MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Відсутність оргазму у дівчини.
Відсутність оргазму у дівчини.
OlenkaДата: Неділя, 01.01.2017, 01:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Цілком зрозумілим є бажання деяких жінок, що нездатні до оргазму, створити іллюзію. Вони хочуть таким чином доставити максимум задоволення коханому чоловіку (для багатьох чоловіків найбільше задоволення - довести жінку в ліжку до оргазму).

Наслідуючи своїх більш щасливих подруг, “імітаторки” кричать, стогнуть, палко обіймають партнерів і більшість чоловіків вірять цій виставі і вважають що мають цілком успішне статтєве життя.

Але є цілий арсенал маленьких хитрощів за допомогою яких можна з’ясувати чи не імітує ваша кохана оргазм.


Всі ці хитрощі спираються на знання жіночої інтимної фізіології:

оргазм майже завжди проявляється однаково
після оргазму проходить сексуальне бажання
зникає ерекція соска
клітор втрачає чутливість або дотик до нього вже малоприємний
все тіло має бути розслабленим
Але ці правила справджуються не для кожної жінки - інколи жіноча фізіологія може бути непередбачуваною.


Крім того, хто взагалі вирішив, що доводячи жінку до оргазму чоловік автоматично робить її щасливою, а ті жінки які не мають оргазму обов’язково будуть нещасними і хворітимуть? Багато жінок чудово живуть без оргазму і отримують задоволення від самої близькості до коханого.

Стосовно шкідливості відсутності оргазму, то його причиною є не сама відсутність оргазму як така, а незадоволеність - саме вона веде до появи запалювальних процесів статевих органів та інших негараздів.


Тому не треба гнатися за оргазмом.

Але все ж таки перед тим как остаточно проголосити вашу партнерку “фригідною” спробуйте поекспериментувати з прелюдією, тривалістю акту, додатковими стимуляторами. Якщо і після цього не з’явиться справжній оргазм, то не переймайся і просто радій з того що твоя подруга - чудова актриса.
Прикріплення: 2156433.jpg (19.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 13.09.2017, 20:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Це нормальне явище, 30% жінок не відчувають оргазму. Тим більше якщо секс не регулярний.
Оргазм не відчуєш, якщо для нього нема енергії.
Потрібно концентрувати свою увагу на відчуттях при стимуляції статевих органів,а не на своїх думках.

Переживання, негативні емоції, комплекси, самоконтроль, скованість, а також надто велике бажання відчути оргазм - це все в мінус.

Прикріплення: 0219976.jpg (17.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 08.08.2018, 10:03 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Знайшов підхід до дівчини, яка не відчувала оргазму від чужих рук, фалічних органів і так далі (при наявності деякої кількості партнерів). Всім напевно відомо, що лише 20% дівчат відчувають вагінальний оргазм, на противагу якому існує кліторальний, який дівчина досягти може і сама (звідси і з'являються всякі історії на подобу: Перепробувала купу хлопців, ні з одним не можу кінчити.) 
Так от ми з моєю улюбленою знайшли вихід. Наверняка кожен з вас чув що таке точка G, так от стимулюючи ту саму точку двома пальцями, а саме вставивши пару пальців у вагіну і "натираючи" верхню стінку, поєднуючи це зі стимулюванням клітора язиком, у нас вийшло вперше отримати задоволення вдвох
 
OlenochkaДата: Пятниця, 28.09.2018, 09:57 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Коли повідомляю молодим людям про те, що не можу отримати оргазм деколи відчуваю себе пікап-майстром) Відразу "Виклик прийнятий", "зі мною буде інакше", "я над цим попрацюю". І намагаються щораз як в останній. Шкода що толку від цього мало :(
 
OlenochkaДата: Субота, 22.12.2018, 22:39 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Спробуй зайнятися з нею сексом не на ліжку\за довго до того ведучи підготовку, а на підлозі\ прямо в коридорі\ванні\кріслі\столі, типу тебе раптово охопив напад пристрасті і ти не можеш себе утримати і йти до ліжка (а краще щоб так воно і було smile ). Козирі тут несподіванка, твоя нестримна пристрасть і новизна обстановки. Мені рально пару раз допомогло в аналогчиной ситуації.
 
OlenochkaДата: Субота, 26.01.2019, 23:04 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Місяць тому позбулася невинності зі своїм хлопцем. До цих пір не отримую оргазму. Чому так?
Розслабся, ти думаєш оргазм у всіх і відразу. До цього потрібно йти разом з партнером,якщо не виходить відразу. Проблема лише в твоїй голові. Розслабся повністю, і не думай ніпрощо. Ти повинна повністю віддаватися пристрасті.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 07.06.2019, 08:37 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
2 місяці зустрічаюсь з хлопцем,все було нормально.А вчора під час сексу, він себе поводив дуже дивно,був жорстокий,весь час обзивав мене сучкою,клацав членом мені по попі.Яка може бути причина?

Бо йому надоїв "ванільний" секс, можливо, ти "скучна" у ліжку(без образ)
Дивуй свого хлопця, будь розкутішою у ліжку
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.06.2019, 08:58 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Траплялися 3 дівчини. Одна сказала ще перед сексом, що кінчає тільки від куні і ніколи ще вагінально. Друга зізналася вже після, що відчуває оргазм тільки коли сама себе пестить і сильно переживала з цього приводу.Третя взагалі дивна якась була, немогла однозначно сказати відчувала вона коли-небудь оргазм чи ні. Якщо так все і залишиться, і тобі не в кайф бачити, що вона не кінчає, ну знайди ту, що буде кінчати.
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.06.2019, 09:05 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Дівчина може кінчити за 1-2 хвилину після проникнення. Може кінчати, як тільки вставив. У жінок оргазм настає від фізичного впливу, але головну роль відіграє психологія. Що важливо для жіночого оргазму:

Для вагінального:

1. Довіра - якщо є достатній рівень довіри, то дівчина розслабляється в сексі. Для створення такого в ліжку досить поспілкуватися з нею на тему сексу, що кому подобається. Як подобається, послухати її. Прийняти її зауваження.

2. Домінантність (мій особистий досвід) - при сексі в дівчині прокидається первородні інстинкти, і вона починає діяти як тварина. Якщо вона відчуває, що чоловік, як самець володіє, вона починає відчувати задоволення, тому що природний інстинкт їй каже: "я належу йому як річ зараз."

3. Відчуття свого тіла-сюди відноститься спорт (м'язи при спорті активуються і дівчина відчуває себе краще), Краще відмовитися від алкоголю, сигарет, для того, щоб оргазм з'явився і був яскравий як сонце.

Для кліторального:

4. Маструбація-дівчата часто мені говорили, що перший раз у них був з рукою або з душем. Спробуй з нею поспілкуватися на цей рахунок.

Біль при глибокому проникненні дівчина може відчувати від того, що не відчуває тіло, не може розслабляти потрібні м'язи. Член може сильно впиратися в матку, тому і боляче. Біль проходить з сильним збудженням. Ендорфін в крові не дає відчувати її.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 21.06.2019, 22:19 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Цитата
Великий член то сила! Коли його товщина, як твоє зап'ястя, коли навіть в гланди не проходить, коли тебе трахає і перші поштовхи наче вперше там, допоки багато смазки не виділиться, ти відчуваєш просто на розрив свою плоть - це не реальний кайф! Він одного вигляду тієї могутності, просто млієш.
Так що чим би там себе не тішили, що розмір не головне, а він таки головне!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.11.2019, 11:55 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
Цитата
Перша моя партнерка була суха як вобла і всі наступні дівчата такі, що аж ребра стричать. Але одного разу так склалось, що переспав з пишкою. Вона була просто богинею в ліжку, сама все робила, я тільки лежав і насолоджувався. Через місяць одружились з нею. Тепер і разу не дивлюсь на худих і не розумію, як вони могли мене збуджувати.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Відсутність оргазму у дівчини.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом