MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому Корисно Займатися Сексом?
Чому Корисно Займатися Сексом?
OlenkaДата: Вівторок, 12.07.2016, 13:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Секс стимулює імунну систему
Головний біль не повинні перешкоджати нам для занять любов'ю, але навпаки! Дослідження показують, що сексуальне здоров'я та емоційне впливають на наше здоров'я і загальне самопочуття. Іншими словами, наш мозок безпосередньо впливає на нашу імунну систему. Люди, які регулярно займаються сексом, вони менше схильні до стресу, рідше страждають від депресії і мають набагато кращий гумор.

Займаючись сексом ви спалюєте калорії
абудьте про всіх дієтах і почніть частіше сексом зі своїм партнером. Всього півгодини сексу-це до 90 калорій менше. Може це не звучить вражаюче, але спасибі заняттях сексом 3 рази в тиждень, ви можете спалити до 5 кг протягом року. А це вже щось! За версією журналу Forbes займатися сексом 2 рази в тиждень-це спалювання протягом року суму, еквівалентну семи величезних порцій спагетті.

Секс діє як таблетка
Оргазм діє як потужний наркотик. Окситоцин, гормон, що виробляється організмом під час оргазму разом з endorfinami заспокоює і навіть повністю знищує біль. Секс знімає біль, набряки і знімає симптоми запалення суглобів, зменшує головні і менструальні.


Секс сповільнює старіння
Регулярний секс викликає вироблення організмом багато гормонів щастя, а також тестостерону. З віком рівень тестостерону падає. Саме тому секс є прекрасним ліками від "перебудувати" своїх testosteronowych запасів і, тим самим, розвиток м'язів, зміцнення кісток і знайти юнацького блиску на обличчі. Займаючись регулярний та частий секс також не набереш стільки, що ваші друзі, тому що тестостерон сприяє більш швидкому спалюванню жиру. За даними досліджень, люди, що займаються сексом в середньому 4 рази в тиждень, виглядають на 10 років молодше, ніж вони є насправді.

Секс-це відмінний депресії
Оргазм відмінно заспокоює і допомагає в засипанні – це відноситься як до мастурбації, як і секс з партнером. Під час сексу вивільняється серотонін, відсутність якої може викликати тривале зниження настрою, пригніченість, відсутність бажання до життя, повний занепад сил, відсутність апетиту і т. д. Ліками від депресії є відвідування у психолога, прийом різних таблеток, але і хороший секс.
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:44 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Секс у теплих шкарпетках: в чому його переваги.

Прийнято вважати, що оголений чоловік у шкарпетках, який готується до сексу, виглядає трохи безглуздо. Однак не поспішайте швидше знімати цей предмет гардероба, так як вчені з University of Groningen довели, що саме комфортна пара шкарпеток дозволяє частіше досягати оргазму. Особливо корисні шкарпетки для сексуального життя жінки, так як відомо, що представниці прекрасної статі відчувають оргазм рідше чоловіків.

Існує зв'язок між розширенням судин кінцівок відомим, як вазодилатація, і швидкістю занурення в сон. Шкарпетки дозволяють зігрівати ступні ніг, що розширює кровоносні судини. А це дає мозку сигнал про необхідність засипати. Однак теплі шкарпетки допомагають не тільки швидше заснути, але і частіше отримувати задоволення під час занять сексом, що й довели дослідники.

80% пар, що займаються сексом в шкарпетках, були здатні досягти оргазму в порівнянні з 50% тих, хто не носив шкарпетки, з'ясували вчені завдяки скануванню мозку. Справа в зігріваючому ефекті, який розширює судини і покращує кровопостачання не тільки ніг, а й усього тіла. Особливо це стосується кровопостачання геніталій, що вкрай необхідно чоловікам і жінкам для досягнення оргазму.
 
OlenkaДата: Понеділок, 20.02.2017, 10:09 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Чому ви думаєте що мужики хочуть більше сексу і еб * ти кого попало? Ми дівчата хочемо сексу кожну секунду, в будь-якій обстановці. Ми можемо трахатись цілий день, коли вам 5 хв вистачає. ми б теж користувалися хлопцями але не можна sad ми ж пристойні
 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.05.2018, 09:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Я заміжня три роки. З чоловіком в сексі наче все нормально. Але сталося так, що по пяні, я переспала з подругою. Тепер не знаю як бути, я хочу її піздец, навіть більше чим свого чоловіка. Чи варто мені з ним говорити про це? 
Не осуджуйте будь ласка.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому Корисно Займатися Сексом?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом