MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як мастурбувати (дрочити) хлопцю? Інструкція для дівчат (Петтінг під збільшувальним склом: як пестити хлопця?)
Як мастурбувати (дрочити) хлопцю? Інструкція для дівчат
OlenochkaДата: Вівторок, 03.07.2018, 19:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Ласки руками можуть бути як початком для сексу так його замінником, особливо коли відчуваєте, що  не готові до початку статевого життя. Так чи інакше, майже кожна дівчина стає перед питанням "як зробити приємно" (про те, як лапати дівчину, ми скоро напишемо). А, отже,... як пестити хлопця рукою?



Справа не така проста, як здається. Хоча чоловік досить простий у використанні, але тим не менш не вірні рухи можуть бути неприємні. Відкинемо, занавісу мовчання – ось кілька простих правил, завдяки яким йому буде добре.

  • 1. Тримай постійний ритм.

    Швидше? Повільніше? Питання вже в цій точці стає дивне, чи не так? Рішення, досить просте – спочатку спокійно "розігріти", а потім робіть досить швидкі рухи, і підтримувати цей темп. Звичайно, ви можете запитати у хлопця, чи йому добре. Не питай його: „Так, ok чи може , швидше? Або повільніше?" Замість цього, усміхніться і скажіть: "прискорюємось?"

  • 2. Використовуй обидві руки.

    Більшість дівчат і жінок використовує тільки одну руку під час ласк чоловіка. Але, як відзначають самі зацікавлені, використання обох рук набагато приємніше! Як це зробити? Так ось найпростіший: одну руку покладіть на верхню частину пеніса, а іншу – у нижні його частині. Нічого страшного, що вони будуть спрямовані в інші напрями, повір.

  • 3. Не забувай про... кулі.

    Деякі чоловіки не люблять пестощів ядер. Але , в більшості всім це подобається і твій хлопець, ймовірно, також відноситься до цієї групи. А, отже, – забувши на час про пункті номер 2 Однією рукою, "пограйте" з його "кулями". Потрібно, пам'ятати, що це дуже-дуже чутлива частина тіла, а не антистресові м'ячики для стиснення! Ніжно проведи по них пальцями. Якщо не віриш, що робиш це добре, запитай: "тобі Подобається?"

  • 4. Пам'ятай про голівку статевого члена.

    Під час цього задоволення, не можеш забувати про цю дуже важливу частину. Але!!!! Потрібно пам'ятати також, що це найбільш ніжна частина тіла вашого друга. Занадто різкі рухи, сильні стиснення або тертя можуть призвести до того, що замість задоволення, ви почуєте ниття від болю.
    Щоб зробити це правильно, з грубого та вказівного зробіть щось типу "стаканчик", а потім помістіть в нього кінчик статевого члена. Обережно рухати рукою, а потім припиніть і поверніться до цього трохи пізніше.

  • 5. Не бійся його чіпати!

    Серед помилок, які роблять дівчата під час такого виду ласк, хлопці відзначають насамперед, надто слабкі дотики – так, ніби дівчина боялася, що вона зробить пенісові (і хлопцеві ) шкоди. Пам'ятай, хоча це "створіння ніжне" ,  він не з ніжного скла. Під час рухів вгору і вниз, коли ти зловиш свій ритм, використовуй більш міцний затиск. Не переборщуй, але теж будь рішучою.

  • 6. Дивися йому в очі.

    Це шалено соромно для обох сторін! Звісно, спочатку багато дівчат, немає такої сміливості дивитися своєму хлопцеві в обличчя, коли ніжить його рукою. І не потрібно силувати! Але коли це вже в котрий раз, спробуй, і не бійся – це ж нічого поганого.

  • 7. Запитай його, як він хоче кінчити.

    Це питання завжди сором"язливе, але не можна його уникнути – і краще всього, якщо ти запитаєш про це на початку. Багато пар діє таким чином, що еякуляція відбувається над животом дівчини. Можна також домовитися, що ви просто робите це над рушником, який потім відразу ж піде до прання (і краще його відкласти в стопку, для витирання інтимних зон).

    Не примушуй себе ні до чого!

    Не приймай порад зі смертельною серйозністю – може виявитися, що твій хлопець має свій сценарій на такого роду задоволення або зробиш щось нове, те що йому дуже сподобається. Важливо, щоб ви двоє добре провели час і змогли розмовляти одне з одним.

    Чи є ще щось, про що варто пам'ятати? Так, звичайно, – те щоб не примушувати себе ні до чого. Якщо ти відчуваєш, що ти ще не готова до такого роду ласки і віддаєш перевагу зупинятися на поцілунки – окей, не змушуй себе. Не ведись на шантаж під назвою "якщо ти не готова на секс, то хоча б це". Секс, в будь-якій формі, повинен бути задоволенням для вас обох. Так що і на такого роду ласки погоджуйся тільки тоді, коли дійсно хочеш.
    Прикріплення: 5924593.jpg (18.8 Kb)
  •  
    АнонімноДата: Середа, 20.05.2020, 15:30 | Повідомлення # 2





    Як імено дрочити ,шов він кінчив?(рукою)

    Повідомлення відредагував Olenochka - Середа, 20.05.2020, 16:05
     
    OlenochkaДата: Середа, 20.05.2020, 16:05 | Повідомлення # 3
    Повідомлень: 4511
    Анонімно, швидко і ніжно
     
    Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як мастурбувати (дрочити) хлопцю? Інструкція для дівчат (Петтінг під збільшувальним склом: як пестити хлопця?)
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом