MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Перегляд порно - це зрада? (Зрада - це фіксоване поняття, яке має меж)
Перегляд порно - це зрада?
OlenochkaДата: Субота, 26.08.2017, 23:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Нам на лекції з сімейної психології розповідали досить хороший приклад з реального життя.
До психолога прийшов клієнт - чоловік, який перебуває у щасливому шлюбі. Він дійсно переконав, що шалено любить свою дружину, і у них чудові стосунки. АЛЕ. У клієнта на роботі є досить симпатична і мила співробітниця, з якою йому приємно спілкуватися. Він любить запросити її на чашечку кави, за якої вони мирно розмовляють на різні теми. Тут немає ні напруженої пристрасті, ні якихось таємних бажань. Виключно задоволення від такого проведення часу.




Власне, проблема, з якою звернувся даний чоловік - це невизначене почуття провини. Чоловік ні в якому разі не хоче зраджувати своїй коханій людині, робити неприємно. Але сам не може визначити, чи бесіди з співробітницею руйнують шлюб.


На що йому відповів психолог: "Зрада - не фіксоване поняття, яке має межі. Тільки удвох можна поставити ці обмеження на власні стосунки, обговоривши свої точки зору. Тому, правильним виходом з цієї ситуації буде розказати своїй дружині, щоб вона дала оцінку його діям, сказавши чи це для неї неприйнятне / чи є зрадою,"

Короче, якщо хочеш дивитись порно, не зраджуючи своїм партнерам, запитайте у них дозвіл.
Прикріплення: 1743888.png (204.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 27.08.2017, 13:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
А що у партнерів є право дозволяти нам щось чи забороняти? В дитинстві нам щось забороняють батьки, потім партнери, а коли настає період, коли самим можна буде приймати рішення? 

Прикріплення: 5298003.png (215.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.03.2018, 12:45 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Я дівчина. Займаюсь собою,відвідую тренажерний зал,готую,прибираю і задовільняю свого хлопця мінєтом.В нас хороші стосунки без сварок і тому подібне.Але є одне але він дивиться порно.Питала чи чогось бракує чи може не задовільняю.Відповідав "все добре". 
В чому тоді проблеми,сенс дивитись порно?

Прикріплення: 7327146.jpg (19.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.03.2018, 12:13 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Люблю порнушку, типу домашня, або підглянуто) зовсім інші враження, коли вважаєш, що там не порно акторка - а звичайна дівчина, яка з тобою в маршутці їздить) 
А які "фільми" ви дивитесь?)
 
OlenochkaДата: Середа, 11.07.2018, 09:12 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
Я дівчина і люблю дивитись порно, а мій хлопець не дуже. Так я включаю жостке порно і заставляю його дивитись зі мною. В підсумку все кінчається бурхливим сексом))
Він задоволений і я парнушку подивилась)))
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.08.2018, 12:02 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
Лазив в телефоні дівчата, і в історії браузера натрапив на останні переглянуті сторінки. Я з нею зустрічаюся рік і не можу зрозуміти, чому вона дивиться лесбійске або гейпорно. Жахнувся

 Браузера він передивився ! Мій телефон буде лежати під його пальцями і він не доторкнеться. Його телефон , лежить біля мене. .ніколи в голову не прийшло перевірити ...а тим більше залізти в історію! Якого хєра ти там нишпорка шарив !? Чого ти лізиш їй під шкіру ?? Чи то її фантазія ...чи то її цікавість , то вона має на це право . А ти створіння жахнулось да? Ібо нєх..й лізти там , де ти хлопська ти мордо.. абсолютно не потрібна !!
 
OlenochkaДата: Субота, 15.09.2018, 15:48 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4514
Стало соромно перед самою собою, коли порно сайт став відображатися в панелі закладок браузера з позначкою "часто відвідувані веб-сторінки"
 
OlenochkaДата: Субота, 06.10.2018, 14:18 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4514
Привіт всім. Зустрічаюсь з хлопцем досить давно ніяких зрад не було ні в мене ні в нього кохаємо один одного...ну блеать я одна така ревнива??? Хоч і сама дивлюсь порно але я ж не дивлюсь на одних мужиків...а він мало того що порно дивиться але й на різних дівок в інтернеті.на різних сайтах..бісить сука....я вже і думала може я якась не гарна чи що...але ні...різниця в віці у нас 12 років...Він старший, ну що йому блять не вистачає....все що хоче роблю і сама проявляю ініціативу.. вчора розповідав що одна я йому потрібна... може я даремно себе накручує але боюсь його втратити) ну скажіть мені щось(((
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.10.2018, 12:16 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4514
Я хлопець, мені 19 років і я просто відбитий збоченець)) Я обожнюю дивитись жорстку порнуху з такими порно-дівами, як: Bonnie Rotten, Karmen Karma, Adriana Chechik, Sarah Vandella та ін. Найбільше, серед усіх розділів порнухи, я обожнюю такі жанри як Blowjob та Swallowed...загалом ті жанри, де дівчата насолоджуються та кайфують від сперми. Надивившись такі відео, під час мастурбації, я кінчаю у келих і випиваю свою сперму, у роті вона перемішується зі слюною і потім я її повільно спльовую на головку свого члена. Вона повільно тягнеться та спускається довгою мотузкою із слюни/сперми до головки мого члена, потім я її повертаю до рота і так продовжую гратись, скільки захочу. Я від цього процесу отримую просто фантастичний кайф, це невимовний екстаз! Доречі, я натурал, просто дуже розкутий! Люблю таких же збоченних дівчат, вони просто - АГОНЬ!) Любіть себе та необмежуйте себе хоча б в сексуальному плані!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 04.12.2018, 21:25 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4514
Коли звичайна порнуха перестала радувати, в запиті гугл з'явилася чарівна фраза "подвійне проникнення". Шалено збуджувало дивитися, як два м'язистих хлопця жарять діваху в обидві дірки. Потім почала шукати, щоб при цьому вони обидва трахкали її одночасно в одну дирку. Потім почала шукати потрійне проникнення, а зараз все це перейшло згвалтуванням - то як вона виривається, плаче і кричить, поки в кожному її дирочкі по одному-два члена разом. Від такого порно до найсильнішого оргазму...
При тому, що повторити все в реалі бажання немає, взагалі якщо вже трієчку, то ЖМЖ; категорично проти анального сексу. 
Дівчина, 20.
 
knopaДата: Пятниця, 19.04.2019, 16:56 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Цитата
Д.24 р. Я філолог, тому люблю читати книги. Через це я не дрочу на порно а кінчаю лише на прочитану еротику
 
knopaДата: Неділя, 21.04.2019, 14:30 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 763
Цитата
Дуже люблю секс,любі пози,в любих місцях.А коли це з коханою людиною,ніщо не зупиняє.Колись соромилась свого тіла,хоча я не груба а просто "соковита" ,та коли я зрозуміла ,що мене такою полюбили,стало легше і розкриваюсь сама.Тепер мене ,ще потрібно тримати,щоб не накидалась на свого
 
OlenochkaДата: Неділя, 23.06.2019, 10:28 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
Яка користь від порно? 

Є попит - є пропозиція. Капіталізм.
Від сигарет, алкоголю і наркотиків користь також сумнівна, але це не заважає країнам торгувати цим і заробляти бабло в казну кишені нужденних.
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2020, 09:58 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 763
Як може чоловік не любити порно? Ну от не один рік живемо. Я б щовечора дивилася як чпокаються. Є ж купа тематичних відосиків. А йому аж бридко. Якось навіть заставляла. Ну не пре його і все. Ще й бубнить, що я дивлюся. Іноді навіть ображається. З інтимним життям все норм. Анон.
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2020, 15:33 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 763
Чи хтось тут пробував заробляти на порно відео чатах, таких як chaturbate та інші? Скільки кому вдалося заробити, що саме ви робили? А ще краще - скиньте відоси.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Перегляд порно - це зрада? (Зрада - це фіксоване поняття, яке має меж)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом