Olenochka | Дата: Четвер, 12.04.2018, 15:02 | Повідомлення # 1 |
| Мій досвід говорить про те, що +/- у звичайної дівчини розмір (ширина) піхви приблизно однакова. Різною може бути довжина. Однак, дуже рідко - ~3% від вибірки, зустрічаються дівчата з дуже незвичайними розмірами: 1. Моя перша дівчина. З її слів я другий. Вузька, але робила дуже багато вправ на вагінальні м'язи. 166см, 21-25 років2. Теперішня. 169см, 23. З її слів я у неї другий. Середнього зросту, груди 1, дуже симпатичне личко. Дуже вузька - кайф)) Ніяким спортом не займається.3. Колишня, 166см, 25-26. Екс-незаймана. Вузька скрізь, так і залишилося після року. Нічого особливого не робила. Єдина, кому мій член не проліз в попку. Ніяк і зовсім.4. Колишня. 30, екс-незаймана. 8 міс - вузька. Фітнес 4 рази в тиждень. Струнка.
Антиприклад: 5. Висока дівчина (182см, 25 років). З її слів - другий. Доривав їй пліву. Членом не зміг, сильно тягнулася. Порвав пальцями. Попа великих розмірів - тобто можна взагалі без підготовки, все пролітає... 6. Дівчина-лікар (169см, 25 років). Фітнес 3 рази в тиждень. Досвід великий. У піхву можна спокійно засунути кулак, майже без підготовки. 7. Багато інших дівчат. Спочатку здаються вузькими, потім швидко розробляються, і стають не дуже вузькими. Термін - 3 міс оча б 2 рази в тиждень в різних позах. Вузький залишається тільки вхід, всередині повно місця.
Звідси два питання:1. Як розпізнати вузьку (щоб її довести до звичайного рівня)))? Які ВАК ознаки?)2. Що порадити дівчині робити? Методи №1 мені не дуже подобалися. М'язами вона ламала товсті вібратори (двигун), від агресивного сексу член був весь у синцях. Крім того, я не знаю, що це була за гімнастика.
|
|
| |