У шлюбі 3 роки. Дитині 2 роки. Дружина не хоче сексу зовсім.
|
|
Olenka | Дата: Субота, 02.07.2016, 10:58 | Повідомлення # 1 |
| У шлюбі 3 роки. Дитині 2 роки. Дружина не хоче сексу зовсім. Каже немає бажання. Що тільки не робив для неї ... А сексу немає. Дрочити, ізміняти чи розлучитися ось в чому питання ((((
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 03.09.2016, 07:40 | Повідомлення # 2 |
| Насправді, розповсюджена проблема. І нехуй тут піздеть типу - навіщо було одружуватися. До весілля всі баби Саші Грей, а після весілля наступає апатія, втрата бажання. Адже, якщо до весілля людина прикладає зусиль, щоб когось затягнути в ліжко, то після весілля це стає наче роботою. І поради типу - поговори з нею можете засунути до жопи, так як зазвичай уже такі розмови трапляються, але друга половина рідко до них прислуховується
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.03.2018, 11:12 | Повідомлення # 3 |
| Живу у шлюбі вже 3 роки. Але зараз у нас напряг з грошима. Щоб прокормити дружину і донечку - бабла не вистачає. І тут мій хороший друг (впливовий чиновник з бабками) предложив круту ідею - він буде пару разів на тиждень займатись сексом з дружиною, і за це платити хороші бабки. Ми з коханою погодились, і так вже пів року собі ні в чому не відмовляємо. Я ні каплі не ревную, бо знаю, що вона любить тільки мене, а з ним - чисто для грошей. Всі ці пів року взагалі ніде не працюю і не бачу в цьому сенсу, якщо і так шикарно живемо. Анонімно, а то моралофаги заклюють)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.03.2018, 11:14 | Повідомлення # 4 |
| Хочу поділитися з вами своєю історією. Я дівчина і у 19 маю сім'ю - прекрасну донечку, якій ось-ось виповниться місяць та чоловіка, який зовсім мене не поважає. Ось приміром однієї ночі у донечки були сильні коліки у животику і ми на переміну її носили. Так от, коли ж прийшла черга чоловіка він розпсихувався (те, що він повинен спати, а жінка бавити) і видав мені таке, що аж заділо за живе : " Як таким курвам Бог дітей дає?". Мене одне цікавить, як людина може так говорити про свою кровинку, про таке ще невинне маля??? Тепер думаю як бути далі, чи варто взагалі продовжувати з цією людиною спільне виховання дитини.?
|
|
| |