MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчина проти пози "раком"
Дівчина проти пози "раком"
OlenochkaДата: Пятниця, 02.03.2018, 22:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
На вмовляння не ведеться взагалі, не хоче і все. Каже, що їй боляче і неприємно...хоча не знаю з чим це може бути пов'язано? Член у мене стандартних розмірів. Дослівно ось її слова: "Так мені боляче...ти мене можеш ставити, класти як хочеш. Тільки не рачком. На все інше згодна" У кого які думки з цього приводу? Чому так? І чи можливо взагалі при таких розкладах все ж якось схилити в цю позу? Артем (18 років)



У жінки довжина піхви у спокійному стані 8 см, піхва розтягується як гармошка до 15см. Твій агрегат, який (довжина, товщина)?

Загальні поради:
 

1) Якщо використовуєш презерватив, то можливо було недостатньо змазки, презерватив натирає. Бажано додатково використовувати любрикант, крем-гель. 
2) В позі раком максимально глибоке проникнення, їй може бути боляче просто через великий розмір пеніса і не розпрацьованих, спазмованих м'язів піхви. Можна спробувати використовувати любрикант з зігріваючим ефектом. Під дією тепла спазмований м'яз частково розслабиться. На етапі прелюдії бажано тихесенько масувати, розім'яти стінки піхви пальцями з великою кількістю крему, любриканта.
3) Є чоловіки, які починають займатися АС без попередження та підготовки, в позі раком це найпростіше зробити. Вони вважають, що дівчину про це взагалі не треба питати, все одно не погодиться. Перший раз біль переживе, а потім без проблем буде погоджуватися - така їхня логіка. дівчина може просто не довіряти, думає що він здатний так вчинити, запитати (домовитися) боїться. Ухилитися в позі раком від АС фізично неможливо, тому дівчина придумує відмазку "боляче".


На даному етапі знаходження чоловіка за спиною вже викликає тривогу. Переконай її, що ти не зробиш жодного зайвого руху без її згоди. Поклади її на живіт, давай їй самі вишукані ласки в цьому положенні, не забувай хвалити її жіночі принади.
Для початку потрібно ввести у піхву палець, при цьому цілувати шию. Потрібно, щоб у її головний мозок йшло величезна кількість нервових імпульсів з іншої частини тіла (з клітора, з інших ерогенних зон), тоді введення твого пальця в піхву залишиться для неї майже непоміченим.
Пальцем однієї руки погладжуй навколо клітора, через хвилину ти відчуєш твердість клітора в складках слизової. Головку клітора не чіпай. Шкірка на ній така ніжна, що здерти її легко навіть язиком, виникне біль і вся місія провалиться. Якщо ти випадково зачепиш головку клітора язиком, то нічого страшного, але терти головку клітора цілеспрямовано не треба.


Для більш сильного емоційного забарвлення почни пестити клітор язиком. Природних виділень буде недостатньо, ну не дають вони потрібного ефекту. Використовуй будь-яке рослинне масло (оливкове, соняшникове, кукурудзяне). Вершкове теж можна, але його часто доведеться додавати, швидко всмоктується. Набери заздалегідь трохи олії в рот і виплюнь її на клітор. Любрикант не використовуй, він гіркий.

При наближенні кліторального оргазму у дівчини, поміняй язик на палець, в цей момент палець іншої руки повинен непомітно прослизнути в вагіну, потримай його там півхвилини, потім вийми.
На наступному побаченні (а не при повторному акті) повтори теж саме, але введи вже два пальці в піхву. 

Коли дівчина звикне до твоїх пальців (на це піде кілька побачень), спробуй повільно ввести у піхву пеніс. Бажано, звичайно, використовувати тактику АС, якщо ти нею володієш. Бажано, щоб дівчина сама насаджувалася на твій пеніс під самим безболісним для неї кутом введення. Приготуй дві прямокутні подушки, щоб ти чи дівчина могла стати на них колінами і таким чином скорегувати кут введення пеніса.
Якщо вона як і раніше буде продовжувати лежати, тобі доведеться попросити дівчину трохи підняти сідниці (в цьому випадку поклади їй подушки під живіт) - практично це і буде поза раком.
Якщо ти повернеш дівчині радості сексу в позі раком, то вона буде тобі дуже вдячна. Можливо, вона розповість тобі свою сумну історію, але, швидше за все, вона поховає її на маленькому кладовищі своєї душі.


У будь-якому випадку ти станеш більш майстерним спокусником.
Прикріплення: 8681210.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 13.05.2019, 10:29 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Мій хлопець був у мене першим,він завжди мене трахає в одній позі,він з верху.Дівчата мені завжди розповідали,що рачком дуже класно,вчора я ізмінила своєму хлопцю,я стала рачком,і мій знайомий мене ласкав,я так стогнала капець,я ще не отримувала такого задоволення,він довів мене до оргазму.Тепер мені хочеться ще получити таке задоволення,але хлопцю боюсь сказати що хочу рачком.В знайомого член довший,це могло вплинути на оргазм?
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.05.2019, 22:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Цитата
Займались сексом зі своєю дівчиною на балконі. Трахав її рачком вона була обличчям до вікна, в процессі задер її кофточку оголивши груди, дуже збуджувала думка, що за нами спостерігають. Так, ми збоченці і це чудово.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дівчина проти пози "раком"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом