Olenochka | Дата: Вівторок, 08.03.2016, 23:25 | Повідомлення # 1 |
| Я була на останньому курсі коледжу, коли, за пропозицією одного із інтернет магазинів, я замовила секс-іграшку в Інтернеті. Це був звичайний вібратора, але маючи його я відчувала себе , пустотливим і дівчиськом.
Якщо ви роздумуєте купити секс іграшку і в якийсь момент, ви повинні переконатися, що ви робите це з власного бажання заздалегідь маєте розуміти всі наслідки.
Гаразд, це дивно або відчайдушно, щоб використовувати секс-іграшки? Абсолютно ні! Використовують їх для мастурбації як самому так і з партнером, секс іграшки є одним із цікавих спосібів які заводять і допомагають досягнути оргазм. Мастурбація-це абсолютно нормальне явище, тому варто просто розглядати секс-іграшки в якості помічника для задоволення, коли робиш речі вручну стає нудно та набридаюче.
Вібратори: вібратори на батарейках або з електричним приводом.працює так що, вібрація стимулює нерви. Є так багато різних видів вібраторів , так що я дам вам коротку інформацію на деякі з найбільш популярні , які орієнтовані на жінок: Кліторальний вібратори: такі вібратори роблять акцент на стимуляцію клітора, який є головним чином, що люди з вагіни здатні досягти оргазму. Вони приходять в самих різних стилях, від масивних ручних пристроїв, таких як Hitachi чарівна паличка, щоб дрібні вібрації, які можуть відпочити на одній рукою з легкістю. Незалежно від того, наскільки великими або малими вони є, стимулюючи клітор-це його основна робота. Фалоімітатор: вібратори, які чудово підходять для проникаючої стимуляції. Вони можуть також використовуватися разом з клітором так, добре, відчуваю хороші вібрації працювати в будь-якому місці, але вони можуть бути сформовані у формі, спеціально розроблені для проникаючого цілей. Вібратори кролика: Кролик моделі пробивний, але також включають в себе два зубчики, які використовуються для стимуляції клітора. Вони були популяризированы секс у великому місті (спасибі, Саманта). Р-Spot стимулятори: ці вібратори не тільки для пр " в аут. Вони спеціально розроблені, щоб полоскотати точці G дуже інтенсивні оргазми.
|
|
| |