MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як Розслабитися, Під Час Сексу
Як Розслабитися, Під Час Сексу
OlenkaДата: Неділя, 04.12.2016, 21:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Привіт,
Мені потрібна допомога. Я не можу розслабитись під час сексу. Я напружуюсь перед проникненням та в кінцевому підсумку присутні почуття болю в області піхви із-за цього. Секс є не дуже приємним для мене, тому що напружена. Навіть під час мастурбації болить. Я виявила, що як випю трохи та почуття напідпитку то це допомагає мені розслабитися, але я не хочу пити кожен раз пити. Мені просто дуже потрібна допомога...




Почуття тривоги під час статевого акту є цілком нормальним. Роздягатися перед кимось, це щось особисте, та дозволяє тобі бути уразливою в цьому випадку. Я повністю згодна! Проте, коли ви нервуєте це робить секс неприємним, а якщо це відбувається кожен раз, ось тоді це стає проблемою. Ви, безумовно праві намагаючись з'ясувати, як це виправити без допомоги алкоголю. Ви заслуговуєте, насолоди під час сексу, не відчуваючи таких нервів , які заподіюють вам біль.

По-перше, потрібно з'ясувати, що змушує вас почувати себе такою наляканою. Ви соромитесь з приводу того , як  виглядаєте? Чи ваш партнер? Ви нервуєте через те що не маєте практики? Ти робиш щось що не влаштовує? Це не найвеселіша тема для роздумів, але з'ясувати, що саме змушує вас відчувати занепокоєння є першим кроком до її виправлення. Будь чесною сама з собою тут!

По-друге, вам потрібно знайти ще щось, що розслабляє вас, але  не алкоголь.
Що ще заспокоює? Спробуйте себе в спокійній обстановці. Вимкніть світло, включіть заспокійливу музику, якщо ви відчуваєте себе сором'язливою з приводу, власного вигляду, то будь не повністю голою (це звучить нерозумно, але може допомогти). Ви також можете спробувати більше прелюдією перш ніж розпочати акт. Це може розслабити вас, та допомогти  почувати себе краще, так що все не так болісно.


По-третє, ви повинні спробувати бути чесною з вашим партнером, якщо Ви не були. Не робіть вигляд, що все нормально, якщо це не так. Скажіть йому, що ви почуваєте себе не комфортно, він може допомогти почувати себе більш комфортно. Ви повинні розпочинати повільніше або робити щось по-іншому.

Наступного разу, коли ти знатимеш, що будеш займатися сексом, не пий. Знайди ще щось, що заспокоює тебе, і спробуй зробити це замість алкоголю. Коли вже збираєтеся зробити це, заплющ очі та думай про те, що розслабляє тебе. Придумай заспокійливу картину і повторюй її в голові весь час. Я знаю, це звучить нерозумно, але серйозно, розум може дійсно контролювати емоції і навіть фізичні відчуття. Ви повинні думати позитивно, навіть якщо переконуєш себе.

В кінці, я б порадила не поспішати, залишаючись з тим, хто змушує вас почувати себе комфортно, будь чесною з вашим партнером, і намагайся думати, що ти не хвилюєшся, навіть якщо то не так. Це не проблема, яка буде швидко виправлена, але це безперечно те,над чим ви повинні працювати.
Удачі!
Прикріплення: 4252588.png (236.2 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 23.12.2016, 21:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мій хлопець під час сексу пихкає як паровоз. Спочатку я не звертала на це уваги, але останнім часом це мене страшно дратує
 
OlenkaДата: Понеділок, 27.02.2017, 18:29 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
. Під час сексу не можу повністю розслабитися і піддатися потягу, відключити розум і скинути забобони і зовсім не стестнятись. Але не можу ... т.к не хочу поки вагітніти. Займаємося тільки з презервативом, але все одно думка про те, що він може злетіти або залишитися там, і хоч крапля потрапить в мене, і раптом з цієї краплі один дуже упертий сперматозоїд запліднить яйцеклітину, не покидає мене !! І напевно через цю фігню в моїй голові, я не знаю чи кінчала я хоч раз. Як цього позбутися я не знаю
 
OlenochkaДата: Четвер, 30.11.2017, 10:09 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Часто буває так, що хочеш зробити хлопцю сюрприз - нову білизну, чулочки... Чекаєш зустрічі, думаєш, що буде пристрасть сильнішою ніж завжди, відчуваєш себе більш сексуальною... А в результаті, коли настає день ікс, хлопцеві все подобається, але мені не вдається розслабитися, напевно через завелику напруженість моменту... не можу возбудитися як слід.. І виходить, що секс в звичайні дні набагато крутіший. Розумію, що це все мої таракани в голові, але розслабитися нормально не виходить.

Прикріплення: 8980304.jpg (10.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 22.07.2018, 11:46 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Подобається, коли мій чоловік не знімає з мене трусики, а просто відсуває в бік ..кайф
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як Розслабитися, Під Час Сексу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом