Olenka | Дата: Неділя, 20.03.2016, 20:43 | Повідомлення # 1 |
| Тут недавно питали : "What's брєвно"? "Я цього не вмію". Не вмієш? А багато хто від народження вміє класно займатися сексом? Не думаю. Найчастіше важливо не вміння, а бажання вчитися. Ентузіазм і готовність до експериментів збуджують. "Це тільки після весілля". І це не обов'язково про анал, між іншим. Це про мінет, про колінно-ліктьову, про секс при світлі - да багато ще про що. Сексу треба віддаватися повністю і без додаткових умов. До речі, про секс при світлі. "Я соромлюся, вимкни". Якщо я з тобою зайнявся сексом, то ти мене збуджуєш, де факто. Думай, чорт візьми, про своє і моє задоволення, а не про тістечко, яке ти вчора з'їла або про те, що десь не добрила. І до речі про "я соромлюся". Якщо ти отримуєш тільки кліторальний оргазм, то пести себе - це допоможе не тільки тобі, але і збудить мене. Перевірено. Секс це не "тільки для мужика" ... Пам'ятай, що секс це для двох - важливо не тільки принести задоволення своєму партнеру, а й отримувати його в процесі самій. Брєвно цього не вміє. Не потрібно показово стогнати і кричати, дряпаючи мені спину до кровавого місива. Просто роби все, щоб тобі було добре - саме цього я хочу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 14:26 | Повідомлення # 2 |
| У мене є погана звичка: дряпатися. Колишньому подобалося начебто, а нещодавно займалася сексом з новим партнером - зупинився і дуже делікатно попросив заховати кігтики. Я трохи засмутилася, але, звичайно, руки прибрала. Потім побачила, що встигла роздерти йому спину і шию конкретно так ...
Так колишньому значит подобалось,якщо вже є інший,який теж не взахваті від твоїх дряпань...ніколи не розуміла що хотять довести дівчата "помічаючи" таким чином хлопцям спину,шию?нахєра то? Хай хлопець тримає руки
|
|
| |