Olenka | Дата: Середа, 22.06.2016, 21:17 | Повідомлення # 1 |
| Як Зробити Анальний Секс Менш Болючішим Мені так цікаво, Анальний секс. Я пробувала один раз анал, але я була чучуть...у стані алкогольного сп'яніння. Так що я не пам'ятаю відчуття. Але тепер кожен раз дуже боляче! Мій БФ не може запхати більше 2см клянусь. Я не знаю, що робити. Як ми намагалися , але, як біль нестерпна. Які будуть пропозиції?
Здорово, що ви хочете спробувати щось нове з вашим партнером! Анальний секс насправді стає досить поширеним, але це все-таки те, що ще є ~табу~ і ризиковано. А деякі дівчата кажуть, що їм це подобається, це в основному те, що Анальний секс є більш незручним і більш болісним, ніж традиційний секс. Багато дівчат казали, що потрібно зробити кілька разів, щоб пристосуватися , деякі дівчата не можуть пройти повз біль, і деякі дівчата люблять його. Для кожного воно різне! Але якщо ви хочете, дати йому реальний шанс, є безумовно деякі речі, які ви можете зробити, щоб зробити анал менш болючішим.
Я радився зі своїм другом доктором Шеррі Росс з сайту HelloFlo (місячних пакет вам у вашому житті в даний час) за деякими законний рада. Вона сказала, що "в той час як чоловіки хочуть спробувати це і подобається жінкам більше мислення 'тільки існують!' Для багатьох жінок, які мають анальний проникнення пеніса-це боляче, навіть якщо змащені." Це не означає, що це неможливо! Ось декілька порад:
Доктор Росс пропонує почати повільно. Вона сказала: “деякі жінки пхають палець або два в анус, щоб допомогти розтягнути вхід. Після того, як анус є більш відкритим пеніса може спробувати більш комфортно увійти". Ваш партнер повинен.
Доктор Росс має ще одне важливе зауваження: “Ваш партнер повинен завжди надягати презерватив. Поки ви не завагітніти через Анальний секс, ви все ще в небезпеці для інфекцій, що передаються статевим шляхом." Анальний секс має і інші побічні ефекти. Доктор Росс каже, що це відомо для “збільшення м'язів навколо ануса вільні і простягнув. З часом ця втрата може зробити це важко контролювати свої випорожнення. Анальний секс також може викликати сльози навколо ануса і посилити геморой". Всього-то треба тримати в голові!
Вона додала: “експерименти в ліжку це весело і приємним для більшості пар. Поки визручно і погоджуєтесь з сексуально нюансів, що я кажу, мають велике час! Спілкування і чесність-це ключ".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 18.06.2018, 23:35 | Повідомлення # 2 |
| Почав зустрічатися з дівчиною. Коли справа дійшла до сексу, спробували анал. Як вона сказала, до мене у неї не було анального сексу. Але коли я почав входити, вона вела себе спокійно, член плавно почав ковзати, і було досить широко. Після процесу вона сказала що у кожного по різному все відбувається, мовляв у неї пройшло безболісно.
|
|
| |