MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчата теж кінчають? Як кінчити дівчині
Дівчата теж кінчають? Як кінчити дівчині
OlenkaДата: Вівторок, 19.07.2016, 17:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дівчина, 20 років. Два роки веду регулярне статеве життя. Але я не можу зрозуміти, як це "кінчати". Всі там кажуть, секс-це круто, голову зносить. Але я не відчуваю нічого такого бомбезно. Так, мені дуже приємно, хочеться сексу, хлопця свого люблю, але так і не знаю чи кінчала я колись взагалі, або я просто дуже багато очікувала від сексу, може то "приємно" і є все, що можна отримати від сексу. Або я фригідна, але з іншого боку, я б взагалі нічого не відчувала. І на хлопця гнати не треба, все він там нормально робить, так що не в ньому справа
 
OlenkaДата: Вівторок, 19.07.2016, 17:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Во первых ее мышцы сожмут член на секунды и отпустят и так может повториться не один раз, в момент когда они сожмут член, она сама изогнется,может громко застонать, задергаться, сильнее руками обнять поцарапить спину, закрыть глаза и т.д. Можна же легко проверить парню самому действительно ли она получает оргазм и её удовлитворяешь и хорошо с партнером?!Просто проводишь подобною вещь если что то из этого заметишь, но останутся сомнения, то достань на секунду свой..., потрогай его рукой. Если заметишь что он обильно смочен влагой, то значит ты достиг своей цели по удовлетворению своей дамы, а если нет, то скорей всего она тебя пожалела и изобразила оргазм. То, что девушка кончает, можно понять следующим образом:
Обычно в момент окончания, они охают, ахают и тому подобное, а потом, когда уже кончили, затихают, а влагалище у них мокрое, в жидкости, напоминающей мужскую сперму только она у их идёт не такая густая как в мужчин, но и прозрачной.И не надо как многие путают и думают что это "Моча"!!!
 
knopaДата: Середа, 27.09.2017, 09:30 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
У мене є дві слабкості - пупок мого молодого чоловіка ... і ремені. Можу закінчити, застібаючи і розстібаючи ремінь на його штанях.
 
OlenochkaДата: Середа, 11.10.2017, 17:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Дівчина не може кінчити як пацан.

Дівчата під час сексу кічають, а не в кінці, як хлопці. а щоб дівчина кінчила, необхідно щоб її точка G
спровокувала оргазм. це досить легко. спочатку потрібно знайти цю точку,
в цьому може допомогти і сама дівчина, а потім різними пульсивними
рухами пальців(можна і під час сексу) і можна пенісом ласкати цю зону.
як краще стимулювати, може підказати сама партнерака, головне потрібно
бути уважним та ніжним, не спішити.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.10.2017, 09:58 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
А я ніколи не кінчала. Ні з коханим, ні сама. не возбуждаю сама себе, а з ним це схоже на тортури. Він може довго, у всіх позах, це так нестерпно. Приємно і нестерпно. Я просто не розумію, чому не можу. Рада, коли він кінчає, люблю мінет. А куні мене не збуджує. Мені сумно.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 30.03.2018, 14:54 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
Помітила, що швидко кінчаю під час сексу, коли одночасно сосу. Милий мій вловив цей секрет, тому щоразу трахаючи мене, засовує мені в рот свої пальчики)
 
OlenochkaДата: Четвер, 19.04.2018, 08:53 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4514
Обожнюю коли дівчина зверху кінчає швидше за мене. Ти ще сповнений сил, а вона вже починає збиватися хаотично з темпу, потім стискається і завмирає кілька разів. І ось ти обхоплює її попу, притискаючи до себе, і відчуваєш її пульсацію. Потім вона знічується, і можна ще трохи її помучати своїми рухами. А потім вона ще й буде почувати себе "в боргу". Легка домінація після оргазму партнера це прекрасно!
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчата теж кінчають? Як кінчити дівчині
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом