Жосткий vs ніжний секс.
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 05.03.2018, 13:28 | Повідомлення # 16 |
| Дівчина хоче жорсткого сексу.
Саме довбання, без застосування підручних засобів. Я впринципі не проти її порадувати, але боюся перестаратися. Чи реально можливо щось пошкодити їй всередині при такому сексі, і в яких випадках це може статися? Як краще підготуватися до такого? Поділіться досвідом і знаннями.
Думаю, потрібно зрозуміти точніше чого вона хоче - просто жорсткого сексу, чи особливо збоченого, з болем, укусами. Натерти член якщо в презрвативі - мало реально, а порвати піхву до крові - можна.
Якщо член сантиметрів 25-30, то можна реально порвати якщо перестаратися.) Хоча в деяких випадках і не з такими розмірами при великій старанності буває кров, тут теж від дівчини залежить.Головне - не перестаратися, а то насправді можна пошкодити щось. Акуратно примірятися, поступово нарощуючи темп і глибину. Якщо все ОК і їй не боляче, то роби все що завгодно. Так що сам дивись і калібруй, якщо вона не проти - додавай все більше і більше сили та жорсткості)) .
1. Купити змазку яка заспокоює і загоює подразнені місця (контекс наприклад). На ранок дівчина скаже тобі дякую. 2. Ставлення до дівчини. Ласки 0, співчуття теж. От треба просто взяти і використати. Наче шматок м'яса. Саме ставлення до процесу штука важлива 3. В залежності від довжини треба контролювати глибину (це тільки у фільмах так красиво). Межа досить тонка. Треба робити дівчинці трохи боляче, але не більше того. Описати це складно. 4. Можна обізвати як небудь нецензурно, але з цим треба обережно :) 5. Ну випити можна, ще які небудь стимулятори застосувати, але не суть важлива в загальному.
Хоче жорстко - бери і довби. Просто дівчина хоче відчути себе саме дівчинкою, слабкою. Крути-верти її так, як треба тобі, візьми стисни її сильно, зверху залізь на неї - руки візьми її і над головою та притисни до ліжка і вперед. Це їх сильно збуджує, коли вони відчувають силу, вони хочуть що б ними оволоділи. Довби і ще раз довби, старанно, не бійся все окі буде. Не будь тряпкою.
Увага!!!
1. Найголовніше - змазка. Чим більше - тим краще, але не перестаратися - хлюпати буде! 2. Ініціатива з боку жінки - карна. Бери все в свої руки. Не давай їй нічого робити, просто кєруй нею як хочеш. Прикольно буде, якщо вона трошки буде чинити опір. 3. Шльопи по попці вітаються на УРА! Але не сильно, і постарайся двома руками. 4. Примітивна поза "ковбой" - так само як і раком, тільки в руку береш її волосся і згинаєш голову до себе, ніби імітуєш що ти на коні з вуздечкою. 5. Ше прикольна річ суміш еро-садомазо. Зав"язуєш їй очі чим завгодно, хоч рушником, прив'язуєш їй руки до ліжка і вперед, муч, за сосочки покусуй. полоскотати де треба і якщо вона не порве те, чим ти прив'язав їй руки, вважай що ти живий! 6. Покуси за шию, тільки не вампірячі до крові, а так злегка. 7. Експериментуй сам, шукай ерогенні зони і дивись на реакцію їх різними способами. Включи фантазію і швидше за все з першого разу те, що ти хочеш не вийде на 100%.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 24.03.2018, 13:31 | Повідомлення # 17 |
| Саме круте - це коли під час сексу або просто пристрасних поцілунків він тримає тебе за волосся. Від цього збудження посилюється в сотні разів! Коли він обмежує твої рухи, затикає тобі рота, стає грубішим і грубіше, господи, як же це мене збуджує ..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.04.2018, 09:07 | Повідомлення # 18 |
| Постійно займаємось сексом з коханим жостко, по-звірячому.... він ловить мене за волосся, стискає шию, і трахає мене сильно і безжалісно!+ в додаток до цього, я роблю йому глибокий міньєт. І після кожного такого сексу, він відвертається від мене спиною і засинає((( а я щоразу відчуваю себе використаною, і плачу пів-ночі(( а так хочеться обіймів, ласки і поцілунків. разом 2 роки(
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.04.2018, 15:45 | Повідомлення # 19 |
| Давайте поговоримо про фізичну силу під час сексу, по відношенню до дівчини. Не просто схватити за волосся і дати по дупці, а наприклад коли хлопець дійсно спричиняє біль, дає ляпаса чи навіть сильніше б'є по обличчі, сильно зжимає соски, губи і тому подібне. Я починаю розуміти, що без цього секс уже не секс. І саме цікаве, що я сама плавно підвела чоловіка до цього. Вдень він турботливий, ніжний, ласкавий, ніколи не обізвав за 7 років, навіть слова кривого не сказав, не те, щоб бив мене, таке відношення я би точно не терпіла. А от вночі..)) Все навпаки, мені подобається бути приниженою, коли він б'є мене, обзиває, щось заставляє. От таке двойне життя)) А як у вас?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 13.05.2018, 11:52 | Повідомлення # 20 |
| Дівчина. Дуже люблю свого чоловіка!!!!! Секс з ним просто фантастичний!!!Останнім часом мені подобається грубий секс.Дуже хочу, щоб коханий прикував мої руки наручниками до бильця ліжка,ноги зв'язав,поставив раком і почав мене трахати.Потім все сильніше і сильніше входив в мене, прицьому шльопав мене по попі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 07.07.2018, 10:41 | Повідомлення # 21 |
| Я дуже хочу грубого сексу! Типу потянути за волосся, придушувати горло, пошльопувати, щоб швидко і глубоко всував. Я казала своєму хлопцю що хочу так, а він 0 на фазу. Що зробити щоб він мене так відтрахав?
Скажи, що якщо він тебе не відтрахає так як ти просиш, то ти когось іншого попросиш. Всьо гєніальноє - просто.
або
Форматни йому комп, поцарапай машину - таке БДСМ влаштує, більше не схочеш
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 28.08.2018, 22:22 | Повідомлення # 22 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 17.10.2018, 14:26 | Повідомлення # 23 |
| От начиталась я пошлих історій і захотілось мені того жорсткого сєкаса зі звязуванням і шльопками по сраці. Сказала своєму мч про це, він в позі раком ляснув мене по сідницях. Бля, так то ж больно! Я чуть не заревіла під ним. Яке може бути задоволення від болю?! Не розумію.. Краще б мене цілували, ніжно ласкали і повільно входили. Тому мені не понравилось і іншим не совєтую.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 11.12.2018, 20:59 | Повідомлення # 24 |
| На вихідних був шикарний секс з коханим, не бачилися практично півтора місяці, і в пориві пристарті я сильно розцарапала йому спину, але не навмисно* Хлопці, а ви як ставитися до розцарапаної спини? Це якось заводить чи краще взагалі такого не робить?
Під нігтями куски шкіри та крові..бррр)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 25.12.2018, 15:13 | Повідомлення # 25 |
| Жорсткий секс.
Починай з більш интерсивних і різких рухів. Притискай її зверху до ліжка в місіонерській позі, щоб ти її тілом повністю накривав. Потягни за волосся на потилиці. Більш жорсткий варіант - в позі Доггі-стайл намотати довге волосся на кулак. Укуси легенько за мочку вуха, за хрящик =) якщо сподобається, кусай сильніше за плече, за шию. Що стосується сідниць і стегон - можна почати не відразу з ляпасів, а просто міцно схопити, вщипнути так сказати всією долонею. Якщо не буде негативу, то можна шльопнути. Ще можна хапати за шию (ззаду і спереду), притягувати до себе за плечі. При мінеті, тримати за волосся, за голову, рухатися самому. Укуси - це взагалі по-моєму як наркотик. Моя пасія нещодавно мене попросила покусати її всю. На стегнах навіть синці залишилися, де я занадто захопився і перестарався. А вона ходить радісна. Взагалі, подивися на тварин - скрізь при статевому акті самець самку гризе. Лев кусає левицю за шию, півень пір'я вищипує на голові у курки. Тільки не треба ушкодження, а трохи жорсткості дуже добре додає "перчику" =) Так, не забувай іноді гарчати і стогнати. Тільки стогнати треба правильно. ;]
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 23.03.2019, 14:22 | Повідомлення # 26 |
| Не завжди цінний тільки фізіологічний процес, часом, набагато важливіше трепет дотику кінчиків пальців по тілу, міцні обійми, добрі слова, ніжні і чуттєві поцілунки і погляд, які, в сукупності, тривожать душу набагато сильніше, ніж просто акт злягання. Особливо, якщо це Твій чоловік.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 20.09.2022, 11:43 | Повідомлення # 27 |
| ап
|
|
| |
Анонімно | Дата: Пятниця, 11.11.2022, 12:42 | Повідомлення # 28 |
| Up
|
|