MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Не хочеться сексу – це нормально?
Не хочеться сексу – це нормально?
OlenochkaДата: Субота, 18.08.2018, 13:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
„У мене є серйозна проблема. Деякий час тому ми почали жити разом з моїм хлопцем. На початку все було добре, ми насолоджувалися сексом, але тепер... взагалі, у мене немає на це бажання! Я постійно відмовляюся, навіть, коли я бачу, що Іванові хочеться. Але я не хочу доставляти йому неприємності – що мені робити?" Аліса, 16 років.



Відсутність бажання сексу-це проблема, яка стосується не тільки "серйозних дорослих". Хоча асоціюється з підставним головним болем і парою, яка разом вже багато років, але це насправді може з'явитися також у закоханих підлітків. Звичайно, сексуальне життя, важливе – тому, якщо у вас є така проблема, дізнайтеся її можливі причини.

Немає бажання на секс і страх перед вагітністю.

Це дуже часта причина небажання сексу! А саме, ви можете підсвідомо лякатися "казусів", а насправді боятися того, що скоро на тесті на вагітність, ви побачите дві лінії. Як ви можете це виправити?

Насамперед, поговоріть про це зі своїм хлопцем. Поясніть йому, що для того, щоб відчувати себе добре, вам потрібна серйозна підтримка. Забудьте про безпечні дні або, що ще гірше, про перерваний акт. Вони лише збільшують тривожність (і насправді підвищують імовірність невдачі"). 

Ви повинні бути належно забезпечені. Мінімум-це презервативи. Якщо вам їх не вистачає – вирушайте до лікаря і попросіть виписати протизаплідних таблеток. Подвійний захист плюс, наприклад, займатися сексом в дні безплідних це майже 100% гарантія відсутності вагітності. Ти будеш спокійнішою, і це вплине на почуття бажання до сексу.

Відсутність прелюдії-це відсутність бажання сексу у жінок

Чоловіки – молоді й старші, вони не потребують довгої прелюдії, щоб відчути збудження. "Розігріваються" до роботи всього за кілька хвилин. З жінками це вже зовсім по-іншому. Ми повинні бути гарячі, щоб увійти в "хороший клімат", збудитися. Іншими словами – прелюдія - це необхідність.

Проблема в тому, що іноді не знають про це хлопці. І якщо ваш хлопець належить до групи, яка швидко збуджується, то через деякий час у вас є право відчувати розчарування у сексі. Так що ж робити?

Поговори з ним. Поясніть, що це не може так виглядати – якщо секс, насолодження для вас обох, то він повинен постаратися, а секс повинен тривати трохи довше. Якщо у вас є достатньо сміливості, то скажи йому, що подобається – наприклад, поцілунки в шию, торкання грудей. Вам не вистачає сміливості про це сказати? Ну хоча б скажіть, що потрібно ласки, щоб збудити. Повинен здогадатися, про що йде мова.

Втома може викликати хронічну відсутність бажання займатися сексом

Іноді буває так, що причина інша, і може бути в ній... втома. Може у вас важкий період? Контрольна робота, переїзд, розлучення батьків чи ще щось інше? Восени завжди меланхолія і печаль – може в цьому справа?

Знову ж – вам потрібно поговорити зі своїм хлопцем. Пояснити йому, що у вас є трохи складних моментів, і ви відчуваєте втому. Якщо протягом декількох днів ви будете проводити час по-різному, тобто, наприклад, більше часу піде на прогулянки, фільми і розмови, то, звичайно, повернеться твоє бажання на секс. Заскучиш за часами близькості зі своїм партнером!

Відсутність умов, тобто стрес, співжиття

А тепер поставимо собі важливе питання: в яких умовах ви любите одне одного? Відбувається це при закритих дверях чи ключем або, моживо ви любите себе в кімнаті хлопця, хоча в будь-який момент можуть увійти батьки? А може ви шукаєте іншого місця, наприклад, займатися сексом в машині або на вечірці?

Якщо, постійно "боїтеся", що хтось може вас зловити на гарячому, це може впливати на бажання сексу, і існує велика ймовірність, що саме так і є. Рішення просте – ви повинні подбати про своє почуття безпеки. Подумайте над тим, щоб встановити ключ у дверях кімнати (у вас або у нього або в обох місцях). Це банальна дрібниця, а закінчується успіхом у багатьох випадках.

Немає любові, необхідної, щоб викликати бажання сексу у жінок

На жаль, ви повинні розглянути і цю можливість. Можливо, причина, не ви і ваші проблеми, але... немає почуттів до хлопця. Подумайте над цим уважно. Чи останнім часом не здалося, що він тебе дратує? Чи тебе дратують його дрібні вчинки? Або не сваритеся, значно частіше? А, може, і зловила себе на тому, що не хочеться проводити з ним часу, а пізнати когось іншого?

Якщо ви відповідаєте "так" на ці останні питання, замість того, щоб думати над сексом, подумайте над ситуацією. Може просто вже його не любите, – і в такій ситуації єдиним розумним виходом із ситуації буде розрив ваших відносин.
Прикріплення: 8157144.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 01.06.2019, 12:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Секс - це збочення... Секс лише для продовження роду і це обов'язок, який партнер повинен дати іншому партнеру...

Які ще є установки, які шкодять вашому сексуальному життю?

-Все, що далі місіонерської пози, збочення... Збочення - це девіація. Тобто відхилення, зафіксоване міжнародною класифікацією хворіб - їх 12,і туди не входить різноманіття поз, оральний, анальний секс і ще всякі штуки, які роблять секс яскравим.

-Секс корисний для здоров'я. Так, звісно це не від'ємна частина життя, але це потрібно робити, коли хочеться, а не тоді, коли вас примушують, вам не повинно бути соромно за ваше не бажання.

-Секс, як валюта зваєморозуміння. Не рідко зустрічається, що сексом розраховуються за хороше ставлення, поведінку або отримання подарунку. Але і так само, як і покарання за якусь провину - тобто сексу немає.

-Секс лише для людей з хорошим тілом. Підтягнута попа і гладенько вибриті місця ласк, то в порно, на це можна дивитись, це можна використовувати, але є реальне життя, а у реальному житті є складки, маленькі члени, маленькі груди,різний колір шкіри, прищики на спині, задоволенню пофіг, як ви виглядаєте, воно приходить до всіх.

Які у вас є токсичні установки?
 
OlenochkaДата: Субота, 01.06.2019, 19:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Зазвичай не хочуть його ті хто не відчуває задоволення займаючись ним.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Не хочеться сексу – це нормально?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом