10 найбільш дивних поз для сексу
|
|
Olenka | Дата: Пятниця, 01.05.2015, 20:34 | Повідомлення # 1 |
| Є багато способів, щоб оживити ваше сексуальне життя, і одним з таких способів є, щоб спробувати нові пози. Одні і ті самі ж речі можуть надоїдати і ставати нудними через деякий час, так що це весело, щоб спробувати щось нове. Плюс, різні пози дають різні задоволення, і це завжди добре.
Якщо я прокидаюся на наступний ранок з потянутой м'язом, не треба мені такого щастя.Ось чому так важливо , щоб уникати дивних і небезпечних поз, які потенційно можуть заподіяти вам шкоди.
Поза лежачого поліцейського
Ренді На ПлітЯ навіть не можу впоратися з цим. Я ледве можу сидіти на плоту басейн самостійно, не падаючи.
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Субота, 30.03.2019, 15:06 | Повідомлення # 3 |
| Мужики, невже це важко зрозуміти?МИ ЖІНКИ, хочемо хорошого сексу. Щоб нас ставили рачком, і жостко це робили. Давали лящі по попі.Не потрібно нам ваша РОМАНТИКА.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.05.2020, 15:19 | Повідомлення # 4 |
| Скільки позицій Ви в середньому змінюєте за один сексуальний контакт? Поділіться улюбленими в коментарях
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 07.09.2020, 10:50 | Повідомлення # 5 |
| Подобається займатися сексом лежачи на боку, нічого не робиш тільки лежиш і отримуєш кайф) Але одна проблема, хлопцеві така поза часто набридає. А я отримую максимальне задоволення тільки в цій позі, під цим кутом особливо круто. А вам така поза подобається?
|
|
| |