MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Вірутальне кохання
Вірутальне кохання
girlorgДата: Неділя, 09.09.2012, 22:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Гейм овер, милий!

Так дивно. Всередині мене бурлить стільки різних емоцій. В голові стільки думок. А написати не можу нічого. Сиджу і дивлюсь на мигаючий курсор, який наче кардіограф, відраховує кількість ударів серця. Адже сьогодні не звичайний собі день, та він, взагалі-то, і не святковий. Він просто особливий. Для мене. Саме цієї ночі рік тому розпочалася історія мого кохання. Рік тому я познайомилась з найкращою в світі людиною (таак, я досі вважаю Його найкращим), яку, мабуть, ніколи не забуду.

Я пам'ятаю все, кожну детальку тієї зимової ночі. Атмосфера, запах, музика... Того вечера я сильно хворіла, пам'ятаю випав сніг і ми з друзями, як діти валялись в кучугурах. От і застудила горло. Температура була жахлива. Настрій ще гірший. Я сиділа Вконтакті слухала музику. І тут о 00.31 в друзі подає заявку хлопець, мені зовсім незнайомий. Думала спочатку проігнорувати, не до знайомств мені було, але моя цікавість, як завжди (!), взяла наді мною гору. Розпочалась розмова:

Я: ми знайомі??
Він: сумніваюсь, ну але це ж виправляється угу?)
Я: ну не знаю)
Він: можеш повірити мені на слово :-Р
Я: для чого знайомитись?))
Він: а просто так слабо?)
Я: мені не слабо нічого!!!))
ну добре, вмовив))
але пообіцяй не закохуватись))))...
Наврочила називається... Закохався і Він і я. Минув цілий рік. А мені не віриться. Ніби ще вчора була ота розмова, ще вчора в мене в венах закипала кров від одного Його привіт, ще вчора за спиною виростали крила. А зараз я з впевненістю можу сказати, що я це пережила! Так, були страждання, сльози, істерики, але перед тим було ЩАСТЯ, чисте, як сльозинка. Я ні на мить не шкодую про те, що було. Навпаки, дякую долі, що послала мені таку людину, такі почуття і емоції, такі взлети і падіння. Без отого всього я б не стала такою, якою я є зараз. Запитаєте чи хотіла б я потрапити в минуле і відвернути наше знайомство? Ні!!! Однозначне НІ.

Минув цілий рік... І я підводжу риску. Я перетнула фінішну пряму. Я "перелюбила". Ага, вам не привиділось і я не зробила помилки в слові, не розлюбила, а саме перелюбила. Вже не плачу. З посмішкою згадую. Зараз Він для мене, просто близька людина, з якою я ділилась всім на світі, навіть найпотаємнішим. Він поставив таку високу планку, яку мабуть нікому не вдасться перескочити. Я Йому безмежно вдячна, можливо колись скажу це Йому в очі, а зараз поки тут. Вдячна за непідробні емоції, за кохання міцне і палке, за дружбу віддану, за дуже важливі уроки життя. Дякую, що зробив мене сильною! Спасибі, що був. Спасибі, що все було так, як воно було.

Від усього серця бажаю тобі зустріти ту одну-єдину, про яку мрієш. Бажаю любити ще сильніше, ніж любив мене. А я за тебе порадію, щиро, обіцяю. По житті ти - боєць, я знаю. Ти доб'єшся всього сам і все в тебе буде на висоті.

Сьогодні я ставлю крапку. Я не буду більше думати про Нього, як про кохану людину, я не буду мучитись ночами і ловити Його погляд в натовпі. Я не буду про Нього більше писати. Я відпускаю...
 
лілія3Дата: Понеділок, 17.09.2012, 18:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 10
Доволі радісна і ,водночас, сумна історія кохання)))) Люди зустрічають один одного, закохуються і думають, що вони будуть разом завжди, так їм здається в час закоханості. Вони нічого і нікого не бачать, тільки живуть одне одним. Але настають такі моменти, що вони розуміють, що їм треба розійтися, так буде краще для них, не зважаючи на те, що зустрічалися довгий час)))) Та, як кажуть: "Все, що робиться, робиться на краще". З часом, ти знайдеш свою другу половинку і будеш її любити. Ти молодець, що так мужньо зробила свій вибір, не всі дівчата наважуються на такий крок. Минуле було, як не як, гарне, а майбутнє буде ще краще!!!! Життя складне, але ми живемо, щоб навчитися танцювати під дощем..... :)
 
тобі навіщоДата: Неділя, 19.05.2013, 20:34 | Повідомлення # 3





це можливісь людям які не люблять виходити в світ відчути себе радісним, потрібним і не так боляче як думають люди яку справжньому коханні , якщо воно взагалі є!!!
 
girlorgДата: Неділя, 19.05.2013, 21:50 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
тобі навіщо, а ти не віриш Юль?
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Вірутальне кохання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом