MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Питання про секс. - Для підлітків
Питання про секс. - Для підлітків
OlenochkaДата: Понеділок, 25.06.2018, 21:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504


1. Всі кажуть про те, що перший статевий акт відбувається дуже болісно. Наскільки це так?


Відчуття болю під час першого статевого акту пов’язано з розривом дівочої пліви. Але мова йде не про якийсь нестерпний біль і страшну кровотечу, картини яких можуть виникати в уяві, а про легке неприємне відчуття, що триває кілька секунд, інколи крові та болю може взагалі не бути. Це залежить від індивідуального больового порогу, еластичності дівочої пліви та стосунків між партнерами.
 
2. Чи обов’язково перші місяці вагітності супроводжуються токсикозом? Чи можна бути вагітною і не підозрювати про це?

Токсикоз зовсім не обов'язково супроводжує вагітність, але, на жаль, досить часто. Однією з найпоширеніших перших ознак вагітності є відсутність наступної менструації. Але серйозно насторожити це може жінок з регулярним менструальним циклом, інші можуть не надати цьому достатньої уваги. Так, якщо жінці пощастило уникнути раннього токсикозу, вона може бути вагітною і не знати про це.
 
3. Мені 22, а я ще незаймана. Які «+» і «-» цього? До скількох років дівчина повинна втратити незайманість?

Це особиста справа кожного, коли ж буде перший раз. У медицині немає чітко встановленого терміну до якого треба обов’язково втратити незайманість. Верхня планка віку початку статевого життя не обмежена нічим. Для фізичного здоров’я ніякої небезпеки немає. Правда, деякі лікарі вважають, що з віком дівоча пліва втрачає свою еластичність, і її розрив може бути пов'язаний з великими труднощами. Але не всі лікарі цю гіпотезу підтримують, багато хто вважає, що її еластичність залежить не від віку, а від індивідуальних особливостей жіночого організму.
 
4. Чому під час заняття сексом я відчуваю біль?

Найбільш поширеною причиною болю під час статевого акту є запальний процес піхви, шийки матки, фаллопієвих труб або нижніх відділів сечовивідних шляхів, що може бути викликано інфекцією, яка передається статевим шляхом, наприклад, вірус простого герпесу людини, кандидоз (пліснявка), хламідії, трихомонади і т.д. Ризик болісного статевого акту також підвищують кісти яєчників, ендометріоз, пухлини, рубцева тканина (спайки) після перенесеного раніше запалення придатків або кишечнику. Але біль при статевому акті може мати і психологічні причини. У будь-якому випадку це ознака певних негараздів і треба обов’язково звернутися до лікаря.
 
5. Чи можна завагітніти під час менструації?

Можливість завагітніти під час менструації малоймовірна, але є. Особливо у тих жінок, у яких спостерігається раптова зміна менструального циклу або він нерегулярний. І справа тут не лише в індивідуальному циклі жінки, при якому наступ овуляції відбувається набагато раніше, але й в особливостях життєвого циклу сперматозоїдів. У ході наукових досліджень було виявлено, що сперматозоїди можуть зберігати свою життєздатність кілька діб. Саме у тому випадку, коли яйцеклітина дозріла раніше звичайного терміну, а сперматозоїд досі зберіг свою активність, завагітніти під час місячних стає цілком реально. Тільки процес зачаття відбудеться через кілька днів після них. Але сам статевий акт під час місячних може стати причиною настання небажаної вагітності. Найчастіше це відбувається в останні дні менструальних кровотеч. І якщо в перші дні місячних настання вагітності практично зводиться до нуля (через рясне виділення крові і вкрай несприятливе для сперматозоїдів середовища), то в останні дні тривалих місячних, особливо при порушенні менструального циклу, імовірність збереження життєздатних сперматозоїдів і подальше настання вагітності зростає.

6. В яких випадках можна не використовувати контрацептивні засоби? Відповідно, щоб не було загрози завагітніти.

Жінка здатна завагітніти лише один день на місяць, коли виникає овуляція. Таким чином, здавалася б, що й контрацептивні засоби потрібно використовувати лише тоді. Але не все так просто. Навіть при регулярному менструальному циклі бувають збої і овуляція наступає раніше, а чоловік майже завжди готовий до створення нового життя. Більш того, сперматозоїди можуть залишатись живими у статевих шляхах жінки до тижня. І якщо яйцеклітина дозріла раніше звичайного терміну, а сперматозоїд досі зберіг свою активність, завагітніти можливо.
 
7. Як утримання від сексу впливає на здоров’я?

Для фізичного здоров’я жодної небезпеки від утримання від сексу немає. Значну частину страждань від сексуального голоду ми вигадуємо собі самі, страждаючи не стільки від стриманості, скільки від того, що "не відповідаємо" власним уявленням про "повноцінність".
 
8. Чи можна приймати протизаплідні таблетки тим, хто ще не народжував?

Протизаплідні таблетки є препаратами вибору для жінок які ще не народжували. Але перш ніж почати приймати оральні контрацептиви, обов'язково проконсультуйтеся з гінекологом, бо контрацепція - річ суто індивідуальна. Лікар направить здавати аналізи, адже необхідно знати гормональний статус жінки. Будь-який гормональний контрацептив - це втручання в організм і краще, якщо воно пройде без негативних наслідків. Хоча й говорять про малу шкоду гормональних таблеток для будь-якого організму, прийом ліків - це удар по печінці та нирках. Багато що залежить від віку жінки, бажання мати дітей, постійності партнера, наявності або відсутності супутніх захворювань. Протизаплідні таблетки протипоказані при поганому згортанні крові, при варикозному розширенні вен, тромбозах, захворюваннях печінки, нирок, жовчовивідних шляхів. Звичайно, в молодому віці складно говорити про варикоз. Це хвороба старшого віку. Але якщо є генетична схильність, то гормональні таблетки категорично пити не можна.
Також прийом протизаплідних таблеток вимагає дисципліни - їх потрібно пити щодня в один і той же час. Невчасно випита одна таблетка - ризик завагітніти.
Пам'ятайте також, що оральна контрацепція не захистить Вас від захворювань, що передаються статевим шляхом.

 
9. Перша вагітність після 27 років - добре чи погано?

Медики вважають, що оптимальний вік для народження першої дитини - між 20 і 24 роками, але багато жінок відчувають, що в цьому віці вони емоційно не готові до цього. І в наш час все більше жінок відкладають своє материнство до 30, 35 і навіть до 40 років. Це пов'язано з тим, що в медицині з'явилися нові методи боротьби з безпліддям та нові досягнення у сфері надання допомоги майбутньої матері, які полегшили жінкам у віці за 30 років планувати пізню вагітність. Дійсно, якщо жінка старше 30 років фізично здорова, не безплідна, не мала викиднів, її шанси народити нормальну, здорову дитину майже такі ж, як у двадцятирічної.
 
10. Які засоби контрацепції існують на сьогоднішній день, і як вони захищають від інфекції?

Методи контрацепції.
• Ритмічний або календарний метод (біологічний) – не захищає від інфекції.
• Бар'єрні:
 - механічні – презерватив, діафрагма, ковпачки. Презерватив - єдиний метод контрацепції, що забезпечує захист від захворювань, що передаються статевим шляхом (тільки латексні та вінілові). Ані діафрагми, ані ковпачки, на жаль, не захищають від інфекцій, що передаються статевим шляхом.
 - хімічні (сперміциди) - забезпечують деякий захист відносно інфекцій, що передаються статевим шляхом, оскільки хімічні речовини мають бактерицидну властивість. Однак при цьому ризик інфікування все ж таки зберігається.
• Перерваний статевий акт - не захищає від інфекції.
• Внутрішньоматкова контрацепція (спіралі) - не захищає від інфекції.
• Гормональна контрацепція (протівозаплідні таблетки) - не захищає від інфекції.
• Екстрена контрацепція (таблетки «на наступний ранок» - Постінор) - не захищає від інфекції.

Прикріплення: 9579632.jpg (27.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 15.07.2018, 12:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Міфи про секс, в які не варто вірити!



Незважаючи на те, чи перший раз тільки перед Тобою, чи ти вже після, 
ми спростовували для Тебе деякі міфи про секс, в які не варто вірити!


Навколо сексу крутиться безліч міфів, які повторюються знову і знову роблять те, що підлітки починають вірити. У сьогоднішньому пості ми представимо декілька таких міфів.

Під час першого разу дівоча пліва рветься і це супроводжується кровотечею.  Кожна дівчина влаштована по-іншому. Часто буває, що дівоча пліва трохи діркаста і при першому статевому акті не доходить до кровотечі.

Під час першого разу неможливо завагітніти. Звичайно, можна! Тим більше, що дівоча пліва може бути з отворами, тому сперматозоїди без проблем можуть проникнути далі.

Секс під час менструації небезпечний. Не має ніяких медичних протипоказань, щоб не займатися сексом під час періоду, тому, якщо ніхто з Вас не має нічого проти, то можна це робити. Але пам'ятайте, що під час менструації ви також можете завагітніти, крім того, в цей час легше всього занести інфекцію, тому краще використовувати презерватив.

Перерваний статевий акт дає 100% гарантії, що не завагітнієш. Перерваний секс дає дуже маленьку гарантію, що не відбудеться запліднення, особливо у молодих людей. Часто трапляється так, що партнер не встигне вчасно вивести пеніс з піхви.

Молодий, здоровий хлопець не може мати проблем з ерекцією. Все частіше навіть молоді люди потребують більше, а ніж зорову стимуляцію. Крім того, стрес також не сприяє ерекції, тому варто бути розуміючою і не робити хлопцю через це докори.
Прикріплення: 0904395.jpg (36.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.06.2019, 09:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
"Що значить "я не готова?"

Забула ноги побрити)) Хіба мало з яких причин дама не готова?)

Для мене це позначає психологічну неготовність до близькості з даними МЧ.недостатній ступінь довіри між мною і цією людиною.
 
OlenochkaДата: Четвер, 19.09.2019, 23:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Якщо, у вас є цікаві питання напишіть
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.09.2019, 22:10 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Всі повідомлення анонімні
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.10.2019, 16:32 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
Завди раді, новим запитанням
 
OlenochkaДата: Вівторок, 14.01.2020, 22:41 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4504
Анальний секс 
По мірі звикання і рсслабления сфінктера (а він від таких змінних зусиль на нього досить швидко розслабляється) збільшуєш натиск, але амплітуду залишаєш приблизно такий же. Тобто туди сюди, але вже не відриваючись. І так далі, відчуваєш розслаблення, отримуючи офігенне задоволення від тику в м'яке і плавно занурюючись.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Питання про секс. - Для підлітків
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом