MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Міфи про секс
Міфи про секс
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
1. Якщо партнерка не зазнала оргазму - значить, ти погано старався

З більшою ймовірністю це означає, що вона на секунду задумалася про те, що непогано б замазати тріщини на стелі, і пропустила свою зупинку. Як стверджують самі дівчата, оргазм - це звичайно результат не тертя, а психічного зусилля його господині. Іноді в неї просто не виходить, і ти тут ні при чому. Зате в такі дні дівчина радіє за тебе, і повір, твої емоції часом означають для неї більше, ніж її власні. Втім, твій оргазм не повинен ставати єдиним яскравою подією в її житті.

2. Дівчата не люблять секс по-швидкому

 
Підміна понять. Насправді вони не люблять, коли все закінчується надто швидко в ліжку. Але якщо пристрасть застає вас у ліфті, на драбині під час ремонту або в переповненому грибниками лісі, це зовсім інша справа. Випробувати оргазм в стислі терміни вона, може, і не встигне, але це й не важливо. Сумбурність і незручність викупаються твоїм умінням піддаватися поривам. Дівчата це чомусь цінують.

3. Нормальні люди не знімаються в домашньому порно

Умовити партнерку зайнятися сексом перед камерою буває складно з двох причин. Перша: вона жодного разу не пробувала і боїться, що погано вийде. Друга: вона вже якось спробувала і боїться, що знову погано вийде. Інших заперечень у неї, як правило, немає. Правда, пропонувати їй участь у зйомках потрібно якомога більш делікатно.

◊ Пообіцяй дівчині, що вона першою переглянуто матеріал і зможе все стерти, якщо їй не сподобається. Виконай обіцянку.

◊ Переконай її, що зйомку ніхто не побачить, крім вас двох. Зроби одну копію касети або диска і запропонуй дівчині сховати її самої (підказка: зазвичай вони їх ховають у коробку з нелюбимими туфлями).

◊ Спробуй зрозуміти, чого саме соромиться дівчина, і знімай її так, щоб проблемна зона не потрапила в кадр. Якщо надто великі груди, не знімай партнерку що лежить на спині, інакше шедевр еволюції розтечеться. А якщо дівчина соромиться своїх стегон, одягни її в чорні панчохи. Вони згладять лінії і візуально зроблять ноги довше. Так, і не примушуй її нічого робити перед камерою! Нехай зрежисує все сама.

4. Дивитися на геїв дівчатам так само приємно, як нам - на лесбіянок

Якби Господь хотів, щоб займатися сексом можна було не тільки з жінкою, він би не створив наш журнал. «І взагалі, гомосятіна (лексика респондентки збережена) - це підло. Нормальних мужиків і так мало, а тут цілих два пропадають! »

5. Сексу завжди повинна передувати прелюдія

Див. пункт 2. Іноді незвичайний антураж викликає такий сплеск гормонів, що розігрів вже не потрібен. Тільки час втрачати!

6. Дівчата люблять, коли секс триває нескінченно довго

«Довго - це взагалі-то здорово, але слово« нескінченно »якось лякає», - в один голос заявили опитані. Години через три твоїх пихтіння будь-яка дівчина почне приходити до думки, що симуляція оргазму - не таке вже й дурне винахід.

7. Досягти оргазм потрібно одночасно

Якщо щось і потрібно під час сексу, так це розслабитися і не ставити собі псевдоограніченій. Будь-яка спроба підлаштуватися під партнерку зводить нанівець приємні відчуття. За нашими даними, навіть самі злагоджені пари відчувають оргазм одночасно тільки в одному випадку з десяти. Та й навіщо?

8. Секс завжди повинен бути сюрпризом

Якраз навпаки! Знаєте, як кажуть: вдалий експромт - це заздалегідь продуманий експромт. Якщо хлопець вранці каже, що ввечері буде секс, - це супер! Є заради чого жити весь день (Ганна, Київ)

9. Слабка стать хоче сексу рідше, ніж ми

Просто чоловікові історично випала роль агресора. А дівчата кажуть: «Часто-густо бувають ситуації, коли я хочу сексу і сиджу як дура - чекаю, коли ти здогадаєшся».

10. Секс для неї завжди більше, ніж просто секс

Ти здивуєшся, але і в стані дівчат трапляються особини, які не хочуть заміж, а хочуть просто провести з тобою ніч, а вранці тихо злиняти і все забути. Особливо часто так роблять кар'єристки, у яких немає часу на постійного партнера, і твої колишні, які поки нікого собі не знайшли.

11. Дівчата - істоти більш чутливі

Просто у них рецептори розсіяні по всьому тілу, а в тебе сконцентровані в штанях. А вже руки у них нітрохи не чутливіші твоїх (особливо якщо ти хоч іноді Состругівать рубанком мозолі і користуєшся пом'якшувальною кремом). Згадай, чи багато тобі траплялося дівчат, які зверталися з твоїм пенісом ніжніше і чутливіше тебе самого? Ось саме.

12. І мастурбують вони раз на сто років

Просто їм для цього не потрібно гортати порножурнали, а сам процес не залишає слідів на оббивці дивана. А так частота самоублаженія - величина строго індивідуальна і від статі ніяк не залежить.

13. Дивитися на те, як ми мастурбуючи, їм неприємно

Багато респондентки самовпевнено заявили, що це видовище, навпаки, їх моторошно заводить, якщо тільки хлопець не робить при цьому дурного обличчя. Так що порепетіруй пару днів перед дзеркалом (хоча, бачить бог, ми поняття не маємо, що вони мали на увазі під «розумним» обличчям) - і вперед.

14. Чоловік повинен відчувати оргазм мовчки

Стогін задоволення - це музика, в тому числі і для наших вушок. І сигнал, що ми все робимо правильно. Дайте і нам насолодитися вашим екстазом! (Вікторія, 19 років)

15. Дівчата займаються не сексом, а любов'ю

Ну чому ж? Іноді вони цілком навіть займаються сексом. А іноді і зовсім не проти потрахаться. Але про всяк випадок з малознайомою партнеркою краще зайнятися коханням. Прибережи цинізм на потім.

16. Будити її вранці заради сексу - егоїстично

Навпаки, більшість дівчат виявили бажання почати день з сексу - «тому що він нам дарує сили, а не забирає, як у чоловіків». Правда, потрібно мати на увазі наступне: вранці у дівчат бувають проблеми з виробленням змащення, так що добре б тримати під рукою лубрикант. І жуйку - на випадок, якщо ти сам щойно прокинувся та не встиг почистити зуби.

17. Міняти пози сексу потрібно частіше

Постійно перевертати потрібно котлети: вони це люблять. Дівчата - ні. Адже їм для досягнення оргазму зазвичай потрібно зосередитися на своїх відчуттях. Якщо ти будеш ворушити дівчину, вона зіб'ється.

18. Щоб дізнатися, чи добре було партнерці, потрібно просто запитати

Як би погано не була вихована дівчина, вона все одно не скаже: «Ні, це було жахливо!» А якщо правди ти в будь-якому випадку не почуєш, навіщо задавати питання? Якщо у тебе є сумніви - значить, дівчині, швидше за все, не було добре, адже про очевидні речі не питають. Тому краще суди про її стан за звуками, які вона видає, подряпин на твоїй спині або прохань все повторити. (Аня, 25 років)

19. Секс не повинен завдавати болю

На постійній основі - так, не повинен. Але іноді різкість рухів може посилювати відчуття. Більш того, деякі дівчата таємно мріють піддатися насильству. Правда, про такі речі прийнято домовлятися заздалегідь (і краще з самою дівчиною, а не з її уявним двійником, що живуть у тебе в носі).

20. Секс і сміх несумісні

Гучний сміх недоречний хіба що в той момент, коли дівчина роздягається. А ось уже в ліжку ти цілком можеш розрядити обстановку жартом («Уявляєш, у мене перший раз така оказія!") Або навіть полоскотати партнерку. Спад напруги після лоскоту навіть збільшує сексуальне збудження.

21. Тільки порноакторки дозволяють еякулювати їм на обличчя

Чуйність дівчат не безмежна, і краще не вимагати такого фіналу від випадкової партнерки (особливо якщо на ній складний макіяж). Але при взаємній згоді дівчина цілком може полюбити цю процедуру. Тим більше що, як нам заявили деякі довірливі респондентки, гормони, що містяться в спермі, покращують стан шкіри. І ми не стали їх переконувати!

22. Купуючи еротичну білизну, чоловік в першу чергу робить подарунок самому собі

Якщо білизна пошито на в'єтнамської фабриці за китайськими канонами сексуальності, то задоволення не отримає ніхто. «Якщо ж чоловік не економить на подібних речах, я цілком можу зрадіти і трусиків з прорізом, і накладкам на соски. А якщо чоловік запросить мене на шопінг в магазин білизни - це взагалі шикарно. У пориві азарту можна заодно купити і що-небудь практичне! »

23. Нормальні дівчата не займаються сексом втрьох

Пропозиція збільшити кількість голів може налякати твою постійну партнерку, особливо якщо ти озвучиш його першим. На щастя, в світі завжди знаходяться особи, які не бояться конкуренції і не мають перед тобою моральних зобов'язань. Ідеальними партнерками для сексу втрьох вважаються екс-герлфрендша і її краща подруга (за умови, що у них були спроби лесбійського сексу - хоча б під дією екстазі).

24. Оральний секс не приносить задоволення тому, хто його робить

Лише кілька речей на Землі можуть зробити чоловіка абсолютно щасливим (хвилин на двадцять), і оральний секс - одна з них. «Ми прекрасно знаємо це і цінуємо його як інструмент управління вами», - заявили дівчата. Втім, деякі додали, що вони й самі здатні від нього збудитися. «Якщо ти акуратно підстрижений і чисто вимитий, оральний секс буде приємний нам обом». Тобі - самим фактом свого існування. Дівчині - відчуттям влади. Тільки не забувай її підбадьорювати і спрямовувати.

25. Чим більше пеніса, тим краще

Розмір має значення, але з чого всі взяли, що він повинен бути більшим? Мало хто з нас буде стогнати під великим пенісом інакше як від болю - зазвичай неприємно, коли тебе фарширують. Запитайте себе, чи має для вас значення розмір і форма грудей партнерки? Так от, питання про розміри пеніса так само недозволено, як суперечки, що краще: п'ятірка або одиничка. Головне тут - підібрати собі підходящого партнера і не випускати його з рук. (Євгенія, Москва)

26. Сексуальні фантазії повинні такими і залишатися - краще про них не розповідати

На першому побаченні про фістинг дійсно краще не заїкатися. Але з постійною партнеркою іноді можна і обговорити пару ідей, підглянутих тобою в еротичному сні. «Якщо наші фантазії співпадуть і мені сподобаються твої божевілля, це буде зайвим сигналом, що ми створені одне для одного!»

27. Якщо чоловік постійно хоче сексу, то він заклопотаний

«А що, бувають такі чоловіки?» - З надією запитували багато респондентки. Де їм знати, що середній чоловік думає про секс або речі, пов'язані з ним, кожні сім секунд! Серйозно, це нормальний показник здорових індивідів. Виняток - автори статей про секс, яким вже давно неприємна сама думка про нього.

28. Нормальні дівчата не займаються лесбійської любов'ю

Поняття норми в сексі надзвичайно розмите, а досвід сексу з іншого, ти здивуєшся, був у багатьох. Ну а спробувати його часто хочуть ті, хто ще жодного разу не випробував оргазму з чоловіком: їм здається, що тільки інша дівчина зможе знайти секретну кнопку.

29. Анальний секс подобається тільки таємним геям

Анальний секс подобається всім, тому що сфінктер щільніше охоплює пеніс, ніж що б то не було, даруючи чоловікові нові відчуття. До речі, деякі респондентки повідомили, що їм він теж подобається. Особливо якщо не скупитися на лубріканти.

30. Жіноча еякуляція - вигадка порнографів

Ця рідина з'явилася через пару місяців після першого ж оргазму, і тепер жоден не обходиться без неї. Спочатку я думала, що у мене зі здоров'ям щось не так. Комплексувала, коли починала займатися сексом з новим чоловіком, намагалася стримуватися. А потім мій хлопець пояснив, що я унікум, що такий оргазм буває один раз на сто дівчат! Н. (просила не вказувати ім'я)

31. Зрештою всім дівчатам подобається в сексі одне й те саме

«Це чоловікам у кінцевому підсумку подобається одне і те ж. І після сміливих експериментів з новою партнеркою ви зводите все до своїх (а не до наших!) Улюбленим позам », - після цих слів дівчата зазвичай сумно зітхали.

32. Бажання її отшлепать - це перекрутив

З усіх садистських розваг шльопанці по попі - найбільш необразливе. «Мені особисто більше подобається, коли мене шльопають, ніж коли гладять. Всі ці ніжності я взагалі не відчуваю », - зізналася одна з респонденток. Ймовірно, це тому, що в сідницях багато чутливих закінчень, що залягають досить глибоко, та ще й прихованих під шаром підшкірного жиру. Так що іноді давай волю долоні: вона впорається із завданням краще, ніж різка або ракетка для пінг-понгу.

33. Секс після сварки означає прощення

Сварка викликає приплив гормонів (дівчата не знають, яких саме, але, судячи з їх опису, це адреналін). Їх нуртування викликає неконтрольовані бажання, в тому числі зайнятися сексом на уламках зламаної в гніві ванни. «Примирливий секс допомагає випустити пар, але не більше того». Проблем він не вирішує, а значить, сварка може повторитися. Як і секс, втім.

34. Секс буває нормальний і збочений

Якщо вдуматися, сам процес ритмічного засування окремих частин свого тіла в іншу людину не дуже-то нормальний. Всі ми - вмістилище різноманітних дивацтв і примхи. Фокус у тому, щоб знайти партнерку, якої теж буде подобатися, коли їй цілують пальці на ногах, розмазуючи по животу варення з морошки.

35. Неможливо завагітніти під час менструації

Розвінчувати міфи про зачаття ми просили, звичайно, не дівчат, адже вони і самі іноді виявляють страшну безтурботність у цьому плані. Ні, ми опитали співробітників НДІ акушерства і гінекології ім. Отто (Санкт-Петербург). Вони пояснили, що у деяких дівчат можуть одночасно розвиватися дві яйцеклітини. І коли одна виходить під час менструації, друга гостинно відчинені.

36. Якщо займатися сексом у позиції «вона зверху», зачаття не відбудеться

Сила викиду сперми перевищує силу гравітації, як би фантастично це не звучало. Крім того, кожен сперматозоїд після «пострілу» набирає власну швидкість. Якщо змащення достатньо, хвостаті легко досягнуть яйцеклітини.

37. Якщо вона займається цим у перший раз, вагітності можна не боятися

Це такий же міф, як і те, що перший раз повинен бути «особливих». Дівчина здатна до зачаття в момент утворення першого яйцеклітини, а це буває навіть раніше першої менструації. Історія знала випадки, коли юним мамам доводилося купувати перші підгузники перш, ніж перші прокладки!

38. Перший секс з новою партнеркою має бути чудовий

Перший секс нічого нікому не винен. І до тих пір, поки ти не освоїш партнерку і не позбудешся від хвилювання, секс має право бути так собі. Дівчата знають це краще за нас і показовим вважають другою секс. Дуже мудро з їхнього боку.

39. Більшість дівчат самі не знають, від чого їм буває добре
 
OlenkaДата: Четвер, 07.07.2016, 20:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
5 популярних міфів про секс

Утіхи в ліжку останнім часом так часто обговорюються, що обростають величезною кількістю міфів. Багато хто з нас, під тиском громадської думки, готовий симулювати оргазми і змушувати себе займатися оральним сексом не тому що подобається, а тому що суспільство вважає, що так має бути.

У чому відмінність середньостатистичної дівчини від порно-зірки і які побутують секс-міфи, читай в нашому матеріалі.

Міф №1: Про мінет

Оральний секс оповитий безліччю легенд. Спочатку він вважався "брудним" і "неправильним", а практикувати його в своїй спальні повинно було бути соромн о. Потім, після відомих роликів з Сашею Грей, у чоловіків з'явилося переконання, що кожній дівчині від народження дана "глибока глотка" і вміння робити хороший мінет. У суспільстві якось негласно прийнято, що якщо дівчина займається оральним сексом зі своїм чоловіком, то він обов'язково відчуває нелюдське задоволення. Однак, статистика каже, що майже 50% чоловіків незадоволені кількістю і якістю свого орального сексу, а не всі дівчата опиняються умільцями й майстринями.

На сьогоднішній день, якщо дівчина хоче навчитися робити мінет, але у неї існує ряд страхів, пов'язаних з колишнім досвідом, проблеми можна уникнути за допомогою змазок з різними смаками, спеціальних лубрикантів та анестетиків.

Міфи про секс

Як правильно робити мінетМіф №2: Про секс-тренди і нові стилі

Громадськість культивує секс і пропонує різноманітність його способів, видів і спеціальних гаджетів, наприклад, для сексу на відстані. Широко відомими стають такі слова як фістинг, анілінгус і БДСМ, але існують вони, більшою мірою, на екранах і в журналах. У реальному житті сімейні пари найчастіше мають кілька улюблених поз, а до прелюдії ставляться не зовсім серйозно і часто нею нехтують.

Невідповідність фантазій і кіношних образів реальному життю провокує незадоволеність і вбиває бажання експериментувати в ліжку. Але це зовсім даремно. Тобі не обов'язково практикувати те, що тебе не збуджує, проте дивувати другу половинку чимось новим - невід'ємна умова для кожної пари.

Міфи про секс

Міф №3: Про оргазм

Останніми роками багато говориться про жіночий гіпероргазм, тобто множинні прояви екстазу під час одного статевого акту. Сучасні жінки не стали супергероями, і для досягненнявагінального оргазму їм досі необхідний тривалий статевий акт, якісна прелюдія і стимуляції ерогенних зон. До всього іншого, на якість оргазму впливає також настрій, тонус вагінальних м'язів і ритм дихання.

Однак, суспільство вимагає гіпероргазмів і дівчата звикли змальовувати в спальні етюди гідні "Оскара", зменшуючи тим самим своє право на задоволення. Не потрібно виправдовувати себе і симулювати - вчені доводять, що оргазм може отримати будь-яка жінка. А його відсутність говорить виключно про невміння партнера або про недостатню тривалість статевого акту.

Міфи про секс

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

6 корисних властивостей оргазмуМіф №4: Про інтимну винагороду

Практично завжди, коли чоловіки бачать дівчину на дорогому автомобілі або чують про успішну кар'єру представниці прекрасної статі, вважається, що отримала вона це не заслужено, а в якості подарунка за певні сексуальні успіхи. Ось тільки ми зовсім забули, що жінки готові самі підтримувати фінансово своїх чоловіків - ми сильні, самостійні, працьовиті, успішні і цілком можемо заробити на власне житло чи автомобіль.

Чоловікам варто запам'ятати, що на сьогоднішній день, більшість жінок, розглядаючи їх як потенційних коханців, у першу чергу, дивляться на привабливість і душевні якості, а лише потім звертають увагу на матеріальний стан.

Міфи про секс

Міф №5: Про лібідо

Розвиток порноіндустрії та сотні статей в глянці змушують повірити в те, що жінки стали думати про секс частіше і хотіти його більше. Але жіноча природа готова посперечатися - лібідо представниць прекрасної статі найчастіше нижче за чоловіче на 10-15%. Вчені вважають, що провиною всьому низький рівень тестостерону, який відповідає за сексуальний потяг у обох статей. Показники тестостерону підвищуються під час овуляції, але навіть тоді вони нижчі, ніж у партнера. До всього іншого, жіночий організм виробляє гормон пролактин, який нейтралізує лібідо. Максимальна активність пролактину простежується під час вагітності, в період грудного вигодовування, після фізичних навантажень і статевого акту.

Тому, якщо в такі моменти тобі не хочеться сексу - не варто бити тривогу, з тобою все в порядку, ти - середньостатистична жінка.
 
OlenkaДата: Середа, 23.11.2016, 16:34 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Вирішили спробувати з коханим елементи БДСМ ... У підсумку клаптик вирваного волосся, попа в синцях і груди болять ... При цьому все тіло ниє від болю ... Але все одно дуже сподобалося
 
OlenochkaДата: Середа, 28.02.2018, 10:38 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Я любитель БДСМ. Знайти партнершу, яка би підходила - проблема. Дуже багато дівчат просікли тему , та рубають бабло. 
Але при цьому вони жирні і страшні, вкрай неухожені. 
Складається враження, що тих, кого і зі знижкою по життю не беруть пруться в БДСМ, де вона Госпожа . 
Я розумію, що це не стандартно для багатьох хто це читає, розрив шаблона.
З дівчат, яким таке довподоби лайк!
 
OlenochkaДата: Неділя, 20.01.2019, 21:35 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Та що ви знає про безвихідь, безвихідь це коли ти купив дівчині набір БДСМ, а вона каже, що хоче його на другові спробувати, а тобі дякую сказала і пішла
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Міфи про секс
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом