Olenochka | Дата: Середа, 28.06.2017, 17:51 | Повідомлення # 1 |
| У мене з дівчиною практично немає сексу, а коли я пристаю до неї то це завжди невчасно або вона починає шукати оправдання тому, чому у нас не буде інтим. Вона мене любить і я це знаю, проте вся ця ситуація доходить до точки кипіння і у мене з'являються сумніви щодо нас як пари... Та й сексом я невдоволений... А ще ми маємо почати разом жити! Чи є сенс у цьому!?
Було би бажання то можна і на дереві! А так лиши те діло, вона як вийобувалась так і далі буде вийобуватись, а уяви що ви одружились? і маєте вже дитину, сексу у вас як не було так і не буде, а зрадиш, або підеш на ліво, зруйнуєш сім"ю, і дитина буде рости без батьків, так що ....
Ви ж маєте разом уже жити. Навіть не думай її кидати! Одружись на ній. Ця дівчина за серйозні стосунки. Після свідоцтва про шлюб буде секс. Потерпи ще пару років. Довіряй їй. Вона ж тебе любить. Сам так кажеш.
про які стосунки може йти мова там де немає нормального здорового сексу?! ну будете ви жити разом і що далі? жити з одною а трахатись з іншою?? розходитись вам треба поки не дійшло до сварки
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.03.2019, 00:12 | Повідомлення # 2 |
| Розумієш, яка штука, якби вона тебе ЛЮБИЛА, то, не дивлячись на твої заєби, вона була б з тобою. Але оскільки вона зустрічається, спить, смокче, в дупу і між грудей дає іншому, то тебе вона вже не любить. Все просто.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.05.2020, 10:56 | Повідомлення # 3 |
| Полгода назад одногруппник предложил встречаться. Я отказалась, потому что совсем его не знала, в моем представлении люди сперва узнают друг друга и сдруживаются, а потом уже могут возникнуть романтические чувства. Мы стали просто общаться, ходили вместе на занятия, он присоединился к моему хобби, мы довольно много времени проводили вместе, даже съездили на каникулах в другой город. Меньше недели назад начали встречаться, мне казалось, я уже знаю его, и он начал мне нравиться. Я его сразу предупредила, что в ближайшее время никакого секса не будет - я девственница, это мои первые отношения, я все еще не уверена, не доверяю полностью и не чувствую себя готовой. Вчера сидели у меня, смотрели кино, и он все время приставал, лез под одежду, трогал, хотя я была против. В итоге он раздел меня, трогал пальцами, потом сделал куни, мне пришлось ему подрочить. Чувствую себя несчастной и грязной, плачу, мне неприятно. Я не готова к такому. Он сказал, что и так полгода ждал, и вообще, мне же понравилось (физически), и я не так настойчиво его отталкивала, как нужно. Мне даже поговорить не с кем, да и все равно только посмеются.
|
|
| |