Olenochka | Дата: Четвер, 18.01.2018, 15:33 | Повідомлення # 1 |
| Пещу і поступово наближаюся туди... і тут на мої спроби зробити їй добре відбивається... пробував багато разів...Мінет мені робить! Це комплекс? Якщо не хоче, то й не треба?
Для деяких дівчат куні - це дуже інтимно. У самого була така ж проблема .Просто поки вона з тобою не готова. Пробуй, рано чи пізно погодиться. Як у мене це пройшло - дівчина була в трусиках, цілував ніжки, перейшов на внутрішню поверхню стегон - вона почала відбиватися - я сказав "Заспокойся, я зрозумів, що ти не хочеш, я не буду нічого робити". Продовжив цілувати, наближаючись до місця призначення) Потім трохи язичком поводив поруч з трусиками - вона збудилася - язичок за трусики і пестив губки. Ну а далі вона вже так завелася, що просто відсунув трусики і понеслося) З тих пір все ок) Єдина порада - розрахувати сили, тому що я досить довго її в тих околицях збуджував, в результаті на сам куні сил не так багато залишилося - язик болів) Але дівчина залишилася задоволена)
Була та ж ситуація. Вирішив 2-ма способами: 1. Невелика ласкава лекція (повторювана регулярно) про феремони, запахах, їх вплив на збудження, про те, що 80% мужиків тащаться від запаху змазки. Порівняння вагіни з "Квіткою" або "Трояндою любові", ітд. 2. Наполегливість. 8 побачень пручалася, всіляко відпиралась. Якось помітила, що я проявляю наполегливість, отже дуже цього хочу. І потім прийшла до мене разок, обійняла і з широкою посмішкою признесла: "Сьогодні я хочу зробити велике "Ближче", розумієш, про що я?".Після виявив, що трусиків на ній не було.
Деякі просто бояться всякого. Ну наприклад що там у них не пахне фіалками і що цим налякає хлопця. Якщо вже так хочеш, то спробуй ще. Якщо буде відмовлятися, скажи, що просто хочеш зробити їй приємно. Що це приносить задоволення і тобі.
Проблема глибше, сором ознака недовіри. Розслабся все прийде з часом, більше гнучкості. Поступово довіра між Вами посилиться, і вона ризикне спробувати
Ще як варіант, запропонуй розширення досвіду і меж нових відчуттів питаннями з серії: Як ти хочеш себе почувати коли я тобі роблю куні? Тут з переконаннями працювати треба, розводь, розкручуй, зваблюй. Тільки спочатку прочитай як це правильно робити. Можливо був невдалий досвід з іншим, вона могла не розповісти про це, таке теж буває і можливе. Хоча може один дуже екзотичний варіант. Приблизно такий який був у мене з однією дівчиною а саме: Секс є, робила мінет з дикою радістю і ентузіазмом. А ось робити куні не давала по причині того що вважає недостойним це робити чоловікові і чоловік повинен залишатися чоловіком і домінувати над жінкою. От ніяк не зміг усунути це. Для неї це якась була велика цінність, а з цінностями важко впоратися. У твоєму випадку це робота з переконанням і цілком розв'язувана проблема.? Успіхів.
Якщо буде відмовлятися від куні, просто скажи їй: "Ти якою дівчиною хочеш бути для мене: хорошою чи поганою?"
|
|
| |