MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Жосткий vs ніжний секс.
Жосткий vs ніжний секс.
OlenochkaДата: Понеділок, 05.03.2018, 13:28 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4504
Дівчина хоче жорсткого сексу.

Саме довбання, без застосування підручних засобів. Я впринципі не проти її порадувати, але боюся перестаратися. Чи реально можливо щось пошкодити їй всередині при такому сексі, і в яких випадках це може статися? Як краще підготуватися до такого? Поділіться досвідом і знаннями.



Думаю, потрібно зрозуміти точніше чого вона хоче - просто жорсткого сексу, чи особливо збоченого, з болем, укусами. Натерти член якщо в презрвативі - мало реально, а порвати піхву до крові - можна. 

Якщо член сантиметрів 25-30, то можна реально порвати якщо перестаратися.) Хоча в деяких випадках і не з такими розмірами при великій старанності буває кров, тут теж від дівчини залежить.Головне - не перестаратися, а то насправді можна пошкодити щось. Акуратно примірятися, поступово нарощуючи темп і глибину. Якщо все ОК і їй не боляче, то роби все що завгодно. Так що сам дивись і калібруй, якщо вона не проти - додавай все більше і більше сили та жорсткості)) .

1. Купити змазку яка заспокоює і загоює подразнені місця (контекс наприклад). На ранок дівчина скаже тобі дякую.
2. Ставлення до дівчини. Ласки 0, співчуття теж. От треба просто взяти і використати. Наче шматок м'яса. Саме ставлення до процесу штука важлива
3. В залежності від довжини треба контролювати глибину (це тільки у фільмах так красиво). Межа досить тонка. Треба робити дівчинці трохи боляче, але не більше того. Описати це складно. 
4. Можна обізвати як небудь нецензурно, але з цим треба обережно :)
5. Ну випити можна, ще які небудь стимулятори застосувати, але не суть важлива в загальному.

Хоче жорстко -  бери і довби. Просто дівчина хоче відчути себе саме дівчинкою, слабкою. Крути-верти її так, як треба тобі, візьми стисни її сильно, зверху залізь на неї - руки візьми її і над головою та притисни до ліжка і вперед. Це їх сильно збуджує, коли вони відчувають силу, вони хочуть що б ними оволоділи. Довби і ще раз довби, старанно, не бійся все окі буде. Не будь тряпкою.

Увага!!!

1. Найголовніше - змазка. Чим більше - тим краще, але не перестаратися - хлюпати буде!
2. Ініціатива з боку жінки - карна. Бери все в свої руки. Не давай їй нічого робити, просто кєруй нею як хочеш. Прикольно буде, якщо вона трошки буде чинити опір.
3. Шльопи по попці вітаються на УРА! Але не сильно, і постарайся двома руками.
4. Примітивна поза "ковбой" - так само як і раком, тільки в руку береш її волосся і згинаєш голову до себе, ніби імітуєш що ти на коні з вуздечкою.
5. Ше прикольна річ суміш еро-садомазо. Зав"язуєш їй очі чим завгодно, хоч рушником, прив'язуєш їй руки до ліжка і вперед, муч, за сосочки покусуй. полоскотати де треба і якщо вона не порве те, чим ти прив'язав їй руки, вважай що ти живий! smile
6. Покуси за шию, тільки не вампірячі до крові, а так злегка.
7. Експериментуй сам, шукай ерогенні зони і дивись на реакцію їх різними способами. Включи фантазію і швидше за все з першого разу те, що ти хочеш не вийде на 100%.
Прикріплення: 9900130.jpg (39.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 24.03.2018, 13:31 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4504
Саме круте - це коли під час сексу або просто пристрасних поцілунків він тримає тебе за волосся. Від цього збудження посилюється в сотні разів! Коли він обмежує твої рухи, затикає тобі рота, стає грубішим і грубіше, господи, як же це мене збуджує ..
 
OlenochkaДата: Середа, 04.04.2018, 09:07 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4504
Постійно займаємось сексом з коханим жостко, по-звірячому.... він ловить мене за волосся, стискає шию, і трахає мене сильно і безжалісно!+ в додаток до цього, я роблю йому глибокий міньєт. І після кожного такого сексу, він відвертається від мене спиною і засинає((( а я щоразу відчуваю себе використаною, і плачу пів-ночі(( а так хочеться обіймів, ласки і поцілунків. разом 2 роки(
 
OlenochkaДата: Середа, 04.04.2018, 15:45 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4504
Давайте поговоримо про фізичну силу під час сексу, по відношенню до дівчини. Не просто схватити за волосся і дати по дупці, а наприклад коли хлопець дійсно спричиняє біль, дає ляпаса чи навіть сильніше б'є по обличчі, сильно зжимає соски, губи і тому подібне. Я починаю розуміти, що без цього секс уже не секс. І саме цікаве, що я сама плавно підвела чоловіка до цього. Вдень він турботливий, ніжний, ласкавий, ніколи не обізвав за 7 років, навіть слова кривого не сказав, не те, щоб бив мене, таке відношення я би точно не терпіла. А от вночі..)) Все навпаки, мені подобається бути приниженою, коли він б'є мене, обзиває, щось заставляє. От таке двойне життя)) А як у вас?
 
OlenochkaДата: Неділя, 13.05.2018, 11:52 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4504
Дівчина. Дуже люблю свого чоловіка!!!!! Секс з ним просто фантастичний!!!Останнім часом мені подобається грубий секс.Дуже хочу, щоб коханий прикував мої руки наручниками до бильця ліжка,ноги зв'язав,поставив раком і почав мене трахати.Потім все сильніше і сильніше входив в мене, прицьому шльопав мене по попі
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 10:41 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4504
Я дуже хочу грубого сексу! Типу потянути за волосся, придушувати горло, пошльопувати, щоб швидко і глубоко всував. Я казала своєму хлопцю що хочу так, а він 0 на фазу. Що зробити щоб він мене так відтрахав?

Скажи, що якщо він тебе не відтрахає так як ти просиш, то ти когось іншого попросиш. Всьо гєніальноє - просто.

або 

Форматни йому комп, поцарапай машину - таке БДСМ влаштує, більше не схочеш
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.08.2018, 22:22 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4504
Прикріплення: 4210221.jpg (65.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 17.10.2018, 14:26 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4504
От начиталась я пошлих історій і захотілось мені того жорсткого сєкаса зі звязуванням і шльопками по сраці. Сказала своєму мч про це, він в позі раком ляснув мене по сідницях. Бля, так то ж больно! Я чуть не заревіла під ним. Яке може бути задоволення від болю?! Не розумію.. Краще б мене цілували, ніжно ласкали і повільно входили. Тому мені не понравилось і іншим не совєтую.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.12.2018, 20:59 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4504
На вихідних був шикарний секс з коханим, не бачилися практично півтора місяці, і в пориві пристарті я сильно розцарапала йому спину, але не навмисно* Хлопці, а ви як ставитися до розцарапаної спини? Це якось заводить чи краще взагалі такого не робить?

Під нігтями куски шкіри та крові..бррр)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.12.2018, 15:13 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4504
Жорсткий секс.



Починай з більш интерсивних і різких рухів. Притискай її зверху до ліжка в місіонерській позі, щоб ти її тілом повністю накривав. Потягни за волосся на потилиці. Більш жорсткий варіант - в позі Доггі-стайл намотати довге волосся на кулак. Укуси легенько за мочку вуха, за хрящик =) якщо сподобається, кусай сильніше за плече, за шию. Що стосується сідниць і стегон - можна почати не відразу з ляпасів, а просто міцно схопити, вщипнути так сказати всією долонею. Якщо не буде негативу, то можна шльопнути. Ще можна хапати за шию (ззаду і спереду), притягувати до себе за плечі. При мінеті, тримати за волосся, за голову, рухатися самому. Укуси - це взагалі по-моєму як наркотик. Моя пасія нещодавно мене попросила покусати її всю. На стегнах навіть синці залишилися, де я занадто захопився і перестарався. А вона ходить радісна. Взагалі, подивися на тварин - скрізь при статевому акті самець самку гризе. Лев кусає левицю за шию, півень пір'я вищипує на голові у курки. Тільки не треба ушкодження, а трохи жорсткості дуже добре додає "перчику" =) Так, не забувай іноді гарчати і стогнати. Тільки стогнати треба правильно. ;]
Прикріплення: 5531078.jpg (43.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 23.03.2019, 14:22 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4504
Не завжди цінний тільки фізіологічний процес, часом, набагато важливіше трепет дотику кінчиків пальців по тілу, міцні обійми, добрі слова, ніжні і чуттєві поцілунки і погляд, які, в сукупності, тривожать душу набагато сильніше, ніж просто акт злягання. Особливо, якщо це Твій чоловік.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.09.2022, 11:43 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4504
ап
 
АнонімноДата: Пятниця, 11.11.2022, 12:42 | Повідомлення # 28





Up
 
OlenochkaДата: Вівторок, 29.11.2022, 16:50 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4504
up
 
OlenochkaДата: Середа, 30.08.2023, 14:10 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 4504
up
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Жосткий vs ніжний секс.
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом