MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Які квіти подарувати дівчині
Які квіти подарувати дівчині
girlorgДата: Неділя, 13.01.2013, 20:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Абетка квітів – досить складна наука, і нема рації вивчати все. Однак основи цієї науки повинен знати кожний чоловік, і ми спробуємо вам допомогти в цьому.
Що ж, почнемо із самого початку...

Якщо у вас є симпатія, і ви не знаєте, що подарувати, радимо вручити об'єкту своїх сподівань букет квітів. Найкраще не просто усучити три-п'ять гвоздичок, а подарувати квіти зі знанням справи, і пояснити дівчині, що означає як увесь букет, так і кожна квітка окремо.

Так, до речі – якщо є можливість, обов'язково з'ясуєте, які ж квіти любить ваша жінка, інакше може виникнути ситуація, що ви подаруєте букет із квітів, які ваша любов просто терпіти не може.

Не слухайте, що там говорять у модних журналах або по ТВ про те, що «брюнетки люблять іриси, блондинки люблять хризантеми». Це неправильно. Можна судити про те, наскільки квітка підходить загальному вигляду вашої обраниці або іншої дівчини, однак кожній дівчині подобається певний вид квітки ( до речі кажучи, цілком може бути, що квіти їй взагалі не подобаються – неодмінно з'ясуєте цей момент для себе).

Якщо ваша дівчина – брюнетка, то їй підуть яскраво-червоні троянди, гвоздики, гладіолуси й інші представники квіткового племені із червоним фарбуванням.

Якщо ж вона блондинка, то обов'язково подаруєте ясно-рожеві, ясно-жовті або білі квіти (троянди, лілії, хризантеми, орхідеї, калли – список великий).

Якщо вона руда або шатенка – постарайтеся вибрати гідну комбінацію, повірте, дівчина із правильно обраною квіткою виглядає дуже красиво, і ви зробите приємність як їй, так і собі, одержавши можливість любуватися своєю симпатією, що враз покращала.

Якщо ви прагнете вразити її своєю ерудицією й поінформованістю в таких складних питаннях, як квітковий етикет, скористайтеся прописними істинами джентльмена, що дарує своїй леді квіти.

Кількість квітів

Напевно ви знаєте, що вид або кількість квітів у букеті має своє значення. Так само й кількість квітів у букеті говорить багато про що. Природно, дарувати парну кількість квітів не можна.

1 квітка — Ти єдина квітка в моєму житті.
3 квітки — Піду з тобою куди завгодно.
5 квіток — Визнання в любові. Про це знають багато дівчат, і якщо ви боїтеся зізнатися в любові прямо, спробуйте подарувати букет з п'яти червоних троянд: у такий спосіб ви зможете два рази заявити про свої почуття.
Червоний – колір любові, п'ять квітів – теж є визнанням.
7 квіток — Традиційний букет для дня заручення.
9 квіток — Давай дружити? ( Так, саме дружити.)
Не здумайте дарувати букет з дев'яти елементів своїй улюбленій – вона може просто неправильно вас зрозуміти, тим більше, якщо вона знається в нумерології й іншим містичним наукам.

Колірна гама

Означає дуже багато чого. Комбінуючи колір і кількість дарованих квітів, ви можете повідомити свою обраницю багато про що.

Біла квітка означає безвинність
Жовтий — дає паростки до любові
Рожевий — означає любов
Яскраво-червоний — жагучу любов
Синій — відданість
Ліловий або фіолетовий — мир і довіра

Тип квітки, яку ви даруєте, теж значить дуже багато чого. Колись існувала ціла квіткова абетка, що містить десятки й сотні «букв».
Зараз, на жаль, більша частина цієї інформації загублена. Можливо, щось і збереглося – спробуйте пошукати в бібліотеках або в мережі Інтернет.

Хоча, може бути, це й даремні старання: якщо про кількість квітів у букеті й значення кожного кольору знають багато, то про значення кожної даримої квітки – одиниці. Так що не намагайтеся даремно…

Ну що ж, про головне ми розповіли, тепер ваша черга – подаруйте своїй улюбленій такий букет, що вона відразу зрозуміє: ви її любите, і вона у вас – єдина. Квіти – один із кращих подарунків для представниць прекрасної половини людства, не забувайте про це, дивуйте свою половинку!
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
ЩО ПОДАРУВАТИ ПОДРУЖЦІ НА 18 РОКІВ?Щось хорошеньке.
Тваринку:хом"ячка,попугая,морську свинку.
Прикраси,набір косметичний,косметичку.
Намалюй на плакат"Мої щасливі моменти пов"язані з тобою",наклей туди ваші фото і зроби підписи,і ще щось докупи..Типу цього.
Якщо їй подобається хтось,то відшукай його номер і еапиша на гарному листочку,поклади в коробку,замотай і подаруй це....але там ще щось можна,адже ти не будеш іти з однією коробкою.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Які квіти подарувати дівчині
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом