Цікаві історії та казуси під час сексу.
|
|
knopa | Дата: Неділя, 26.07.2015, 20:39 | Повідомлення # 1 |
| Вирішили з хлопцем зайнятися сексом під музику, в плей-листі все було розкидано у випадковому порядку, все б нічого, .. але в найвідповідальніший момент заграла пісня Noize MC - "Милая, ты бревно". Так смішно і ніяково мені давно не було))
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 06.08.2015, 10:16 | Повідомлення # 2 |
| Це сталось тоді коли моя дівчина приїхала з відпочинку, да сексу не було тиждень, хоча вона й захворіла, но нам обом цього захотілось страшенно.
І не зважаючи що її батьки були за стіною я почав її ніжно цілувати, одною рукою хотілось поласкати її кицьку но коли рука опинилась там, і відчувши що там уже "ніагара" вона просто заблагала мене щоб я увійшов....
я спустився нижче, пару секунд посмоктавши її клітор, щоб цілком довести до "белого окаления" і увійшов у неї помаленько щоб вона відчула кожен міліметр, люблю з нею так бавитись, зробивши тільки три рухи, вона своїми ногтями вципилась у мене як маленька розбалувана киця вчипилась б у руку своїми кігтями, і сципивши зуби з закритим ротом просто стонала, і звивалась підімною як спіймана змія.
Її кицька на стільки свужилась що сказати, що я офігів, то нічого не сказати. Секунду застиг в одному положені, щоб подивитись на її реакцію, но вона і дальше звивалась ніби з нею проводять обряд екзорцизму, і від цього я відчув що кінець уже близько, но подумавши що це заскоро і відчуття мене обманюють зробив ще один рух і вона як у припадку епілепсії трусилась і вчепилась у мене своїми довгими нігтями і тут настав завершальний кінець.
Тут я її поцілував і дивився на неї не виймаючи його, а вона все кайфувала від того що він находиться у неї, я спитав чи "це все?". Вона легенько відкрила очі й спитала скільки часу пройшло? я відповів що 5 секунд, а їй здалось що хвилин 10.
Можливо це сталось від того шо тиждень не було, можливо від температури в середині її тіла, ми не знаєм)
вот так вот любіть своїх дівчаток завжди і при будь яких обставинах бо ми цього варті
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 12.08.2015, 22:16 | Повідомлення # 3 |
| ми впали на ліжко...довго цілувалися, його член став твердим, а я й не помітила як залишилася без одягу...він дістав з кишені презерватив durex classic , я , хоч і вперше, але вправно наділа його. Він збуджено сказав : "Ти будеш зверху" , а я у відповідь : "Та дообре, моя омріяна поза".Відчула легкий біль внизу живота, він цілував мої груди і руками надавав темпу. Далі була кров. Він зупинився і ніжно запитав : "Болить?" я ж нічого не могла сказати тільки ненаситно ковтала повітря від сильного збудження. Він все зрозумів, притиснув мене сильніше і віджарив повністю.Трохи більше ніж через півгодини ми лежали і говорили про все на світі.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 22:24 | Повідомлення # 4 |
| Я дівчина,21 рік. Зіткнулась з такою проблемою, що не відчуваю задоволення від сексу. Було 4 партнери, з всіма все було добре, і раніше вони задовільняли партнерок. Почула таке, що для того,щоб дійти оргазму,треба бути закоханим.Що про це скажете????
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 08.04.2016, 18:21 | Повідомлення # 5 |
| Коли займаємося з моїм хлопцем сексом, завжди в прелюдії є і куні і мінет. Так вот, коли я роблю йому мінет, у нього зводить лице Вчора, поки він одягав презерватив, я масажувала йому обличчя щоб повернулося в нормальний стан, час даремно не втрачаємо і піклуємося один про одного
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 11.01.2017, 22:36 | Повідомлення # 6 |
| Розказуйте смішні пріколи які в кого траплялись))
У знайомого було такє: Дівчина робила мінєт, але неї було таке прохання, вона просила не кінчати їй в рот, ну і карочє получілось так, він запізно дістав свій болт, і вишло так, шо кінчів їй в око, але це було не саме смішне, мало цього, вона була в контактних лінзах, і ця лінза приклеїлась йому до члена)))
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 22:15 | Повідомлення # 7 |
| У мене ось яка історія. Займаємося ми значить любов'ю з хлопцем, якраз у нас прелюдія і ласки, тут він садить мене собі на обличчя, робить мені куні і по приколу ротом вдуває мені і відразу ж у мене почало це повітря виходити назад, виходить йому в обличчя, і так голосно !!! Він злякався (у мене раніше такого не було) і як підстрибне! І мене з себе скинув. Виявляється він подумав, що я, вибачте, обісралась. Ржали потім до ранку)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 13.11.2018, 22:25 | Повідомлення # 8 |
| Незадовго до мого др у нас з хлопцем стався невеликий конфуз. Справа в тому, що в пориві дикої пристрасті, він переплутав отвори і всадив мені в зад. Біль була така, що страшно згадати. Незважаючи на це, він волів довести справу до кінця. Оргазм звичайно був на "ура", але рвана попа і сумний досвід тепер завжди зі мною
|
|
| |