MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Ти потрібна йому тільки для сексу.
Ти потрібна йому тільки для сексу.
OlenkaДата: Середа, 12.04.2017, 09:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ви йому потрібні тільки для сексу?Наталя, 15 років: Я з хлопцем вже рік, ми вчимося в одному класі. Останнім часом все частіше говорить зі мною про "секс". Я незаймана, він також незайманий. Я не готова до цього, а він все більше кожен раз пропонує мені, щоб я з ним переспала. Я боюся, що він може виявитися мерзотником... Як я можу дізнатися, що йому потрібен тільки секс?



Ситуація, в якій один із партнерів у стосунках, ще не готовий до початку статевого життя, не відноситься до рідкісних. Набагато частіше трапляється, що саме молоді чоловіки чинять тиск на своїх дівчат. Вплив на це може мати кілька факторів, у тому числі велику кількість тестостерону – чоловічого статевого гормону, що перебуває в тілі під час дозрівання хлопчиків, бажання задовольнити сильний статевий потяг або бажання бути як всі.

Незалежно, від того які причини такої ситуації, людина яка ще не готова на секс, не повинна піддаватися тиску чи словам свого партнера. До початку статевого життя потрібна не тільки фізична зрілість, але і психічна. Якщо ми не відчуваємо себе готові на секс, треба обов'язково про це сказати.
Ситуація аналогічна у разі, коли цей "перший раз" вже позаду, а з якоїсь причини ми не хочемо починати спільне життя з нинішнім партнером.


Йому не все одно на мене або тільки на сексі?

Від нашого партнера ми маємо право вимагати розуміння та поваги стосовно нашого рішення. Коли, незважаючи на відмову, партнер як і раніше наполягає на початок статевого життя, ми повинні замислитися над сенсом стосунків, а також намірами і почуттями "нашої половинки".

Як перевірити що хлопець хоче тільки секс? Це дуже просто – чесно скажіть йому про те, що ти не готова на початок статевого життя. Якщо він любить Тебе справжньою любов'ю,то поважатиме твоє рішення. А якщо ти була для нього лише потенційним об'єктом для задоволення статевого потягу, швидше за все піде або буде як і раніше намагатися вплинути на рішення. Треба тоді серйозно задуматися над тим, чи варто бути з такою людиною і чи не найкращим варіантом буде розставання і знайти в майбутньому партнера, який поважатиме і кохатиме справжніми почуттями.
Прикріплення: 2105292.jpg (213.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 22.06.2019, 11:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Я тобі потрібна тільки для сексу?

Мені з тобою цікаво спілкуватися ще.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Ти потрібна йому тільки для сексу.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом