MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Техніка глибокого мінета.
Техніка глибокого мінета.
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Глибокий мінет являє собою мінет, при якому чоловічий пеніс в стані ерекції вводиться в рот і в горло на всю його довжину, але при цьому не викликає блювотний рефлекс. Справа в тому, що навчитися робити глибокий мінет зможе кожна представниця прекрасної статі, хоч спочатку буде важко освоюватися техніка глибокого мінета. Глибокий мінет, як правило, перший час викликає блювоту, що цілком нормально. Але що не зробиш для того, щоб коханий отримав задоволення.  
Щоб глибокий мінет доставив чоловікові незабутню насолоду, а жінці не заподіював незручностей потрібно навчитися пригнічувати виникає блювотний рефлекс. Звичайно ж, все залежить не тільки від правильної техніки глибокого мінета, але і від фізичних особливостей, наприклад, коли розмір ротової порожнини партнерки не відповідає члену величезних розмірів, тоді вже мова про глибоке мінеті і не може йти. Глибокий мінет подобається чоловікам більше, ніж звичайний.  
Це й не дивно, адже в той час, як пеніс входить глибоко в горло, представник сильної статі відчуває тісноту в області голівки, відчуваючи при цьому ні з чим незрівняне насолода . У тому випадку, якщо глибокий мінет буде виконаний правильно, то партнер отримає кращий в своєму житті оргазм. Для того, щоб освоїти техніку глибокого мінета, потрібно якийсь час потренуватися долати блювотний рефлекс, який мине, коли горла торкнеться збуджений пеніс.  
Необхідно поступово, крок за кроком освоювати глибокий мінет, не виключено, що на оволодіння технікою піде не один тиждень. 
Тренуватися можна власне на тих предметах, які мало-мальськи нагадують чоловічий орган. Класикою вже стала гра з бананом. Ось на ньому якраз і можна почати освоювати техніку глибокого мінета. Після того, як з'явиться впевненість у власних силах, можна приступати до справи. Тільки не завадить попередити партнера про свій дебют, щоб у разі невдачі він особливо не дивувався.  
Найкраще, якщо чоловік буде вести себе спокійно і терпляче, без особливого осуду ставився до всіх проведеним маніпуляціям. Перед початком демонстрування отриманих знань потрібно зайняти правильне і зручне положення і почати робити глибокий мінет зверху, що дозволить визначити, наскільки глибоко пеніс може увійти в рот. Потім необхідно повернути голову так, щоб рот і горло утворили одну лінію. Після цього потрібно рясно зволожити чоловічий орган.  
Досить зволожений член буде легко ковзати. Після зволоження треба висунути язик на нижню губу, а кінчик язика зробити максимально плоским. Потім зробити так, як роблять люди при зевании, щоб горло змогло вільно відкритися. У цьому момент можна ввести член уздовж лінії мови настільки глибоко, наскільки тільки можна до відчуття блювотного рефлексу. Щоб придушити блювоту, необхідно тримати пеніс в такому положенні приблизно 10 секунд. Ці маніпуляції слід повторювати близько десяти хвилин, саме стільки часу потрібно горлу, щоб звикнути до мінету.
 
OlenkaДата: Четвер, 08.09.2016, 08:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Вирішила потренуватися робити мінет. Взяла огірок. Лизала його, смоктала ... А потім не витримала і зжерла.
 
OlenochkaДата: Субота, 10.11.2018, 22:37 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4505
Обожнюю такий тип жінок , які при мінєті просять кінчити в ротик) 
я знаю не всі таке полюбляють але шановні дівулі, хто таке робить ви шикарні)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Техніка глибокого мінета.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом