Секс в 11- 13 років нормально?
|
|
Olenka | Дата: Неділя, 30.10.2016, 18:39 | Повідомлення # 1 |
| ти думаєш якшо ти в 11-14 років вже "гатова" ти крута?? нєєєє. тебе для того мама родила сутки, шоб ти така сука виросла??? ти виросла не тоді, коли тобі паспорт видали, а коли тобі 22 роки (міn) ти самостійна, і живеш своїм життям)) твоя мала в 14 років ляльками гралася, а тато футбол ганяв))) твому майбутньому чоловіку шлюха не буде потрібна)))а якшо ти там думаєш, шо в тебе піздєц любов, і ти впевнена шо все взаємно і надовго, оспокойся то найобка!)))) вчися луче дитино
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 26.08.2018, 20:47 | Повідомлення # 2 |
| Це нормально мати секс в 14 років? Дуже важлива ваша думка
Якщо ти хлопець то мабуть так це класно пацани заценять а якщо ти дівчина то ващє отпад...про школу думай а не про секс в 14 років,я в такому віці ще ляльками гралась Знайома працює в лікарні, каже на тиждень по 2-3 таких 14-15 років, вагітні, все у них " ПО ЛЮБВИ" ,. І 70 процентів аборти роблять . Яке то в залу....у кохання??? Як там далеко до сформованої особистості, все на дитячих парах, інтернеті, і фільмах....
Цитата Але оскiльки в нашiй державi iде цiленаправлена полiтика на те щоб дiти ще з юних рокiв морально розкладалися, та були душевними уродами. За всi, дiйсно важливi аспекти в нашому життi, якi можуть нам дати нормальне майбутнэ, держава зробила ïх платними а отже менш доступними. Так само i речi якi б нам приносили задоволення - за них теж треба платити. От i виходить що всi iдуть по шляху найменшого супротиву. А що доступне - клуби, алкоголь, наркотики. Та посмоктати члена в машинi, ну може дадуть там пару рублiв - 200… 500... А ти i рада, побiжиш проп'эш, чи труси новi купиш. А толку? А користi? А точно дома ж дитина голодна сидить, яку ти i нагуляла в машинi. I яке твоэ майбутнэ? А твеï дитини, вона буде рости i бачити як ïï матiр маэ кому не лiнь за пару рублiв.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 03.02.2019, 11:58 | Повідомлення # 3 |
| Секс в 15 років, це норм? Я просто боюсь хлопцю давати, боюсь що він кине потім мене, але коли його бачу течу просто Нє, він того не пропонував, я сама думаю над цим
Цитата Почему все так спешат стать взрослыми?спать с кем то в 15 лет это по взрослому? Иди лучше что то почитай, чему то научись. А как вырастишь, делай что хочешь. Главное чтобы родителям стыдно не было. Хотя о чем я говорю, кому это нужно, господи.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.04.2019, 11:04 | Повідомлення # 4 |
| Статевий акт - це завжди є ризик на вагітність.Перш ніж займатися статевим актом,чи берети ви відповідальність стати батькам?Це є перша причина. Друга причина.Давай уявимо собі ситуацію,у тебе є хлопець,ти займаєшся з ним сексом ,і тут ви розтаєтися,або він тебе кидає ,або ти його.І все?Як в очі йому будеш дивитися,а як він друзям розкаже? Хлопцеві то все одно,вони думають де свою піпітку припхати, як кажуть зараз дівчата"поєбав і уєбав" ,Такщо добре подумай ,такі серйозні відносини слід мати з хлопцем ,яким зустрічаєшся не менше 2 років ,якому ти довіряєш,і якщо статевий акт захищений.Такщо,добре подумай,ніж робити дурниці,щоб потому не було проблем і сорому.
|
|
| |