MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Все, Що Потрібно Знати Про Секс-Іграшки
Все, Що Потрібно Знати Про Секс-Іграшки
OlenochkaДата: Вівторок, 08.03.2016, 23:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Я була на останньому курсі коледжу, коли, за пропозицією одного із інтернет магазинів, я замовила секс-іграшку в Інтернеті. Це був звичайний вібратора, але маючи його я відчувала себе , пустотливим  і дівчиськом.

Якщо ви роздумуєте купити секс іграшку і в якийсь момент, ви повинні переконатися, що ви робите це з власного бажання заздалегідь маєте розуміти всі наслідки.



Гаразд, це дивно або відчайдушно, щоб використовувати секс-іграшки?
Абсолютно ні! Використовують їх для мастурбації як самому так і з партнером, секс іграшки є одним із цікавих спосібів які заводять і допомагають досягнути оргазм.
Мастурбація-це абсолютно нормальне явище, тому варто просто розглядати секс-іграшки в якості помічника для задоволення, коли робиш речі вручну стає нудно та набридаюче.

Вібратори: вібратори на батарейках або з електричним приводом.працює  так що, вібрація стимулює нерви. Є так багато різних видів вібраторів , так що я дам вам коротку інформацію на деякі з найбільш популярні , які орієнтовані на жінок:
Кліторальний вібратори: такі вібратори роблять акцент на стимуляцію клітора, який є головним чином, що люди з вагіни здатні досягти оргазму. Вони приходять в самих різних стилях, від масивних ручних пристроїв, таких як Hitachi чарівна паличка, щоб дрібні вібрації, які можуть відпочити на одній рукою з легкістю. Незалежно від того, наскільки великими або малими вони є, стимулюючи клітор-це його основна робота.
Фалоімітатор: вібратори, які чудово підходять для проникаючої стимуляції. Вони можуть також використовуватися разом з клітором так, добре, відчуваю хороші вібрації працювати в будь-якому місці, але вони можуть бути сформовані у формі, спеціально розроблені для проникаючого цілей.
Вібратори кролика: Кролик моделі пробивний, але також включають в себе два зубчики, які використовуються для стимуляції клітора. Вони були популяризированы секс у великому місті (спасибі, Саманта).
Р-Spot стимулятори: ці вібратори не тільки для пр " в аут. Вони спеціально розроблені, щоб полоскотати точці G дуже інтенсивні оргазми.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Все, Що Потрібно Знати Про Секс-Іграшки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом