MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Жосткий vs ніжний секс.
Жосткий vs ніжний секс.
knopaДата: Субота, 13.02.2016, 23:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Весь час були ніжні хлопці і хотілося просто жорсткого сексу, як то кажуть раз хочеш, значить отримуй. Вчора був секс з новим молодим чоловіком, такого жорсткого сексу я навіть уявити не могла. Болить все, груди, волосся, рот, про статеві губи взагалі мовчу, ходити не можу. І знаєте що, ніжні хлопці це все ж круто.
 
OlenkaДата: Понеділок, 05.09.2016, 07:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
З моїм хлопцем я люблю жорсткість, порево, злість, пристрасть, коли хапає за волосся, шльопає по попі і стискає її. Засоси в шию ... але варто мені побачити щось миле - я перетворююся на ніжну істоту. Мімімі)
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.09.2016, 12:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Вчора займались сексом зі своїм хлопцем) Захотіла пожоще, щоб він мене відшльопав, він погодився, замахується для удару, я вся зжалася.. Так це чудо каже: ти така мила, маленька і беззахисна) Як я можу тебе вдарити? Я ж люблю тебе)
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.03.2017, 10:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Так вийшло що зараз працюю в Європі і зустрічаюся тут із хлопцем з Таїті. Він справді здорово виглядає, високий, широкі плечі, темне волосся, красивий до неможливості. Але є одне але. Перші три секси він просто зупинявся в процесі і починав голосити що не може повірити що зустрів дівчину, люблячу "hard" так само як він. Зараз через тижні такого вже майже не відбувається, коли він забувається і жорстко мене трахає з ляпасами по попі, укусами, хапання за волосся- я просто божеволію від задоволення. Але якщо цей п * здкюк знову зупиниться- клянусь, я його удушу
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.03.2017, 10:21 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Бля скільки тут читаю, ще ніхто не писав, що любить ніжний секс, всі так подають хард що ніби це виняток. Пиздец та зараз кожна друга людина любить жостко трахатись. Найшов він блять.
 
OlenkaДата: Четвер, 23.03.2017, 10:23 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Мій хлопець грьобанний джентельмен. У сексі теж.
Він завжди акуратний і ніжний, а я хочу що б він мене жорстко виєбав Нещодавно попросила його про це, але він збентежився. Вирішила його роздратувати. Вчора ходила за ним цілий день і казала різну гидоту, в надії що він вийде з себе і трахне мене як слід. А він заплакав, грюкнув дверима і пішов (
 
OlenkaДата: Неділя, 07.05.2017, 20:07 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Дуже люблю займатися коханням, так-так, саме коханням. що б до мого тіла, відносилися так як до дорогоцінного каменя . Люблю що б кожен рух і кожен дотик був ніжною насолодою. Безмежно люблю відчувати кожен поштовх чоловіка. Бежмежно подобається як він мене ласкає. як ніжно і палко цілує мої груди і ніжно входить в мене, віддаючи всю свою ніжність і любов. Я обожнюю ці відчуття. А ваш собачий секс "коту під хвіст" якщо ви не отримуєте від цього кайфу. Секс - задоволення! А якщо впхнув і кінчив, то це марна трата свого часу. Любіть один одного і цінуйте кожну мить проведену разом))))
 
OlenochkaДата: Середа, 28.06.2017, 17:52 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
Я з своїм хлопцем зустрічалась майже рік, спочатку у нас був ніжний секс, ми насолоджувались один одним, але через деякий час мені це набридло, і я хотіла чогось нового, жорстокого, але хлопець все це ігнорував. І одного разу мені це набридло, я купила в сексшопі наручники і батіг, і прикувала свого суслика до ліжка і почала його бити щосили, і скакала, він виривався, кричав, в рот засунула йому свої мокрі трусики і продовжила далі свою справу, це тривало декілька годин, він був весь в синцях. Коли я його відпустила він зібрав речі і пішов геть. Тепер він не хоче мене бачити, зате це був самий чудовий секс у моєму житті.
Анонімно будь ласка.
 
OlenochkaДата: Середа, 02.08.2017, 09:44 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Мій хлопець думає що я збоченка. . А я всього лише люблю жорсткий секс. Та й
взагалі люблю секс. Мені здається, його це напрягає. Нещодавно запитав,
чи можу я хоч день без сексу. Мене це образило.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 19.09.2017, 12:51 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Не можна змінити інтереси дівчини в цій області. У мене була подібна проблема, коли хотілося більш чуттєвості в цьому процесі а не жорсткості, а дівчині якраз на чуттєвість було якось всерівно. Тому цьому процесі більша увага приділялася жорсткості -))) Я в деяких ситуаціях намагався їй показати ніби давай з почуттями а вона не розуміє. Намагаюся плавно ніжно все робити, а в неї таке відчуття що їй не зрозуміло що я хочу зобразити або зробити, а ось жорсткий трах їй дуже подобався. Тому я вважаю що не можна нічого змінити. Просто можна знайти таку дівчину якій б подобався ніжний секс. Я доречі при ніжному сексі не можу кінчити. Тільки при динаміці. Думаю дівчата яким подобається грубий секс, не можуть отримати задоволення від ніжного. А фізіологію людини змінити не можна так просто.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.10.2017, 09:44 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4515
Жосткий секс - це не взяв і "всадив" що було сил ,а зірвання одягу, взяти і потянути дівчину за волосся, тим самим
проявивши домінацію над нею, укуси різні, легенькі ляпаси по щокам чи
попі)) ну і скручування дівчини, щоб вона взагалі поворушитись не могла
 
OlenochkaДата: Неділя, 22.10.2017, 17:26 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4515
Мій мч прихильник ванільного сексу. Йому подобається робити мені куні, покривати тіло поцілунками, в поривах пристрасті викрикувати признання в любові .. Мене ж просто нудить від усього цього. Я хочу, щоб він мене зв'язав, відшльопав, жорстко виєбав, кінчив мені на обличчя і ніяких поцілунків! Сказати правду соромно
 
OlenochkaДата: Середа, 15.11.2017, 19:04 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4515
Нічого не маю проти таких особистостей. Ніжна прилюдія перед проникненням - це класно. Допомогає розслабитися і підготуватися до основного процесу. Але, трахати ніжно не треба! У мене особисто це асоціюється з походом до гінеколога, коли лікар оглядає тебе і ти нічого приємного не відчуваєш. Додайте жорсткості, сили (але не занадто), швидкості. І тоді оргазм у дівчини забезпечений!


Прикріплення: 2044640.jpg (48.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 30.11.2017, 00:24 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4515
Всього повинно бути в міру і жорсткості і ніжності а темп то вже індивідуально...в кожного свій ритм і темп))) для когось повільно-то є занадто швидко, а для когось настільки повільно, що бідна партнерша чи партнер позіхаючи кульмінує)))) (дивлячись для кого)

Прикріплення: 6207434.jpg (126.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.03.2018, 18:15 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4515
На тему жорстко і одночасно ніжно - будь-яке відчуття стає яскравішим при наявності контрасту. Поцілунок в шию, ласкаві слова - ніжно. Шлепок, утримування за волосся - жорстко. А разом виходить мозговиносящий ураган відчуттів.

Прикріплення: 0733244.jpg (76.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Жосткий vs ніжний секс.
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом