MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Хлопець Швидко Кінчає - Як Продовжити Секс (Як Змусити Свого Хлопця Триматися Довше Під Час Сексу)
Хлопець Швидко Кінчає - Як Продовжити Секс
OlenkaДата: Середа, 07.12.2016, 23:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Отже, мені соромно але моє сексуальна життя дуже погане. Не через мене, а тому що мій хлопець буквально не може триматися довше двох хвилин. У середньому, проходить напевно, півтори хвилини, перш ніж він кінчає. Каже, що це тому що він відчуває велике задоволення, і він дуже чутливий, але ми пробували рухатися повільно та зупинятися, коли він відчуває, що доходить піку, але це нічого не змінює. Це дійсно дратує, він звісно ставиться до цього,  не дуже серйозно, але для мене це важливо. Хочу будь-які поради про те, як змусити його триматися довше під час сексу?



Я не виню тебе за те, що ти цим засмучена! Секс повинен бути приємним для обох партнерів, і якщо ти не відчуваєш до кінця насолоди, то обов'язково потрібно щось робити, аби змінити це. Передчасне сім'явиверження - це досить поширена проблема у хлопців особливо для секс-новачків. Я не знаю, як давно ви зустрічаєтеся, та коли він вперше почав займатися сексом, але це часто займає багато часу та потребує практики щоб навчитися контролювати такі речі.

Трохи неприємно, що ваш хлопець, нічого з цього не робить, але можливо це дійсно є причиною цього. Може він відчуває себе ніяково чи соромиться того що кінчає так швидко, і замість того, щоб протистояти цим почуттям, він кидає їх в сторону і намагається переконати себе, що це нормально. Це може звучати нерозумно, але хлопці докладають чимало зусиль щоб бути на висоті. Звичайно, він може бути егоїстичним в ліжку, але ее – ви ж його знаєте краще, тому вам доведеться з'ясувати, що відбувається.
Є речі, які ви можете зробити, щоб вирішити цю проблему, ось кілька варіантів:

1. Дрочити в той же день. Це може видатися божевільним, щоб сказати своєму хлопцеві мастурбувати не бачачи вас, але це дуже  може допомогти. Насправді, багато хлопців так роблять,коли хочуть вразити когось в ліжку. Більшість чоловіків потребують кілька годин між сеансами, перш ніж вони знову зможуть кінчати. Змусь його зробити це кілька годин, перш ніж приїде – але не надто рано, тому що він не зможе займатися сексом, але не занадто пізно.

2. Спробуйте більше ласк. Якщо Ви не заграєте, перед сексом. Спробуй змусити його бути близьким до точки евакуляції, роблячи щось ще, наприклад мастурбація чи оральний секс, а потім зупинитись та попросити його зробити щось інше, щоб ви відпочили протягом декількох хвилин, перш ніж почати займатися сексом. Зупинка прямо перед евакуляцією може допомогти. 

3. Зміна позиції. Одне загальне правило для цієї проблеми-змінити позицію, коли він відчуває, що збирається кінчити. В цьому випадку, здається що це все так швидко, що ви не встигнете це зробити, але спробувати в будь-якому випадку треба!.

4. Стисніть його пеніса. стискаючи його члена рукою або пеніс, зупиняє його від евакуляції: “думайте що це шланг, згинайте навпіл, щоб зупинити потік води.

5. Зупинися на секунду. Якщо він відчуває, що збирається закінчити, призупиніться. Буквально перестаньте займатися сексом, а потім поверніться до процесу, коли він відчує трохи більше контролю, через хвилину чи дві. Можливо, вам доведеться спробувати це кілька разів і практикуючи, щоб досягти результату.

Зрештою, я просто хочу сказати : твій хлопець, напевно почуває себе жахливо з цього приводу, навіть якщо він цього не показує. Якщо він відчуває занадто великий тиск, він не буде в змозі щось змінити. Секс має більше зв'язків між розумом та тілом, ніж багато хто з нас думає. Твій хлопець повинен пройти через це, але боятися не варто. Постарайтеся зрозуміти який спосіб підходить вам, щоб насолоджуватися. Удачі!
Прикріплення: 4430675.gif (428.3 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Прикріплення: 8326207.jpg (44.8 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 02:50 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Поговори з ним.
 
OlenkaДата: Середа, 29.03.2017, 09:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Дуже залежить від того як давно був секс, а ще з ким ти, є жінки з шаленою сексуальною енергетикою, з ними перезарядка швидка) я б сказав навіть автоматична
 
OlenkaДата: Вівторок, 30.05.2017, 09:24 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Згадую я свого колишнього хлопця і розумію: який нудний був секс. Тому що він ну дуууже довго не кінчав через низьку чутливості, хоча і возбуждала досить-таки сильно. Міг трахати до півтори години без всяких прелюдій. Я постійно думала про те, щоб він швидше кінчив, але секс закінчувався на тому, що я ставала сухою.
Зате у нинішнього хлопця з цим все нормально, без прелюдій хвилин 15, волога з мене біжить просто відрами. І мені це подобається набагато більше.
Так що, хлопці, не комплексуйте, якщо швидко кінчаєте, головне це зробити яскраво
 
OlenochkaДата: Середа, 11.10.2017, 17:19 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
Причин передчасної еякуляції відносяться: Низька частота статевих актів що призводить до надмірного
сексуального "заряду" і підвищенню сексуальної збудливості. Це може зустрічатися у молодих чоловіків при перших сексуальних контактах, при тривалій відсутності партнера або відстроченню статевого акту через хвороби. Тривога і страх під час статевого акту, пов'язані або із зовнішніми чинниками, або із
занепокоєнням через можливого незадоволення жінки і проблем взаємовідносини з нею і т.д. І взагалі сексом почастіше треба займатись))
 
OlenochkaДата: Пятниця, 27.10.2017, 10:11 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4514
Цитата
У мене якась проблема зі сприйняттям, чи що. Займаюся сексом з дівчиною, все ніби добре. Але як тільки вона починає стогнати або кінчати, мій рівень збудження дуже підвищується і я теж хочу кінчити.


Все у тебе впорядку, я б навіть сказав- чудово!) Нема ніяких проблем. Вся справа в твоїй голові(мозок) - хороший секс починається звідти!
Ти не просто трахаєш її як резінову бабу "вперед- назад" , а ще й переживаєш якісь емоції зі своїм партнером(передаєте одне одному) коли твій член в ній. 
Я вважаю ваш секс не є скучним і банальним , тому ТоБі залишається тільки радіти і головне насолОджуватися ним поки є така можливість
п.с. відтягуй момент, не кінчайпоринь в цю насолоду!!
п.с.2. вчасно витягуйщоб проблем не було
 
OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2017, 11:06 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4514
Якщо ти не будеш дрочити, ти не будеш швидко кінчати))



нема постійної дівчини - нема постійного стабільного сексу. Менше сексу - швидше закінчується секс.
Прикріплення: 9878401.jpg (48.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 18.05.2018, 09:14 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4514
Чому коли я займаюся сексом із своєю коханою дівчиною,ще навіть не встигаючи їй запхати без презерватива дуже швидко відчуваю що вже кінчаю....як це можна запобігти? Чому саме я не встигнувши запхати вже таке враження що вже все,хоча до того був один раз секс і такого небуло? Що порадити робити,?Як можна цьому запобігти... ?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 12:10 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4514
Будь-ласка анонімно! Займалась сексом з красивим накачаним хлопцем а він уже за 2 хвилини кончив. Я даже нічого і невідчула. А він був задоволений! Я після цього до нього навіть непідходжу! Як так можна незадовільнити дівчину з таким розміром члена! Фігня не мужик подумав тільки про себе!
 
OlenochkaДата: Субота, 18.08.2018, 11:15 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
Презики купуй з анестетиком , або випий пляшку пива, чи по келиху червоного вина і буде вам щастя. Або і те і те разом,я про резину і келих вина а не про вино і пиво!! Тільки дурна дівчина буде з того робити трагедію, не переймайся, ще є язик та пальці.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 02.10.2018, 18:08 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Мій хлопець швидко кінчає в сексі. Каже що я сильно вузька там. Це звичайно приємно що я так завожу свого чоловіка що він за 5 хвилин кінчає, але ж блять не 5 років підряд. Розмови не допомагають, в нього відповідь одна, що то фізіологія така. Ніяких перспектив на те що щось зміниться немає. 
Зраджувати не буду і не хочу. 
Дівчата, а як би ви зробили на моєму місці? 
Як людина він чудовий, але в сексі такий егоїст що до сліз.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 09.10.2018, 08:38 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
По перше- келих вина дівчині а собі два, по друге гума з анестетиком, по третє хай спробує тебе якось відволікати- дряпати, кусати, може ляпаса я хз що ще можна вигадати, можеш про щось інше думати, раджу спочатку дівчину задовільнити - пальці та язик ніхто не відміняв . Ще можна до лікаря я тільки хз до котрого.і не треба соромитись. А на дівчат що не розуміють що то організм такий не зважай.
 
OlenochkaДата: Субота, 10.11.2018, 22:41 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
З часом пройде,а зараз презервативи Контекст"LОNQ LАVе"і година гарантована,і дівчина скоріше кінчатиме,там смаска спеціальна
 
OlenochkaДата: Субота, 05.01.2019, 07:47 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4514
Contex long love, з часом буде краще
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Хлопець Швидко Кінчає - Як Продовжити Секс (Як Змусити Свого Хлопця Триматися Довше Під Час Сексу)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом