MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Інтимне життя жінки.
Інтимне життя жінки.
knopaДата: Неділя, 17.05.2015, 18:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Сучасний темп життя такий, що вранці жінки біжать на роботу, проводять там весь день, втомлюються, повертаються додому, де їх чекає купа домашніх справ, а до вечора тільки й думають про те, як швидше дістатися до ліжка і заснути. А як же інтимне життя жінки? Чи завжди при такому темпі життя вона може бути повноцінною і що потрібно робити, щоб інтимне життя жінки стала такою?  
Роль постійного партнера  
Часто в житті зустрічаються схожі ситуації . Партнери занадто багато часу разом і набридають один одному. Людям потрібна нових, розбурхують відчуттів. Такі відчуття почему0то завжди знаходяться на стороні. З іншим партнером, і у багатьох не виникає думки про те, щоб налагодити відносини, з тим, хто поруч. Чомусь виходить так, що на колишнього партнера не залишається часу і сил, а от для нового все - і час, і сили, знаходяться. Може бути, інтимне життя жінки буде злагодженої і регулярної з постійним партнером? Адже рано чи пізно завжди виникає питання, скільки часу триватиме зміна чоловіків.  
Романтика в житті жінки  
Звичайно ж, інтимне життя жінки не повинна бути позбавлена ??романтики. Тільки виходить, що в довгих відносинах романтика стає чимось бажаним, а не реальним. Виходить, що інтимне життя дорослої жінки найчастіше позбавлена ??романтики. Для створення романтики в стосунках треба постаратися підключити всю свою фантазію і уяву. Постаратися створити романтичну обстановку, тоді інтимне життя стане яскравішим. Багато жінок, що знаходяться в пошуках романтики, приходять до самих різних варіантів того, як її здійснити. Можна замовити столик в ресторані, а потім запросити чоловіка на перегляд романтичного або еротичного кіно. Можна придумати багато чого, виходячи зі своїх побажань і матеріальних можливостей. Також потрібно постаратися передбачити реакцію партнера на ту чи іншу поведінку. 

Спонтанність в Секе  
В інтимному житті повинно бути місце і спонтанності. Звичайно, добре, коли все розмірено і зумовлене, але спонтанність теж може бути вельми захоплюючою. Якщо при цьому застосувати все ту ж фантазію, то спонтанність може творити справжні чудеса. Іноді можна дозволити собі зайнятись любовними втіхами небудь у затишному куточку, наприклад, на вечірці або в ресторані. Достатньо тільки удостоїти свого партнера палкого погляду і натяку, і розуміння буде досягнуто.  
Роль різноманітності  
Не варто забувати, що наше життя в наших руках, і те, як ми її проживемо, залежить тільки від нас самих. Можна довго нарікати на те, як багато часу і сил забирає робота, і зовсім не залишається бажання займатися своєю власною інтимним життям. Але, в основному, все це тільки відмовки. Потрібно організувати і спланувати свій день таким чином, щоб вистачило часу і на спільні прогулянки, і на сімейну вечерю, і на інші заняття. Немає нічого складного в тому, щоб приділити партнеру деякий час протягом дня. Наприклад, подзвонити йому з роботи і поговорити. При цьому не варто обговорювати проблеми на роботі, нехай голос буде ніжним і багатообіцяючим. Обговорити краще плани на вечір. Тоді і чоловік буде готовий скоріше повернутися з роботи додому, ну а жінці залишиться тільки не упустити цей момент.  
Якщо немає настрою  
Звичайно, буває так, що жінці не хочеться займатися сексом. Але буває, і що немає такого настрою і у партнера. Якщо у кожного з партнерів по черзі НЕ БУДЕ сексуального бажання, то яка ж буде інтимне життя? Звичайно, трапляються важкі моменти у кожного, тоді не варто робити з цього трагедію, а просто спробувати створити настрій собі і спокусити партнера. Однак не варто примушувати ні партнера, ні себе, від цього секс стане тільки гірше.
 
OlenkaДата: Понеділок, 03.04.2017, 17:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Обожнюю різко міняти темп в сексі можу швидко довбити її до 5 хвилин входячи і виходячи майже повністю, боже як я обожнюю її вираз обличчя коли вона кінчає, а її стогони це просто щось
Обожнюю призупинятись коли вона кінчила а потім різко ПОВНІСТЮ своїм 18-см другом ввійти в неї і ось тобі DOUBLEKILL, вона в друге кінчила, каже хватить, я змучилась, але я не слухаю і знов продовжую, і ось вон знов кінчає, каже "хватить я посплю трошки і продовжимо" ледве чутним голосом, я їй даю лягти позручніше, роблю куні і ось вона зно завелась і вже залазить на мене, починає скакати на мені, потім я їй починаю допомагати дуже швидким темпом...оххх
Хлопці! Задовільняйте своїх дівчат і будете самі задоволені і вони вам будуть старатись більше приємного робити!
Всім пристрастного та приємного сексу
 
OlenkaДата: Неділя, 07.05.2017, 16:06 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Прикріплення: 3312997.jpg (44.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.06.2017, 10:58 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Обожнюю коли дівчина зверху кінчає швидше за мене. Ти ще сповнений сил, а вона вже починає збиватися хаотично з темпу, потім стискається і
завмирає кілька разів. І ось ти обхоплює її попу, притискаючи до себе, і
відчуваєш її пульсацію. Потім вона знічується, і можна ще трохи її
помучати своїми рухами. А потім вона ще й буде почувати себе "в боргу".
Легка домінація після оргазму партнера це прекрасно!
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Інтимне життя жінки.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом