, покусуючи та цілуючи мою шию. Для мене, це кращі моменти в сексі!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.12.2020, 13:21 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
Може хто не знає, але секс, це не лише, коли хтось тицяє членом в іншу людину
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс за розрахунком Давайте скажемо прямо: жінки не завжди х
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом