MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Цікаві історії та казуси під час сексу.
Цікаві історії та казуси під час сексу.
knopaДата: Неділя, 26.07.2015, 20:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Вирішили з хлопцем зайнятися сексом під музику, в плей-листі все було розкидано у випадковому порядку, все б нічого, .. але в найвідповідальніший момент заграла пісня Noize MC - "Милая, ты бревно". Так смішно і ніяково мені давно не було))
 
knopaДата: Четвер, 06.08.2015, 10:16 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Це сталось тоді коли моя дівчина приїхала з відпочинку,
да сексу не було тиждень, хоча вона й захворіла, но нам обом цього захотілось страшенно.

І не зважаючи що її батьки були за стіною
я почав її ніжно цілувати, одною рукою хотілось поласкати її кицьку
но коли рука опинилась там, і відчувши що там уже "ніагара" вона просто заблагала мене щоб я увійшов....

я спустився нижче, пару секунд посмоктавши її клітор, щоб цілком довести до "белого окаления" і увійшов у неї помаленько щоб вона відчула кожен міліметр, люблю з нею так бавитись, зробивши тільки три рухи, вона своїми ногтями вципилась у мене як маленька розбалувана киця вчипилась б у руку своїми кігтями, і сципивши зуби з закритим ротом просто стонала, і звивалась підімною як спіймана змія.

Її кицька на стільки свужилась що сказати, що я офігів, то нічого не сказати. Секунду застиг в одному положені, щоб подивитись на її реакцію, но вона і дальше звивалась ніби з нею проводять обряд екзорцизму, і від цього я відчув що кінець уже близько, но подумавши що це заскоро і відчуття мене обманюють зробив ще один рух
і вона як у припадку епілепсії трусилась і вчепилась у мене своїми довгими нігтями і тут настав завершальний кінець.

Тут я її поцілував і дивився на неї не виймаючи його, а вона все кайфувала від того що він находиться у неї, я спитав чи "це все?".
Вона легенько відкрила очі й спитала скільки часу пройшло? я відповів що 5 секунд, а їй здалось що хвилин 10.

Можливо це сталось від того шо тиждень не було, можливо від температури в середині її тіла, ми не знаєм)

вот так вот любіть своїх дівчаток завжди і при будь яких обставинах
бо ми цього варті
 
knopaДата: Середа, 12.08.2015, 22:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
ми впали на ліжко...довго цілувалися, його член став твердим, а я й не помітила як залишилася без одягу...він дістав з кишені презерватив durex classic , я , хоч і вперше, але вправно наділа його. Він збуджено сказав : "Ти будеш зверху" , а я у відповідь : "Та дообре, моя омріяна поза".Відчула легкий біль внизу живота, він цілував мої груди і руками надавав темпу. Далі була кров. Він зупинився і ніжно запитав : "Болить?" я ж нічого не могла сказати тільки ненаситно ковтала повітря від сильного збудження. Він все зрозумів, притиснув мене сильніше і віджарив повністю.Трохи більше ніж через півгодини ми лежали і говорили про все на світі.
 
knopaДата: Понеділок, 28.09.2015, 22:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Я дівчина,21 рік. Зіткнулась з такою проблемою, що не відчуваю задоволення від сексу. Було 4 партнери, з всіма все було добре, і раніше вони задовільняли партнерок. Почула таке, що для того,щоб дійти оргазму,треба бути закоханим.Що про це скажете????
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.04.2016, 18:21 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Коли займаємося з моїм хлопцем сексом, завжди в прелюдії є і куні і мінет. Так вот, коли я роблю йому мінет, у нього зводить лице Вчора, поки він одягав презерватив, я масажувала йому обличчя щоб повернулося в нормальний стан, час даремно не втрачаємо і піклуємося один про одного
 
OlenkaДата: Середа, 11.01.2017, 22:36 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Розказуйте смішні пріколи які в кого траплялись)) 

У знайомого було такє:  Дівчина робила мінєт, але неї було таке прохання, вона просила не кінчати їй в рот, ну і карочє получілось так, він запізно дістав свій болт, і вишло так, шо кінчів їй в око, але це було не саме смішне, мало цього, вона була в контактних лінзах, і ця лінза приклеїлась йому до члена)))
 
OlenkaДата: Вівторок, 31.01.2017, 22:15 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
У мене ось яка історія. Займаємося ми значить любов'ю з хлопцем, якраз у нас прелюдія і ласки, тут він садить мене собі на обличчя, робить мені куні і по приколу ротом вдуває мені і відразу ж у мене почало це повітря виходити назад, виходить йому в обличчя, і так голосно !!! Він злякався (у мене раніше такого не було) і як підстрибне! І мене з себе скинув. Виявляється він подумав, що я, вибачте, обісралась. Ржали потім до ранку)))
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.11.2018, 22:25 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4513
Незадовго до мого др у нас з хлопцем стався невеликий конфуз. Справа в тому, що в пориві дикої пристрасті, він переплутав отвори і всадив мені в зад. Біль була така, що страшно згадати. Незважаючи на це, він волів довести справу до кінця. Оргазм звичайно був на "ура", але рвана попа і сумний досвід тепер завжди зі мною
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Цікаві історії та казуси під час сексу.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом