MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем
Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:24 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем. Ось найсмішніше, що насправді знайомиться з чоловіками не так легко як здається.
 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 15:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Не обов'язково,щоб були спільні теми для розмов - просто щоб тобі з ним було добре і комфортно.
Можна не говорити,а дивитись один одному в очі,милуватися.
Можна просто насолоджуватися тим ,що ви разом.

 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 15:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
які дівчата подобаються хлопцям? 1. Розумні
2. Сексуальні
3. Красиві
4. Дбайливі
5. Ніжні
6. Розуміючі
7. Без шкідливих звичок
8. Доглянуті
9. Які мають відчуття гумору
10. Упевнені в собі
11. Життєрадісні
 
girlorgДата: Вівторок, 30.07.2013, 19:42 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Добре.Але ще запам'ятай ,що треба смыятись над його жартами і сама іноді жартуй.Задавай банальні питання.
-Як школа/університет/робота?
-Як справи?
-Що нового?
-Як день?
-Що сьогодні робив?
-Які плани на завтра?
Завжли починай говорити на якусь тему.Наприклад , про фільм:
-фільмм жахів
-комедії
Кажия які фільми бачила , питай які він бачив , якщо буде якись фільм, який ви обоє бачили , поговоріть про нього ,скажи ,що сподобалось ,що не сподобалось , що запам'яталось.
Можливо він любить читати , поговоріть про книжки.
Поговоріть про домашніх тварин , яких він мав , яких би хотів вігн хотів мати і те саме розкажи про себе.
Про музику , можливо в вас схожі смаки.
По амбіції на майбутнє.
Про сім'ю
Про родину
Про однокласників/одногрупників/колег
Про деякі випадки з життя , так щоб було весело згадувати і розказувати , тим самим ти більше дізнаєшся про його минуле .
Так можна писати дуже багато і взагалі є безліч тем для розмови.Постарайся щось придумати
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:41 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем
Мене в першу чергу цікавить думка дівчат і питання я задаю їм. «Дівчата, скажіть, чи є у вас свій особливий якийсь стиль знайомства з хлопцями? У мене з цією справою ну щось так туго .... що аж самій прикро, напевно часті депресії саме через це ... Навіть якщо і буває, що хлопці підходять знайомитися - я страшенно соромитися починаю, кажу щось не те, не природно себе веду ...
Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем
Мене в першу чергу цікавить думка дівчат і питання я задаю їм.
«Дівчата, скажіть, чи є у вас свій особливий якийсь стиль знайомства з хлопцями? У мене з цією справою ну щось так туго .... що аж самій прикро, напевно часті депресії саме через це ...
Навіть якщо і буває, що хлопці підходять знайомитися - я страшенно соромитися починаю, кажу щось не те, не природно себе веду ...
Загалом, навчіть, як потрібно "правильно" знайомитися? Мені вже може і заміж пора, а хлопця гідного знайти не можу ...»
Ось найсмішніше, що насправді знайомиться з чоловіками не так легко як здається.
Можу порадити свій безцінний досвід останнього (просто чудового знайомства) з людьми який стали моїми справжніми друзями. Я була одна на концерті, а їх було багато. Я просто підійшла і сказала: "Хлопці, можна я буду з вами"

Головне я вам скажу потрібно відпрацювати  свій так званий "фірмовий стиль", чимось відрізнятися від інших, не бути схожою на інших. Потрібно бути товариською, життєрадісною, сильно не випендрюватися, а просто бути самою собою.
Та особливий стиль, в принципі, і не потрібен .... Головне розслабитися, не нервувати, бути доброзичливою ... Все це повинно бути розведено доброзичливою посмішкою (тільки не ідіотською, за типом - дитячої ... і не постійною маскою. ..)
Якщо сподобався молодий чоловік, зазвичай намагаються задавати питання на які не можна коротко відповісти "так" чи "ні" ... Для продовження бесіди краще питати "куди", "коли", "як "....
Ну а якщо в голову нічого не приходить, то краще знайомитися традиційно ...
Звичайна фраза: "Привіт! Як справи?", Потім відразу ж кажеш "Давай познайомимося, Мене (називаєш ім'я) звуть, а тебе?"
Ну а потім можна говорити будь-які фрази, наприклад:
- Уявляєш, йшла повз, і подумала, якщо не познайомлюсь, то потім пошкодую ...
- Мої друзі всі зайняті у вихідні, а в парку, наприклад нові атракціони, або в кінотеатрі прем'єра нового фільму, може складеш мені компанію?
- Мені здається я тебе десь зустрічала, на змаганнях там-то і там-то ...
В загалі то  придумати можна все, що завгодно ... Можеш навіть сказати таку фразу: "А можна, ти запросиш мене в кіно в ці вихідні? Ти не будеш дуже зайнятий?"
Якщо хлопець після всіх твоїх спроб зав'язати знайомство, не включився в активний діалог на третій фразі, не спроможний відповісти що-небудь зрозуміле, значить не варто витрачати дорогоцінний час!

А взагалі якщо ви дуже сором'язлива, на мій погляд, краще знайомитися на форумах ... По-перше ви вже трохи маєте уявлення про людину, адже ви читаєте його пости в темах ... І хоч якась думка у вас про нього складається .. . І зустрічатися ви вже будете в реалі, як "заочно знайомі" .. Так навіть легше, ніж підійти на вулиці до зовсім незнайомого хлопця ..

Так що експерементуйте, удачі вам! І головне впевненості в собі ...

Поради від пацанів
Я взагалі  от не уявляю, яка проблема для дівчини познайомитися? Зараз хлопці такі ласі пішли ... кидаються на все що рухається, хоча по ідеї все має бути навпаки, нас же менше залишається з кожним днем !
Якщо у дівчини є якісь ніякі зовнішні дані, тоді проблема, а як що все окей, ну там фігура, обличчя, одяг, то взагалі  навіть нічого робити не потрібно, реально просто підморгнула кому треба і все ... він твій.
Ось нам хлопцям складніше набагато ... реально треба все в голові переварити, прикинути що та як ... особливо якщо дівчина не проста, а реально красуня.
Ну, а взагалі, я все-таки вважаю, що хлопці повинні самі знайомитися, інакше так і піде, що вона буде домінувати. Хоч у мене в самого це погано виходить.  Але все ж я дотримуюся цієї позиції і якщо дівчина сама запропонувала дружбу, мене це більше насторожить, ніж залучить ... на початку.

Може я вже повторюю чиюсь точку зору – це порада ще одного пацана.
Дівчата! До вас важко підходити – якщо  вже зайнята, хлопці на тверезу голову бояться отримати в морду від ваших залицяльників, або почути образливе висловлювання з приводу свого зросту, ваги, особи, матеріального становища ... А всі ці "багатозначні погляди", якими ви користуєтеся ... НЕ ПРАЦЮЄ ЦЕ! Якщо дівчина вирячилася на хлопця, він або цього не помітить, або вирішить, що штани не застебнув ... Або впаде в паніку з приводу того, "чому вона на мене звернула увагу?!". Хочете познайомитися - знайомтеся, але врахуйте, що порядний хлопець спершу буде гальмувати, бентежитися і думати, що це чийсь жарт, що не взаправду ... А сльоту знайомляться тільки виродки, що спочатку вважають себе неперевершеними, а всіх дівчат і жінок - своїми.
Наскільки я пам'ятаю, коли до мене підходили знайомитися дівчата, то першими словами були: "Привіт! А як тебе звати ?...... Давай познайомимося?". І до речі дуже добре спрацьовує. Один дуже важливий аспект, це те, що не треба бути занадто нав'язливою. Це дуже сильно відштовхує. Одного разу, після такого ось знайомства ми вирішили ще раз зустрітися, пішли в кафешку і вона, блін, НУ ВСЕ зіпсувала.

1. Не люблю коли МЕНЕ запрошують в який-небудь заклад, так МЕНІ ще й платити доведеться.) Ви не подумайте, я на такі речі зовсім не жадібний. Просто ...... а якщо б у мене з собою не було грошей. Незручна б ситуація вийшла, погодьтеся? Як мінімум, кожен платить сам за себе.
2. Нескінченний фізичний контакт. Вибачте, але на другій зустрічі мене з'їдати очима, не відпускати мої руки і пестити ногами ..... по-моєму це занадто. Причина - мені не подобаються занадто доступні дівчата. Гаразд там пиятика-гулянка, і на ранок ти прокидаєшся казна з ким. Але це зовсім інше. Тому будьте таємницею. Тепер я розумію чому деякі особи на першому побаченні не цілуються, і це ПРАВИЛЬНО. Особливо якщо ви самі дуже зацікавлені у хлопцю. Не сперечаюся, і з цього правила деколи бувають винятки. І зі мною ці виключення бували. Поцілунок був на нашій найпершій  зустрічі. Але до цього ми близько п'яти днів спілкувалися.
3. Не особливо себе розхвалювати, мову вести  краще на абстрактні теми. Починайте шукати спільні інтереси. У моєму ж випадку, дівчина - модель. Дістає свій телефон: "подивися, ці фотографії сьогодні зроблені". А якщо я зараз свій телефон дістану, і буду показувати як я вчора з друзями пив пиво, це вам буде цікаво? Всьому свій час і місце. Я з задоволенням подивлюся на твої фотографії, скажу яка ти красуня, але блін, не-сію-годину.
4. Кульмінація. Мене, можна сказати змусили поцілуватися. Нерозумно звичайно звучить. Але я не дуже люблю ображати дівчат, і звичайно відразу даю зрозуміти що НІ. (щоб таких ситуація не виникало), власне як і мені це дають зрозуміти.  Довелося таки поцілувати її .... 
Як ви розумієте, більше я цієї дівчині не дзвонив і не писав.
 
girlorgДата: Четвер, 01.01.2015, 12:18 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
чому симпатичні дівчатка виходять заміж за страшненьких хлопців?а гарні хлопці одружуються з страшненькими дівчатами?завжди цікавило це питання,а що ти скажеш???
 
OlenkaДата: Субота, 18.04.2015, 16:07 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Сміх та й годі) пару років тому познайомилась з хлопцем...здзвонювались деколи, гуляли, переписувались...потім він пропадав на пів року...і так кожного разу! тепер знов почав дзвонити (вночі) тіпа просто так..не розумію нашо дзвонити!! короче всі хлопці діти) при тому всьому ше й сцикуни)
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:16 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Знайомство на дискотеці
Літо ... Сезон канікул і відпусток, гарячого літнього сонця і нових знайомств. Цього літа мені пощастило відпочивати на чорноморському узбережжі, а там, п'янки-гулянки, дискотеки, море горілки і дівчат, ну чим не РАЙ в мініатюрі!

А я відірвався по повній програмі, так що ось вони, "особливості національного пікапа на дискотеці":

По-перше: Більшість людей приходять на дискотеку в стані легкого (а іноді й не дуже легкого) алкогольного сп'яніння або вживають всяко-різні алкогольні напої прямо там. Що є очевидним плюсом для пікапера на дискотеці. Бо спокусити п'яну дівчину у багато разів простіше, ніж тверезу, принаймні, я так думаю.

 
По-друге: Дискотека - місце скупчення великої кількості людей, просто НАТОВП. У повсякденних обставин (в натовпі, в автобусі / в метро) людина відчуває себе незатишно, тому що перекривається його "зона комфорту". На дискотеці "зона комфорту" так само перекривається, АЛЕ погодьтеся, що там людина відчуває себе набагато комфортніше, ніж у тому ж завантаженому автобусі. Чому? Думаю, що на дискотеці у людини "зона комфорту" зменшується, тобто він краще допускає до себе людей ... Можна дуже близько підійти і навіть кілька притулитися до людини (а це вже кінестетика) ні скільки не боячись зробити дівчині незручно.

По-третє: Як думаєте, для чого дівчата, або люди взагалі приходять на дискотеку? Відірватися, відпочити, поколбасіться ... Так, є небагато, але і познайомитися, знайти свого прИнца на білому Мерседесі теж ... Так що, підсвідомо приходячи на дискотеку дівчата, шукають Тебе, так що вияви себе!

По-четверте: Для знайомства є привід, і ще який! Повільний танець! У моїй практиці жодного разу не було випадку, що б зі мною дівчисько відмовлялася потанцювати. Не треба її різко хапати і тягнути, або навпаки довго просити стоячи на колінах, на те у дівчини можуть бути вагомі (або не дуже) причини ... У будь-якому випадку, ви на дискотеці не вдвох, он їх як багато, і всі чекають, коли запросиш саме Ти! Тим більше, буде що згадати, пляж, море, затока дискотеки

По-п'яте: У звичному знайомстві з дівчиною на вулиці, ваше знайомство починається аудіально, тобто ти їй щось говориш (Наприклад "Привіт, прикольна капелюшок ..."), в окремих випадках (або не дуже рідкісних), ти її чіпаєш (але незначно, там за ручку ...) Не будеш же ти на вулиці підбігати до дівчиську і відразу лапати за всякі місця, обіймати і таке інше, хоча деякі можуть спробувати На дискотеці ж, першим знайомством, як правило, є запрошення на танець, тобто відразу ж кінестетика, відразу ж ти береш її за талію, а може бути і зовсім за попку ... Як кому подобається ... Тобто починаєш ти досить таки лихо, отже, так само хвацько можна і продовжити!

Запобіжні засоби: Будь акуратний підбігаючи до якої-небудь там дів і хапаючи її за всі принади ... Можливо саме той здоровенний мужик в кутку її бой-френд ... Не всі мужики люблять танцювати, багато приводять своїх дам потрястися, а самі, сидять у куточку, тихенько пивко попивають. Так що придивись пару танців і якщо бачиш, що дівчина вільна - вперед, до бою!

P.S. Звичайно, важливо дивитися на реакцію дівчат на тебе. Дивляться вони, або не дивляться, чи може одна з них дуже навіть тобі очі будує ... Дивись на їх міміку, поставу!
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:17 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Є багато способів, як хлопці можуть залучити дівчину, але не всі вони реально працюють і дають ті результати, яких ти чекаєш. Представляємо три способи, за допомогою яких хлопці можуть залучити дівчат.Потрібно зрозуміти психологію жінки
Жінка вибирають собі партнера в основному на підсвідомому рівні - такого, який відповідає її вимогам.

Жінка біологічно запрограмована на пошук такого чоловіка, від якого вона може народити здорових дітей, і який зможе захистити її і потомство від будь-яких небезпек. Це означає, що сильні, впевнені в собі чоловіки найбільш для них привабливі, тому що вони можуть дати почуття впевненості і захищеності. І навпаки, мамині синочки і бідні чоловіки, які дозволяють тримати себе під каблуком, зовсім непривабливі для жінок.Так що, тобі потрібно стати сильним, впевненим і освіченим, щоб залучати жінок.Створи історію своїх успіхів у жінок

 
Один з реальних способів привернути жінок - це використання феромонів. Феромони - це речовини, що містяться в нашому організмі, функція яких - залучати представників протилежної статі. Проте в результаті постійного прийняття душу і використання дезодорантів їх концентрація в тілі сучасних людей різко зменшилася. Крім того, є сотні способів та хитрощів. Наприклад, в дощ підійдіть із зонтиком і заховайте від дощу, або купіть тваринку, використовуючи зоомагазин онлайн. Зараз в онлайнах магазинах великий вибір екзотичних тварин, щоб привернути увагу протилежної статі

Яскрава історія успіхів у жінок позитивно впливає на твою привабливість в очах інших жінок. Якщо ти знайомий з багатьма жінками, то й інші теж захочуть з тобою познайомитися, так як це стане модним. Так що, все, що тобі потрібно зробити, це потрапити в цю струмінь. Будь дружелюбніше. Більше розмовляй з представницями протилежної статі. Фліртуй з ними, запрошуй на побачення, спи з ними. Незабаром ти станеш притчею во язицех в твоєму місті, а багато жінок будуть мріяти про знайомство з тобою. І тоді трапиться так, що це жінки будуть за тобою ганятися, а не навпаки. Використовуй феромони в якості зброї

Особисто я мав приголомшливий успіх у нічних клубах, коли використовував туалетну воду з феромонами. Іноді до 30 жінок, і, причому гарних жінок, підходили до мене під різними приводами. Деякі запитували, чи не хочу я випити, інші запитували, чи не хочу я поїхати до них.Ось ці три унікальних способу залучення жінок, які вже успішно випробували багато чоловіків. Якщо ти будеш їм сумлінно дотримуватися, то ти точно поліпшиш своє сексуальне життя.
 
OlenochkaДата: Середа, 23.08.2017, 21:59 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
На що дівчата першу чергу звертають увагу при знайомстві з хлопцем



На руки.

Чи в нього встав.

На чувство юмора

На взуття

На ставлення

В першу чергу звертаю увагу на голос, як розмовляє, як висловлює свою думку. Потім звертаю увагу жестикуляцію, посмішку, очі і запах парфумів.

Чи рівні ноги, гарна жопа... ну і зовнішній вигляд...
Прикріплення: 5678492.jpg (24.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 10:55 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4515
Моя стратегія при знайомстві це показати всі свої погані якості. Людина не втекла? Чудово, тепер ми друзі.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.02.2019, 22:19 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4515
Як знайомитися з дівчиною в навушниках?
 
OlenochkaДата: Середа, 14.10.2020, 14:19 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4515
Я переехала работать из Украины в Нидерланды. С работой и деньгами у меня тут всё просто отлично, в разы лучше, чем дома. А вот с личной жизнью - полный швах.
Здесь полно симпатичных мужчин, но меня очень сильно напрягает их отношение к сексу. Переспать на первом-втором свидании здесь - норма. А я так не могу, и мужчины считают меня зажатой, а то и неадекватной. У меня очень консервативные взгляды на отношения и брак, я против отношений без обязательств, секс и чувства для меня неразрывно связаны. А здесь все занимаются сексом просто так, сходятся и расходятся миллион раз с разными. Я в идеале хочу стабильных и долгих отношений на всю жизнь, а не миллион беспорядочных связей.
Живу здесь 2 года, и всё это время одна. Понимаю, что, возможно, эта страна не для меня, но именно тут мне предложили очень неплохие деньги
 
OlenochkaДата: Середа, 20.01.2021, 17:59 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4515
Чи дівчата знайомляться першими?
 
АнонімноДата: Середа, 15.09.2021, 22:47 | Повідомлення # 15





Так можна і працювати і шукати когось
Для початку можеш почати з Badoo
Для проби
Зробити дівчині один-другий комплімент якщо подобається
Запросити на каву, прогулянку, сходити в цікаве місце але попередньо з обережністю довідатися про смаки
Цікавитися що їй подобається, якщо тебе це не цікавить то хоч зроби вигляд))
І побачиш, все буде добре
Головне не хвилюватися і бути впевненим

Катерина Олександрівна


Повідомлення відредагував Olenochka - Пятниця, 17.09.2021, 10:09
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Поради для дівчат. Як познайомитися з хлопцем
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом