Не можу кінчити разом із дівчиною, за рік таке було лиш один
|
|
Olenka | Дата: Субота, 23.05.2015, 18:13 | Повідомлення # 1 |
| Не можу кінчити разом із дівчиною, за рік таке було лиш один раз, перший раз майже з нею, тобто до двох хвилин, а на наступний вона кінчає, а я ще можу 10 хвилин, і це якось не цікаво, при тому що ïï вже болить та пече, підкажіть, що робити?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:03 | Повідомлення # 2 |
| Мій хлопець може кінчити лише тоді, коли я сильно стискаю або кусаю його соски. Тобто кожен раз під час сексу я змушена це робити. Завжди одне й те саме: мінет роблю-соски йому стискаю, секс-така ж ситуація. Толком не можу розслабитися, оскільки концентруюся на цьому, варто тільки мені прибрати руки, як він тут же повертає їх назад. Я розумію, що це його найбільш чутлива зона, але якось набридло вже
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 20:37 | Повідомлення # 3 |
| А у нас з хлопцем така от історія. Я у нього перша, і перший час наших занять сексом він не міг кінчити. Ну не міг і все тут. А потім перестав "рукоблудствовати" і все пішло так, як повинно було бути, через що ми обидва невимовно щасливі.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 20:38 | Повідомлення # 4 |
| Роблю хлопцю мінет, збудження від цього не відчуваю, так як повністю захоплена процесом. Але його емоції настільки солодкі, і так пестять мій слух, що між ніжок моїх водоспад! Всім емоційних чоловіків
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 08.03.2017, 10:53 | Повідомлення # 5 |
| Мастурбуючи, не можу закінчити, поки не засуну два пальці в рот і не представлю, що це член. Дівчина, 19 років.
|
|
| |