Як це поза 69?
|
|
Olenka | Дата: Середа, 09.11.2016, 22:03 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець вже давно просить спробувати позу 69, але я просто не уявляю цього. Якщо я буду знизу то виходить, що його хуй буде мені по обличчю матилятись, а якщо він знизу то мені якось не хочеться сідати йому на обличчя. І шо робити не знаю
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 23.12.2016, 21:52 | Повідомлення # 2 |
| Трахаємося, значить, з чоловіком, все відмінно. Перейшли в позу 69. Я від надлишку почуттів вп'ялася нігтями в його мошонку. Все, сварка, спимо жопами один до одного.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:07 | Повідомлення # 3 |
| Коли роблю чоловікові мінет, спеціально сідаю йому на живіт, тобто попкою до його обличчя, і поки він лежить кайфує з закритими очима, поступово підтягую свою кицьку до його ротіка .. Ось так звичайний мінет плавно і ненав'язливо переходить в улюблену позу «69»)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 28.07.2018, 02:11 | Повідомлення # 4 |
| у короче, вирішили вчора з моїм хлопцем спробувати позу 69. Спочатку все окей було, все чудово. Він лиже мені кицьку, попу, а я в цей час смоктала йому. І тут я кінчаю йому в обличчя. Начебто все норм, кайфово. Ага блять не тут то було! Від насолоди у мене ноги затремтіли і я я їбанулась жопою прям йому в морду. Закінчилося це тим, що я зламала йому ніс своєю пиздой, а коліном зарядила в око. Тепер ось сидить з перевязиним носом і з фінгалом (((потрахались короче ((
|
|
| |