Olenochka | Дата: Неділя, 27.05.2018, 12:56 | Повідомлення # 1 |
| Мені 22 роки, я щаслива у відносинах з чудовим хлопцем. Раніше у мене був ще один партнер.
Ми чудово ладнаємо, і нам одине з одним дуже добре, але є один момент... А саме, у мого хлопця дуже маленький член. І я не маю на увазі те, що він не має півметра. Просто під час сексу я майже взагалі його не відчуваю, і секс не приносить мені такого задоволення... Крім того, мій попередній хлопець був досить щедро обдарований долею, тому мені так важко звикнути... я Не наважуюся йому про це сказати, тому що я не хочу, щоб у нього було ще більше комплексів.
1. Спробуй інші пози. З будь-якою проблемою можна впоратися. Рекомендую підняти ноги високо вгору, наприклад, на його плечі. У цій позиції проникнення набагато глибше.
2. А може купити собі вібратор? Моя подруга використовує його під час сексу зі своїм хлопцем, незважаючи на те, що він не має проблем з розміром. Втім, Твій хлопець, напевно, знає що він не щедро обдарований. Пам'ятай, що секс-це досить важлива річ у відносинах, і варто старатися, щоб він був кращим.
Я б пішла від доброго, люблячого хлопця тільки тому, що у нього занадто маленький член.
|
|
| |