MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чоткі пози для сексу !
Чоткі пози для сексу !
OlenkaДата: Понеділок, 11.07.2016, 13:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Іноді здається, що знаючи багато різних сексуальних позицій - це ключ, щоб робити вас "гарний у ліжку", але в дійсності існує кілька перевірених та ефективних позицій.  Є навіть певні пози, які можуть образити вашого хлопця !   Коли ти в прекрасних стосунках, ви часто думаєте про ваші пози. Можливо, ви і ваш колишній хлопець дуже любить  собачий-стиль, але твій новий хлопець хоче бачити Вас попереду! Це особиста річ. Ключ у тому, щоб експериментувати і спілкуватися. Якщо поза заподіює вам біль, ви повинні бути в змозі сказати своєму партнерові. Ось деякі пози для сексу, які хлопці вважають, як найкращі!



Нелюбима: 69 "69-це круто, якщо обидва є ідеальними за висотою один для одного. Інакше приходиться сильно витягувати шию і просто незручно".
Улюблена: дівчина ноги на плечі
(Це фактично варіація місіонерської пози)


Коли Вона Лежить На Столі

найкращий: вона сидить або лежить на столі. Це найменш утомливо для мене, і моя дівчина кінчає найчастіше в цьому положенні від проникнення. Також, можна легко дістатися до її цицьок. і я можу просто нахилитися вперед, щоб поцілувати.


Пастушка Коханий Хлопець


Собача поза

  • Я бачу її обличчя
  • Мій розум, форма є оптимальною для потрапляння в правильних місцях в місіонерській
  • Обіймати можна в місіонерській продовжуючи тільки стегна
  • Що відмов у пастушка
  • Я можу бачити сам акт відбувається в пастушка
    Найменш вибране: собачка і зворотного пастушка. Причина:
  • Я не можу бачити її обличчя
  • Неоптимальні форми члена
  • У той час як DAT дупу чудово, його не били, побачивши її обличчя
  • Відчуває себе менш інтерактивним, так як якщо один з нас робить всю роботу"

    Місіонерська поза


    "місіонер, зі мною притиснувши її руки за голову, і підклавши подушку під спину. Це ставить мене в управління без насправді стискає її або обмеження її рухливості, і мені подобається відчуття цицьок будучи притиснутий до моїх грудей.


    Більшість хлопців не люблять зворотного пастушка

    Зворотний пастушка, здається, позиції більшість хлопців побоюються. Напрямок дівчина в протилежний шлях пенісі, тому його легко поранити його (це настрій псує точно!).



    Улюблені: Сидячи Обличчям Один До Одного
    "дівчина зверху а хлопець сидить. Говорити про глибокому проникненні в той же час поруч і бути близьким і управління".


    Хлопці Люблять Цей Гнучкий Хід

    "дівчина знизу, ноги відсунув убік її (якщо вона гнучка) і входив і виходив дуже повільно. Це лицем до лиця, ви можете отримати по-справжньому глибоко, дуже глибоко".Цей крок може бути болючим, якщо Ви не танцюрист-рівень гнучка, але хлопці впевнені, здається, люблю, як глибоко вони можуть проникнути в нього.
  •  
    OlenkaДата: Середа, 24.08.2016, 11:41 | Повідомлення # 2
    Повідомлень: 3285
    Займаюся сексом тільки в позі "дівчина зверху" тому що мені лінь рухатися в цей час. Нехай скаче, якщо хоче.
     
    OlenkaДата: Понеділок, 19.09.2016, 20:32 | Повідомлення # 3
    Повідомлень: 3285
    8 дивних поз для сексу які Ви ніколи не чули
    Ми всі чули про ванільні секс пози, як місіонерські так і раком, але це все звично. Є багато дивних сексуальних позицій ,про  які ніхто і ніколи не говорить. Ці пози не для слабкодухих. Якщо ти не акробат, більшість з них, ймовірно, заподіяти більше болю, ніж задоволення – не задоволення п'ятдесят відтінків сірого шляху. Все-таки це весело, щоб дізнатися нові речі і зберегти ваше сексуальне життя свіжим і непередбачуваним. Хто знає – можливо ви знайдете нову улюблену річ в ліжку, завдяки цьому списку!Якщо ви збираєтеся спробувати шалені секс позиції, я б рекомендував не поспішати і залишатися в гармонії з вашим партнером. Якщо один або обидва з вас починає відчувати себе некомфортно або не подобається, ви можете легко спілкуватися з ким-то ви довіряєте.


    Машинки
    Чесно кажучи, я навіть не знаю як цю позу можна здійснити. Якщо ви знайдете людину з дуже гнучкий і довгим пенісом, то дерзайте! Ви обоє повинні лягти на підлогу обличчям протилежних кінцях залу і назад один в одного, поки ваші дупи дотик. Потім він проникає і повільно засовувати у вас (поки він не напружуватися його член.)


    Викрили Орла
    Це ще одна позиція, яка буде працювати тільки якщо ти дуже гнучкий.  Ви можете почати з класичної позиції пастушка потім відкиньтеся назад поки в основному лежачи на спині. Якщо ви можете досягти цього без відчуваючи себе зовсім незатишно, ти у нас зірка!



    Особа
    Твоя дупа буде вся в особі вашого партнера в цій позиції. Сподіваюся, ти будеш гарним і чистим! Для досягнення цієї версії 69, вам напевно доведеться принаймні бути в змозі торкнутися пальцями ніг. Це хитке становище, де ви можете втратити рівновагу в будь-який момент, так що будьте обережні.


    Стрибок Жаби
    Щоб зробити цю позу, уяви, що ти жаба! Ribbet! Просто переконайтеся, що ваш напарник не занадто сильно штовхнув, і відправити тебе в ліжко. Я також трохи хвилювався з приводу випадково пукающих сидячи навпочіпки теж довго (але може це тільки мені). Якщо ви втомилися від регулярних раком і мають більшу гнучкість і витривалість, ви повинні дати йому спробувати!


    Золоті Ворота
    Сподіваюся, ти ходила сьогодні на йогу, тому що ця секс поза вимагає серйозної гнучкість. Ви можете подумати, що "69ing" був досить скандальний, але ця поза перевертає з ніг на голову (в буквальному сенсі). "Золоті Ворота" включає в себе обидва партнера одночасно виконувати оральний секс. Тримайте коліна на ліжку і вигнути спину, поки ви отримаєте вашу голову в області промежини вашого партнера. Якщо ви можете фізично виконати цю позу і насолоджуватися цим, ви повинні перемогти в якомусь секс-медаль.


    Ірландський Сад.
    Якщо Ви не дуже добре знаєте свого партнера, така поза доставить багато незручних моментів.



    Лотос
    Якщо ви велика йога людина, ви, напевно, пробували в позі лотоса в якийсь момент і знаю, що це займає багато гнучкості кульшового суглоба для досягнення. Там не багато ви можете зробити, як тільки ви отримаєте в цій секс-позиції (якщо взагалі це робити), і часто у хлопця ще міцніше стегна. Але, Агов, якщо ви витягнете його, це інтимний досвід.



    Монгольська Карлик
    У той час як найменування даної позиції не сексист, це ще комфортне поза. Ви ліг на вашій стороні і принесіть одне коліно до грудей, а особа сунеш обидві прямі ноги. Тому що Ви не будете дійсно бути в змозі рухатися до цієї позиції, Ви можете просто відпочити. Тепер, ви можете запитати себе: "а чому це називається монгольський карлик?" Я ПОНЯТТЯ НЕ МАЮ.
    Прикріплення: 9860254.jpg (23.0 Kb) · 7543964.jpg (18.8 Kb) · 8611114.jpg (22.6 Kb) · 7667228.jpg (22.0 Kb) · 7108875.jpg (25.2 Kb) · 0466758.jpg (23.0 Kb) · 1766231.jpg (21.4 Kb) · 3192121.jpg (27.1 Kb)
     
    OlenkaДата: Четвер, 20.10.2016, 20:12 | Повідомлення # 4
    Повідомлень: 3285
    Це незручне відчуття, коли мені подружка, якій 18 років, говорить, що в сексі достатньо одної (!) місіонерської (!!!) пози, а бабулька (85 років) говорить, що вона ідіотка)))
     
    OlenkaДата: Середа, 16.11.2016, 12:47 | Повідомлення # 5
    Повідомлень: 3285
    У нас з хлопцем своя система вибору пози. хто перший ляже на ліжко - той і знизу.
     
    OlenkaДата: Середа, 01.02.2017, 22:22 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 3285
    Про перший досвід пози "69" .Хлоп зверху, я - знизу. Як тільки він
    потягнувся до моєї вагіни, ланцюжок, що висить у нього на шиї став
    лоскотати мені жопу! Від сміху я затиснула хлопця між ніг, наді мною
    бовтаються яйця, жопі все так же лоскотно. Загалом, тепер тільки я
    зверху
    22
     
    OlenkaДата: Середа, 01.02.2017, 22:39 | Повідомлення # 7
    Повідомлень: 3285
    Я обожнюю свої цицьки. Я обожнюю жмакати свої цицьки. Я
    прокидаюся і лапаю цицьки, я сиджу на парі і лапаю себе за цицьки,
    я миюся в душі і лапаю цицьки, я засинаю і лапаю цицьки. Я люблю
    цицьки. Я хочу бути цицьками. Цицьки.
     
    OlenkaДата: Середа, 15.02.2017, 10:16 | Повідомлення # 8
    Повідомлень: 3285
    Подобається займатися секстом лежачи боком, лежиш отримуєш кайф і нічого не робиш) Але проблема в тому, що хлопцеві це може скоро набриднути. А я отримую максимальне задоволення тільки в цій позі, під цим кутом особливо круто.І не знаю в якій позі тепер отримати задоволення
     
    OlenkaДата: Понеділок, 20.03.2017, 19:58 | Повідомлення # 9
    Повідомлень: 3285
    Найкрутіший секс - це повільний секс, ззаду. Коли її вузенька пісечка щільно обхоплює твій член і ти повільно вводиш його якомога глибше, на всю довжину, прислухаючись до її тихих стогонів задоволення і одночасно легкого, глибокого болю.

    Тільки так вдається відчути , коли головка члена треться об оксамитові стіночки її піхви. Істинне володіння жінкою.

    А що стосується грубого довбання - кінчаю тільки від візуального сприйняття і спогадів про відчуття описане вище.
     
    OlenkaДата: Субота, 01.04.2017, 20:18 | Повідомлення # 10
    Повідомлень: 3285
    Обожнюю різко міняти темп в сексі можу швидко довбити її до 5 хвилин входячи і виходячи майже повністю, боже як я обожнюю її вираз обличчя коли вона кінчає, а її стогони це просто щось
    Обожнюю призупинятись коли вона кінчила а потім різко ПОВНІСТЮ своїм 18-см другом ввійти в неї і ось тобі DOUBLEKILL, вона в друге кінчила, каже хватить, я змучилась, але я не слухаю і знов продовжую, і ось вон знов кінчає, каже "хватить я посплю трошки і продовжимо" ледве чутним голосом, я їй даю лягти позручніше, роблю куні і ось вона зно завелась і вже залазить на мене, починає скакати на мені, потім я їй починаю допомагати дуже швидким темпом...оххх
    Хлопці! Задовільняйте своїх дівчат і будете самі задоволені і вони вам будуть старатись більше приємного робити!
    Всім пристрастного та приємного сексу!))
     
    OlenkaДата: Понеділок, 10.04.2017, 15:15 | Повідомлення # 11
    Повідомлень: 3285
     
    OlenkaДата: Понеділок, 29.05.2017, 09:12 | Повідомлення # 12
    Повідомлень: 3285
    Обожнювала секс з моїм колишнім. Іноді він робив дуже приємну річ: часто і швидко входив наполовину кілька разів, а потім раптом різко повністю, притискаючись до мене всім тілом, потім знову кілька разів наполовину і знову різко повністю. І так ще і ще. А в кінці входив до кінця і так завмирав.
     
    OlenochkaДата: Неділя, 24.09.2017, 11:29 | Повідомлення # 13
    Повідомлень: 4511
    Підбірка поз для сексу

    Прикріплення: 0132793.jpg (123.0 Kb)
     
    OlenochkaДата: Четвер, 19.04.2018, 08:52 | Повідомлення # 14
    Повідомлень: 4511
    Для тех кому в постели скучно.

    "Злой пират"- Кончаешь девушке в глаз, когда она встает, чтобы пойти в ванную и умыться, бьешь ей по ноге. Она начинает прыгать на одной ноге, держаться за обкончанный глаз и злобно ругаться.. . 

    Супермен 
    положите девушку на живот, кончите ей на плечи и накройте простыней. 
    сперма засохнет и, когда девушка пойдет утром в ванну, она будет напоминать супермена в накидке. 

    Спайдермен 
    кончите себе в руку. Затем сделайте движение рукой характерное для спайдермена стреляющего паутиной в сторону девушки. В идеале сперма должна улететь ей в лицо. 

    Горилла 
    подготовка: непосредственно перед сексом настригите волос с лобковой области и спрячьте их в маленький полиэтиленовый пакетик. 
    Процедура: Кончите девушке на лицо, незаметно достаньте заготовленные волосы, положите их на открытую ладонь и дуньте на них девушке в лицо. 
    Результат должен напомнить вам примата упомянутого выше 

    «Грязный Санчес» - Постановка, проверенная временем. Работаете сзади, в процессе вводите палец в её анус, вынимаете и проводите этим пальцем у себя под носом, оставляя тонкий коричневый след в виде усов. После этого вас будет можно называть Грязным Санчесом. 

    «Вырубить осла» - Порем девушку сзади догги-стайл, за секунду до того, как кончить, резко вынимаем член и вставляем ей в зад, а затем резко бьём её по затылку. Ощущения непередаваемые, но для правильного исполнения необходимо вырубить девушку по-настоящему, чтобы мышцы сфинктера сжались как можно сильнее. 

    «Жемчужное ожерелье» - Широко известный приём. При разбрызгивании спермы в области шей и плеч девушки получаются чудесные капельки, похожие на драгоценные камни ожерелья. 

    «Багровый гриб» - во время минета необходимо полностью вынимать член изо рта девушки и вновь заправлять его за щеку. При взгляде со стороны появляются стойкие ассоциации с багровым грибом. 

    «Перфоратор» - Вы сзади. Ускоряйте движения, голова девушки при этом должна ритмично биться об стену. Стена создаёт препятствие и позволяет углубить проникновение. Рекомендовано страдающим низкой чувствительностью пениса. 

    «Вуди Вудпекер» : Когда девушка облизывает ваши яйца, постукиваете её членом по лбу. 

    «Скачущий бычок» - Классика на все времена. Вы работаете в позе сзади, и когда она начинает получать реальное удовольствие, крепко хватаете её за грудь или бёдра и называете жирной, бесполезной тварью. Скорее всего, она начнёт вырываться. Ощущения будут сходными со скачкой на бешеном телёнке. 

    «Большой фонтан» - Сидя на её лице, начинаете яростно дрочить. Старайтесь сдерживаться как можно дольше, а в момент оргазма забрызгайте всё вокруг, особенно её грудь, живот и предметы интерьера. (Особенно хорошо, если вы у НЕЁ дома) . 

    «Нью-йоркская пицца» - каждый раз, будучи смертельно пьяным, начинаете оральные ласки у дамы между ног. Вас должно при этом безудержно вырвать. Удачи. 

    «Рыбий Глаз» - Неожиданно засовываете палец ей (если в тюрьме - ему) в анальное отверстие. Человек непременно обернётся и удивлённо посмотрит на вас одним глазом – мол, в чём дело? 

    «Рэй-Бан» : Положите свои яйца ей на глаза во время минета (вам для этого нужно сесть к её голове задом наперёд) . Вероятна невозможность исполнения в силу анатомии, но попытаться обязательно стоит.

    "Авария на снегоходе" - Тоже хит. Когда вы работаете сзади, а девушка опирается на все четыре конечности, резким движением подсеките ей руки, чтобы она упала лицом вперёд.
     
    OlenochkaДата: Вівторок, 12.06.2018, 16:34 | Повідомлення # 15
    Повідомлень: 4511
    Обожнюю, коли хлопець ставить мене раком і змушує плечі покласти на ліжко. Я в такій позі можу повернути голову і дивитися, як він мене ззаду трахає. Нереально завожуся від цього, краще пози не придумаєш!
     
    Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чоткі пози для сексу !
    • Сторінка 1 з 2
    • 1
    • 2
    • »
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом