MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Речі, Які Ви Повинні Зробити, Перед Анальним Сексом
Речі, Які Ви Повинні Зробити, Перед Анальним Сексом
OlenkaДата: Неділя, 25.09.2016, 15:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Так багато говорять про Анальний секс – що це таке, боляче чи ні, як довго це триватиме, щоб звикнути до нього.



Хоча, для вас це може бути трохи табу, але ваше тіло насправді призначене, для насолоди від анального сексу! У вас є багато нервових закінчень навколо ануса, які можуть вам дати відчути сексуальне задоволення.

Ось деякі кроки, які ви повинні зробити до того, як пробувати анал в перший раз , щоб забезпечити кращий досвід:

Поговоріть Про Це З Вашим Партнером

Переконайтеся, що ви і ваш партнер на тій же думці, перш ніж перейти до Анального сексу. Потрібно це робити повільно, і ви повинні використовувати мастило і презерватив. Чесно говорячи про них, про те, як ти до цього ставишся?

Слідкуйте За Своїм Раціоном

Останнє, що ви хочете це напевне аварію під час акту (але... це абсолютно нормально, якщо це станеться). Щоб спробувати застерегтися від казусів, утримуйтеся від кави і гострої їжі. Ви також можете ухилятися від гострих продуктів, як горіхи і насіння.

Сходити В Туалет

Після цього, сходіть в душ або користуйтеся одноразовою серветкою. Відчуття чистоти-це один з ключів до того щоб бути розслабленою і спокійною під час анального сексу.

Використовуйте Клізму, Якщо Хочете

Вам не обов'язково робити цей крок, але деякі люди за допомогою клізми залишають свій розум в спокої і це змушує їх відчувати себе дуже підготовленими. Ви можете знайти прості лампи клізми в будь-якій аптеці. Заливаємо теплою (не гарячу) воду - не використовуйте нічого жорсткого, як оцет. Випустіть в пряму кишку і відразу ж сідайте на унітаз. Ви можете продовжувати цей процес, поки вода не стане чистою. В основному це очищає тебе і робить речі більш чистими

Поставте Рушник

Просто як бойскаут - завжди готовий! Поклавши рушник на вашу постільну білизну це допоможе запобігти псіхувань якщо щось піде не так. Знаючи, що воно там, допоможе полегшити процес.

Розслабтеся

Анус це ваш сфінктер. Він повинен бути розслабленим, перш ніж все станеться. Ваш партнер увійде в вас, якщо ви зможете розслабитися. Ви також можете мастурбувати, якщо хочете. Це може також допомогти вам бути в настрої, щоб спробувати його.

Змастити

Коли у вас є вагінальний секс, Вам не завжди потрібно використовувати мастило, тому що частина вашого тіла, як правило, пропонує його для вас. Однак, ваш анус не може намакати таким же чином, як ваша піхва це робить, Тому мастило безумовно, потрібно.

Не Займатися Одночасно Вагінальним Сексом


Коли ти почнеш займатися анальним сексом, Ви не можете повернутися відразу до вагінального тому, що ви будете приносити бактерії в цю чутливу зону. Упевніться, і тримайте всі свої іграшки, чистити і мийте себе, перш ніж рухатися далі.

Основна порада:

Ваш партнер може збудитися і почати занадто швидко рухатися. Ви безперечно повинні робити це повільно і поступово. Поговоріть про це з ним...

Ви коли-небудь займалися анальним сексом? Яким був ваш досвід? Дозвольте мені знати в коментарях нижче!
Прикріплення: 0423206.gif (698.6 Kb) · 2341920.jpg (28.3 Kb) · 9668572.jpg (31.5 Kb) · 9996129.jpg (24.5 Kb) · 9046400.jpg (8.1 Kb) · 5312925.jpg (22.4 Kb) · 9299584.jpg (34.1 Kb) · 9784047.jpg (12.1 Kb) · 8795068.jpg (24.7 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 22:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Піздец це коли мій знайомий єбав свою тьолку в сраку яка просила його це вже рік 
Коли витягнув хуй на ньому було кусок шкіри від помідора 
Пізда 
Дівчата не жріть перед анальним або робіть клізму а то може ще хуй з на шо лишиться
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 12:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Чому у всіх такі проблеми з АС ?! Не голодувала, клізму не робила. За допомогою смазки майже легко увійшов. І не обкакалась і член чистий був. Не збагну це у нас добре чи у вас погано ...
 
OlenkaДата: Пятниця, 16.12.2016, 19:46 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
а)Якщо ти боїшся болю значить ти не готова. Секс і біль повязані між собою. Відкинь страх в сторону і хай його місце займе передчуття очікуваної насолоди.
б) Щоб отримати задоволення потрібно хотіти його отримати. Коли ти про щось постійно думає, навязуєш собі - це збувається. Ти думаєш - ось зараз буде боляче - бац, і тобі боляче. 
в) Почитай в неті Підготовка до АС. Перед самим сексом звичайно гігєнічна процедура (в неті прочитаєш). Для самого АС виколистовуй лубрикант, і бажно купити саме для анального сексу. 
г) Організуй інтимну обстановку, ботилочку вина, нехай твій хлопець зробить розслаблюючий масаж, а далі ніжно і повільно пальцями і язиком підготовлює до проникнення в тебе члена. 
П.С. це все не важно, головне не навязувати собі що все буде не так. Це ж просто секс.



З свого досвіду хочу порадити,не треба боятися,то дуже класно.Та з першого разу навряд чи получиться.Спочатку хай хлопець добряче тебе возбудить ласками,щоб ти сама вже просила,щоб увійшов в тебе.Дуже добре змасти анальну дірочку та хай робить пальцем,як звикнеш,сядь на хлопця зверху.Так ти будеш сама відчувати,як член заходить.Перший раз трохи неприємно,та то пройде.Лише дуже добре змасти дірочку кремом.Буду рада,якщо допомогла своєю порадою.
Прикріплення: 9506178.jpg (18.1 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.01.2017, 22:37 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Одного разу з хлопцем на ранок після п'янки вирішили зайнятися аналом, і що ви думаєте, смазки не знайшлося, слини немає тому сушняк, а я як раз в цей день застудилася соплі ручьем..і тут мій коханий мовчки стиснув мій ніс і соплями вимазав свій член. Я звичайно ж чуть чуть в шоці ..
 
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 00:50 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Мій мч відмовився від анала зі мною, сказав, що йому мене шкода. Щоб перший раз запам'ятався лише приємними враженнями, потрібна мастило і підготовка, а без цього це боляче. Ось як так? Як можна відмовити, якщо дівчина сама просить? Я трохи в шоці, але приємно, що він думає про мене, шкодує
 
OlenkaДата: Четвер, 09.02.2017, 22:41 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Чоловік любить анальний секс і зрідка просить, а я не можу себе перебороти. Ну не можу! Це боляче, тягне, тисне, ще щось ... Загалом найнеприємніші відчуття. До тих пір, поки не захотілося поексперементувати і змінити позу. Тепер отримую приємні відчуття, чоловік теж у захваті smile
 
OlenkaДата: Четвер, 16.02.2017, 19:23 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Вирішили спробувати з хлопцем анальний секс з його ініціативи. Коли він засунув туди 2 пальця, я мало не кінчила, правда з членом було дуже боляче і мало приємно, погодилися кинути цю затію. А потім якось під час сексу знову захотілося, і про Боже, це був такий кааайф. Він спочатку боявся зробити мені боляче, входив повільно і наполовину, тоді я взяла його за попу і притягнула до себе. І це офігенно почуття, коли член різко входить по самі яйця. Тепер мене хлібом не годуй - в попу трахай. Мій чоловік каже, що багато анального сексу шкідливо, і тепер будемо тільки у свята. А я навіть коли дрочу, не можу кінчити, поки не представлю, як мене трахають в зад.
 
OlenkaДата: Субота, 01.04.2017, 20:34 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Пробували з хлопцем анальний секс. Все вийшло і я навіть якимось дивовижним чином отримала оргазм, але він здався нічим на тлі болю і дискомфорту. Наступного разу краще не стало. Я відчувала жахливий дискомфорт. Терпіла до останнього (не хотіла засмучувати коханого), але він зауважив, що щось не так і ми припинили. Моя реакція була дивною - я розплакалася! Не від болю, дискомфорту і т.п., а від того, що я не можу дати коханому те, чого він хоче. Закінчилося все благополучно, але анала у нас більше не було. 
Я до чого..обідно, що іноді одного бажання мало. Сподіваюся, що коли-небудь все-таки зможу задовольнити коханого.
 
OlenkaДата: Неділя, 09.04.2017, 10:16 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Мій хлопець ідіот! Умовляє мене на анал, я не проти, але цим ніколи не займалася. Я боюся, що буде боляче, хоч член у нього і не особливо великий. Кажу йому, що мене потрібно буде тільки підготувати, розслабити, спочатку один пальчик ввести, потім другий, а там і справа піде. На що він мені відповідає, що це все довго і йому ліньки! У підсумку задовольняємося звичайним сексом.
Колишній балував мене одним пальчиком в попку, але до самого анального сексу не дійшло, бо у нього взагалі дубіна в штанах була.
Вже подумую про те, щоб самій себе підготувати, дірочку трохи розтягнути. На що не підеш заради коханого
 
OlenkaДата: Вівторок, 11.04.2017, 11:11 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
З дівчиною зустрічалися три роки, секс шикарний, але от на анал не погоджувалася, лише пару спроб в нетверезому вигляді, з відчуттями ніхто так і не розібрався. одного разу справа дійшла до того, що я дозволив їй трахнути себе пальцями (масаж простати) , до слова вона давно робила замах, але я був протів.Но моя оборона рухнула і вона зробила свою справу, після зі словами "тепер твоя черга" вона сіла на мій член і ми зробили це. Саме головне їй сподобалося, і після цього з аналом ніяких проблем, практично кожен секс. це все до чого, головне психологічний бар'єр, коли вона зрозуміла, що я їй довіряю себе повністю-зробила те ж саме!
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.12.2017, 14:59 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Цитата
Я лишилась анальной девственности два месяца назад. Насмотрелась видео, подружки рассказывали, да и обычные потрахушки и отсосики уже надоели,
проелись...
Делала все сама, сначала пальцами, потом небольшим фаллоимитатором (4,5см в диаметре).
Подготовилась как следует, утром натощак выпила слабительное, пронесло меня
хорошенько пару раз, потом сделала себе клизму (2 литра теплой
кипяченной воды), промыла кишечник, села на два расставленых стула
ягодицами, проникла сначала одним пальцем, потом 2, затем тремя.
Ощущения сразу понравились, ни с чем не сравнить, особенно если водить
пальцами вокруг анального колечка, сказочно просто. Потом решила
засунуть в себя резиновый член, смазала его хорошенько кремом для рук,
вошел туго, но вошел! Потом уже попа видимо растянулась и игрушка
вынималась и залазила уже легко и с крайне приятными ощущениями. Это
можно назвать анальным оргазмом, который длится столько - сколько ты
можешь выдержать. Сама себе решаешь, а не как с вагинальным сексом.
Вообщем подсела я конкретно на это дело, каждые выходные делаю "это". Но
начиталась столько отзывов, мол геморрой вылезет, какашки буду ронять,
кишка будет выпадать розочкой, куча инфекций там... И я насторожилась...
Так ли это вообще? Есть чего бояться? Я же первый раз это делала голыми
руками, дома, тоесть никакой санитарии и т.д. Накручиваю себя, но и
прекращать не собираюсь, жду - недождусь выходных, чтобы окунуться в мир
анальных наслаждений и релаксации.
Заметила, что при анальной мастурбации отдыхает и тело и душа, это нечто божественное и ни с чем не сравнимое чувство.
Купила себе уже шарики и фаллоимитатор побольше и подлиннее
 
OlenochkaДата: Середа, 04.07.2018, 09:09 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
Анальний секс має негативний вплив на здоров'я? Які побічні дії такого задоволення? Хтось з таким стикався?

Геморой.Тріщини прямої кишки. Розрив анального сфінктера. Нетримання калу. Мимовільне газовипускання
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 12:00 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
Дівчата потрібна ваша порада, зустрічаюся з хлопцем 4-ий рік, хоче аналу, але уже пару раз пробували, спочатку як тільки вставляв було дуже боляче, а потім як дуже швидко це робив було таке відчуття ніби хочеться в туалет, хоча перед цим я ходила. Можливо так повинно бути, я не знаю. Прошу вашої поради, і адекватних коментарів..

Смазка, її повинно бути дуже багацько, ти повинна повністю розслабити м'язи "там",перебори себе
 
OlenochkaДата: Неділя, 02.09.2018, 22:12 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4514
Господи,що так тягне людей зануритися в гівно.!? Анілінгус,анальний секс.... Там як не мий,все одно в маленькій складочці може чекати сюрприз... Навіть клізма не завжди допомагає. Ну зробиш ти клізму, за годину-дві до сексу,а поки до діла дійде,з урахуванням прелюдій,може що і перетравитися вже,і ....хопа,нежданчик....фуууууу. А кунілінгус?! Добре ще,близькій людині,дружині, подрузі наприклад,але повії?! Адже тут презик не одягнеш,а там така живність може бути,починаючи від банальної молочниці. Ох і любить ризикувати наш народ...
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Речі, Які Ви Повинні Зробити, Перед Анальним Сексом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом