MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » У мене з дівчиною практично немає сексу, а коли я пристаю до
У мене з дівчиною практично немає сексу, а коли я пристаю до
OlenochkaДата: Середа, 28.06.2017, 17:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
У мене з дівчиною практично немає сексу, а коли я пристаю до неї то це завжди невчасно або вона починає шукати оправдання тому, чому у нас не буде інтим. Вона мене любить і я це знаю, проте вся ця ситуація доходить до точки кипіння і у мене з'являються сумніви щодо нас як пари... Та й сексом я невдоволений... А ще ми маємо почати разом жити! Чи є сенс у цьому!?

Було би бажання то можна і на дереві!
А так лиши те діло, вона як вийобувалась так і далі буде вийобуватись, а уяви що ви одружились? і маєте вже дитину, сексу у вас як не було так і не буде, а зрадиш, або підеш на ліво, зруйнуєш сім"ю, і дитина буде рости без батьків, так що ....

Ви ж маєте разом уже жити. Навіть не думай її кидати! Одружись на ній. Ця дівчина за серйозні стосунки. Після свідоцтва про шлюб буде секс. Потерпи ще пару років. Довіряй їй. Вона ж тебе любить. Сам так кажеш.

про які стосунки може йти мова там де немає нормального здорового сексу?! ну будете ви жити разом і що далі? жити з одною а трахатись з іншою?? розходитись вам треба поки не дійшло до сварки
Прикріплення: 5652422.jpg (39.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.03.2019, 00:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Розумієш, яка штука, якби вона тебе ЛЮБИЛА, то, не дивлячись на твої заєби, вона була б з тобою. Але оскільки вона зустрічається, спить, смокче, в дупу і між грудей дає іншому, то тебе вона вже не любить. Все просто.
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.05.2020, 10:56 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Полгода назад одногруппник предложил встречаться. Я отказалась, потому что совсем его не знала, в моем представлении люди сперва узнают друг друга и сдруживаются, а потом уже могут возникнуть романтические чувства.
Мы стали просто общаться, ходили вместе на занятия, он присоединился к моему хобби, мы довольно много времени проводили вместе, даже съездили на каникулах в другой город. Меньше недели назад начали встречаться, мне казалось, я уже знаю его, и он начал мне нравиться. Я его сразу предупредила, что в ближайшее время никакого секса не будет - я девственница, это мои первые отношения, я все еще не уверена, не доверяю полностью и не чувствую себя готовой.
Вчера сидели у меня, смотрели кино, и он все время приставал, лез под одежду, трогал, хотя я была против. В итоге он раздел меня, трогал пальцами, потом сделал куни, мне пришлось ему подрочить. Чувствую себя несчастной и грязной, плачу, мне неприятно. Я не готова к такому. Он сказал, что и так полгода ждал, и вообще, мне же понравилось (физически), и я не так настойчиво его отталкивала, как нужно. Мне даже поговорить не с кем, да и все равно только посмеются.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » У мене з дівчиною практично немає сексу, а коли я пристаю до
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом